tiistai 1. lokakuuta 2013

IHANA VALO

Sain pari viikkoa sitten Curiouser & Curiouser -blogin Nooralta kutsun osallistua Olympus Photostory -kuvahaasteeseen 10 muun bloggaajan kanssa. Tartuin toki tilaisuuteen, kiitos vaan paljon Nooralle kutsusta! 

Haasteessa bloggaajia ohjeistettiin lisäämään, omalla kameralla otettu, kilpailukuva photostoryn sivuille ja kilpailun voittaja voittaa itselleen Olympus E-P5-kameran! Tämä tulisi itselle todella tarpeeseen, koska raahaan aina mukana sitä isoa Nikonin järkkäriä ja kompaktimpi hyvä kamera mahdollistaisi kameran kantamisen arkisemmassakin mielessä. Ehkä saisin blogiinkin enemmän sellaisia extemporee kuvia, kun kamera olisi aina mukana matkassa. 

Meille annettu kuvateema oli Ihana Valo. Tiesin heti, mitä kuvaa haluisin käyttää kilpailussa. Käykää ihmeessä katsomassa myös muiden bloggaajien upeita aikaansaannoksia ja äänestämässä omaa suosikkia! Toivottavasti kuvani on sellainen. Äänestyssivulle pääset suoraan tästä. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan myös Olympus Pen Mini E-PM2 kamera. Äänestysaika päättyy 6.10. 


Viikonlopun lepohetket tekivät muuten todella tehtävänsä. Eilen tuli siivottua mm. kämppä lattiasta kattoon. En esimerkiksi muista, koska olisin viimeksi pessyt lattiat! Raikkaan kodin innoittamana otin muutamia fiiliskuvia kodin yksityiskohdista. Lisäilen niitä tänne myös piakkoin. Myöskään lenkkikenkien näkeminen ei enään ahdista, vaan illalla matka suuntaa salille ja uuteen nousuun. I'm going to kick winter's ass. 

15 kommenttia:

 1. Oi, on kyllä upea ja kaunis kuva. Waau...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tuli heti sellainen aaah aurinko fiilis :)

   Poista
 2. Hauska kilpailu ja ihana kuva, minusta vilpittömästi paras eli sait ääneni :) Tsemppiä kisaan ja syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Haluisin voittaa niin paljon, mutta kisan hännillä mennään :D

   Poista
 3. Kuvasi on ehdottomasti paras :D, nämä äänestykset ei vaan ole kovin reiluja :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. joskus pitää itse promota ihan kauheasti, mutta toivon että pidätte kuvasta jokatapauksessa, kisassa tai ei <3

   Poista
 4. Sinulle menee aani, tykkasin tasta kuvasta kovasti kun sen ekan kerran nain. Mutta siis... mua kiinnostaa miten sujuu kun sina kuvaat Nikonilla ja siskosi Canonilla? Jos han siis on toiminut sulla vahan niin kun valokuvausopettajana. Ma kun opin Canonin en millaan ilveella meinaa saada Nikonia toimimaan kun kaikki loytyy niin eri paikoista. Ongelmana saattaa myos mulla olla lyhyet hermot ;-)

  VastaaPoista
 5. Itsellä on tuo Nikon ollut jo parin vuoden ajan, mutta on tosiaan tosi erilainen kuin Canon. Kuvauksen perussäännöt ovat kuitenkin samat millätahansa kameralla kuvaa, joten tärkeätä on juuri tietää mitä etsii. Uuden kameran kanssa toimintojen hakemin vaan kestää pidempään ja siinä on kyllä myös malttia koeteltu täällä molempien siskojen osalta ;)

  VastaaPoista
 6. Et muista koska olet viimeksi pessyt lattiat?!?!? Anna mä arvaan: lapsena ja nuorena teillä kävi siivooja, joten itse ei tarvinnut laittaa rikkaa ristiin. Aika ällöö ;)

  VastaaPoista
 7. Haha! En nyt ihan noin tuota tarkoittanut :) Siis, että ihan vaan koska kotona olisin imuroinnin jälkeen jaksanut vielä pestä lattiat. Rehellisesti teen sen aina yleensä vaan kevätsiivouksen jälkeen ja silloin kun siskon koirat ovat olleet hoidossa, eli juuri äskettäin ;)

  VastaaPoista
 8. P.S olen ollut ravintola-alalla noin 10 vuotta, niin kyllä kaiken maailman lattioita on tullut puunattua melkein päivittäin, vaikka ei olisi ollut oma lattiani.

  VastaaPoista