maanantai 30. syyskuuta 2013

Weekend Getaway

Perjantaina hyppäsimme 6 tytön voimin autoihin ja matkasimme kohti Himosta. Ystävälläni on lomakämppä siellä ja olimme päättäneet pitää kunnon tyttöjen viikonlopun pois kaupungin hälinästä. Viikonloppu tuli todella tarpeeseen. Reissu oli täynnä tunnelmaa ja hyvää fiilistä. Aamut pyhitettiin pitkään nukkumiselle ja mega brekkareille. Päivällä kokkailtiin, laitettiin kynnet kuntoon ja testailtiin kasvonaamioita. Illalla saunanraikkaina, takkatulen ääressä, pelasimme Aliasta ja nauroimme kyyneleet silmissä toistemme urpoille sanaselityksille. 

Reissun parasta antia oli myös ehdottomasti ruoka. Viikonlopun menulta löytyi mexicolaista kanakeittoa, sukiyakia, sekä porotäytteisiä uuniperunoita. Napa paukkui ja kovaa! Kiitos masterchef-meiningistä Julialle, Miisalle ja Eeville. Viikonlopun innoittamana, aiomme tulevaisuudessa pitää lisää tälläisiä kokkikouluja ihan kotonakin. Itse sain ainakin ihan uutta inspistä ruoanlaittoon. 
9 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia:) kelpaisi mullekin tuollainen viikonloppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Nyt tyttökavereille koodia ja teette samanlaisen iltaman ihan vaikka vaan jonkun kotona. Sleepover tyttöjen kesken. Perfect.

   Poista
 2. Lomakämppä Himoksella?! :D <3 OK! Ihana tunnelma jo noissa kuvissa, voi että.. 3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Suunniteltiin jo hiihtoreissuja sinne pariskuntien ja tyttöjen kesken :D

   Poista
 3. Kuulostaa ja näyttää ihanalta:) Tuollaisia viikonloppuja hyvien ystävien kera me naiset (ja miksei miehetkin) tarvitaan ja niistä saa aina uutta puhtia arkeen. Kiitos myös eilisestä musapostauksesta. Sieltä löytyi miellyttäviä säveliä iPodiin ladattavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ainakin minulle huimasti lisää energiaa! Kiva, että löysit uusia biisejä :)

   Poista
 4. Hih, ootte kattonu Muumeja :)

  VastaaPoista
 5. Joo ihan parasta aamupalan kanssa :D Muumit on parhaita.

  VastaaPoista
 6. Tuollaisia reissuja kyllä itsekin arkeen kaipaisi! Tuo keitto muuten näyttää ihan luvattoman herkulliselta, olisikohan mahdollista kuulla sisällöstä hieman enemmän? :D

  VastaaPoista