tiistai 8. lokakuuta 2013

Date Night - Ootd

Ja sitten toki asukuvia lauantai-illan treffiasusta. Ideana oli yhdistää jotain simppeliä, mutta siistiä. Liian hienoksi en halunnut vetää, koska tarkoitus oli mennä vielä dinnerin jälkeen sinne elokuviin. Syksyn ykköskuosi Tartan tarttui päälle. Sinäänsä hauskaa, että tätä kuosia hehkutetaan nyt erityisen paljon, vaikka ovathan esimerkiksi ruutukauluspaidat olleet tyylikuvioissa jo pitkään. No, mutta paita on kuitenkin Mary-Kate ja Ahsley Olsensin laatimasta kokoelmasta Bik Bokille. Aivan upea kaksosduo ja makee mallisto mimmeiltä. Huomenna pääsenkin ilokseni pällistelemään kyseisen malliston toista julkaisua. Päällä oli myös Never denim -farkut ja tämä aivan sairaan pähee Jenny -rotsi, joka on mielestäni loistava pihistä löytö Acnen Velocite Ash -takista. Harmikseni laukkuni solki onnistui aiheuttamaan takkiin heti pienen purkauman.

Ulkona on kyllä nyt niin kaunista, ettei voi muuta kuin ihastella luontoa ja kaikkia näitä upeita värejä. Olen Helsingin keskuspuistossa lenkkeillessä välillä vaan pysähtynyt ihastelemaan luonnon upeutta. Syksy on mielestäni myös pukeutumisen kulta-aikaa, kun voi leikkiä paljon kerroksilla ja eri kuoseilla. Tässä asussa tykästyin esimerkiksi nahan ja pehmeän takin luomaan kontrastiin. 

Jacket: Bik Bok / Giveaway
Bag: Jimmy Choo
Jeans: Never Denim / Giveaway
Boots: Wonders 
Shirt: Bik Bok / Giveaway

21 kommenttia:

 1. Kivannäköinen asukokonaisuus, tykkään varsinkin tuosta takista. Ja kyllä, syksy on nyt upeimmillaan. Luonto tarjoaa sellaista väriloistoa, ettei sitä voi olla ihastelematta. Pirteää viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pirteää viikkoa myös sinne, vaikka sää onkin kuin morsian (ainakin täällä Helsingissä) ;)

   Poista
 2. Todella hieno kuva tuo ensimmäinen, loistavat värit. Kauniina olet taas ollut matkassa :D. Tänne blogiisi on aina kiva tulla kurkkaamaan, tulen aina hyvälle tuulelle, kiitos siitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, jos pystyy piristämään jonkun toisen päivää! Sehän on ihan parasta mitä voi olla <3

   Poista
 3. Ihana takki!! Pakko saada itelleniki tommonen :D

  VastaaPoista
 4. Noi ylipolvensaappaat on kyllä täytty rakkautta !

  On My Way

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, kun ostin nuo joskus reilu 2 vuotta sitten niin muistan saaneeni kommentteja "onpa rohkeet" ja "minkä kaa ajattelit noita käyttää".. No nyt kaikki etsii samanlaisia kissoin ja koirin. Ylipolvensaappaat ovat kiven alla, koska niistä tulee helposti halpa efekti ellei korko ole tarpeeksi paksu ja lesti kunnossa.. Aika harva pystyy rokkaamaan niitä piikkikorkoisia ylipolvenbootseja.. minä en ainakaan osaisi! Näissä oli juuri se arkisempi efekti, joka kannusti minut ostopäätökseen silloin pari vuotta sitten. H&M:n syysmallistossa oli loistavia arkisia ylipolvenbootseja, mutta onko nekin loppuunmyyty, koska en itsekkään ole niitä enään kaupoissa nähnyt :/

   Poista
 5. Tuo ruutupaita on väreiltään aivan täydellinen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykästyin itsekkin samaan väripalettiin :)

   Poista
 6. Syksyn väriloisto on todellakin jotain aivan mahtavaa, tuntuu melkein epätodelliselta katsoa ulos ikkunasta kun tuossa on rivissä puita, jokaisessa eriväriset lehdet ; keltainen, oranssi, vihreä, vihreänruskea ja ruskea puu <3 Inspiroivaa luonnon kauneutta. Pukeutumisen kannalta syksy on ehkä lempparein juuri kerrospukeutumisen mahdollisuuden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Väreistä saa myös loistavaa inspistä omaan pukeutumiseen :) Pitäisi rohkaistua enemmän värien maailmaan!

   Poista
 7. aivan ihana asu! oon vähän rakastunut sun ylipolvensaappaisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tutta! Bootsit ovat kyllä osoittautuneet todella hyväksi ostokseksi!

   Poista
 8. Ihanat noi saappaat, onko tänä syksynä ostettu ja mistä? :) itsellä ongelmia löytää sopivia saappaita kun kaikki liian leveitä pohkeen kohdalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuossa kommentoin, että nämä ovat tosiaan jo pari vuotta vanhat bootsit :( Ostin ne Aleksanterinkadun ZIO liikkestä. Merkki on Wonders! Näissä minua aikoinaan puhutteli juuri buutsien korko ja lesti, jotka tuovat rohkeisiin saappaisiin enemmän arkista efektiä. Olen ymmärtänyt, että hyviä ylipolvensaappaita on ollut todella vaikea löytää. Voisin yrittää pyöriä vähän netissä ja etsiä vastaavanlaisia! Joku pieni kollaasi, mistä näitä voisi löytyä :)

   Poista
 9. Mun on pakko saada ylipolvensaappaat! :)

  VastaaPoista
 10. No kyllä!! On kyllä todella monikäyttöiset ja LÄMPIMÄT! Loistava lisä Suomen syksyyn :D

  VastaaPoista
 11. kaunis tuo ensimmäinen kuva, sommittelu, rosoinen kallio, hehkuvat syysvärit ja käsien asento! Sielukas kuva.

  VastaaPoista