perjantai 11. lokakuuta 2013

RetrogradeIhan kuin jotain myrkkyä olisi niellyt tässä vikassa kuvassa! Nämä kuvat otettiinkin keskiviikkona todella pitkän päivän päätteeksi, joten ehkä naama nukkui jo vähän edeltä. Kuvissa päällä Day Birker et Mikkelsenin rotsi, joka oli oma hankintani syystakiksi. Tavoitteena oli tässäkin kohtaa löytää kappale, jota käyttää vielä monet tulevat kaudet. Jotkut veikkasivat pähkäilyni aikaan, että päädyn Filippa K:n klassiseen malliin, mutta jotenkin tämän takin minimaalisuus puhutteli minua enemmän. Ekan kerran kun takin heitin päälle niin tokaisin, että "näytän ihan mieheltä", mutta hetken mallailun jälkeen se olikin juuri se, mikä teki takista mielenkiintoisen. 

Hat: Bershka
Shirt: BikBok / Giveaway
Jeans: Never Denim / Giveaway
Bag: BikBok / Giveaway
Shoes: Acne
Jacket: Day Birker et Mikkelsen

4 kommenttia:

 1. Hitto noi Acnen nilkkurit näyttää hyvältä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomaan jo nyt, että ne menee asun kuin asun kanssa!

   Poista
 2. Kivannäköinen asukokonaisuus ja Acnen nilkkurit on tosi makeet. Itse olen huono käyttämään hattuja, mutta se on piste iin päälle asussasi. Ehkä pitäisi rohkaistua itsekin hattujen suhteen.. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hatut eivät ole olleet minullekkaan aina helppo lisä! Pipot sen sijaan ovat aina olleet erittäin tiukasti päässä ;) Ihan vasta viime vuosina olen tykästynyt lierihattuihin ja niiden tuomaan lisämakuun! Ajattelin pian tehdä hattupostauksen, mistä kannattaa aloittaa jos vierastaa vielä isoja hattuja!

  VastaaPoista