perjantai 18. lokakuuta 2013

Happy Sale Shopping!

*Yhteistyössä Nelly.comin kanssa*

Viimeksi kuin tein tälläisen vaatekollaasipostauksen sain palautteeksi, että blogi on kivan raikas ilmankin niitä. Itsekkin olen täysin sitä mieltä, että on turha mainostaa jotain, ellei se ole oikeasti sellaista, mitä haluan jakaa kanssanne. Muiden blogien myötä olen kuitenkin itse saanut aina kivoja vinkkejä ja alennuskoodeja, ja jos hyvä sellainen tulee, niin tottakai se pitää mielestäni hyödyntää!

Sain mailiini vinkin, että voisin jakaa lukijoilleni koodin, jolla pääsee 3 päivää aikaisemmin Nelly.comin hulluun mid-season aleen. Alennukset yltävät jopa 85 prosenttiin, joten parhaat palat on hyvä napata ajoissa! Nyt teillä on mahdollisuus tällä koodilla käydä ennakkoon alessa valitsemassa parhaat päältä viikonlopun aikana. Virallinen ale alkaa vasta maanantaina 21.10.

Alessa on tarjouksessa jopa See by Chloén lompakkoja ja ihania Day Birker et Mikkelsenin sekä Sonia Rykelin kamoja. Alessa on myös mega päheet Urbanears -kuulokkeet, jotka näkyivät minulla Music Sounds Better With You -postauksen kuvissa. Kuulokkeet olivat lainassa tuolloin kaveriltani, joten nyt saan vihdoin omani puoleen hintaan!

Koodisi aleen on VIPSALE. Aleen pääset tästä. Happy Sale Shopping! 

1. Clarins After-Sun 2. Clarins WrinkeControlCream 3. Clarins Oil-Free spray 4. Tigi - Dumb Blonde

Myös jos aurinkoloma on tiedossa talvella, niin kannattaa satsata näihin Clarinsin aurinkotuotteisiin, jotka ovat myös puoleen hintaan myynnissä! Ne ovat olleet minun ja siskoni luottotuotteita auringossa jo usean vuoden ajan. Tiesitkö, että aurinkotuotteissa on tärkeätä huomioida vanhentumisen päivämäärä? Eli jos kaapissasi on vielä rasvoja viime reissulta, niin kannattaa tarkastaa rasvojen tuoreus, koska rasvojen SPF- suojakertoimet heikentyvät ajan myötä. Blond Rivets rakastaa myös Tigin Dumb Blonde - tuplapakkauksen alle 20 euron hintaa.

Ihanaa viikonlopun aloitusta kaikille xxx

4 kommenttia:

 1. Hyvällä alella saapi tuon Tigin setin. Mä en vain enää uskaltaisi ostaa tuota hoitoainetta, sillä ilmeisesti koostumus oli muuttunut, siitä mihin olin aikaisemmin tottunut. Hoitoaine jäi ihme klimppeinä hiuksiin ja haisi oudolta!! Ennen rakastin niiden mansikkaista tuoksua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Itsekkin rakastan nimenomaan sitä mansikan tuoksua!! :/

   Poista
 2. jee kiitoksia alekoodista, tilasin 5 kengät :D :D vaikka niitä ennestäänki on, mutta nyt tuli ihan erityylisiä haalittua entä muulloin, RAKASTAN sun tyyliä varmasti eniten bloggareista!! Itsellä samanlainen tyyli, mutta liian pieni vaatevalikoima (vielä) että saisin yhtä ihania kokonaisuuksia luotua

  VastaaPoista
 3. 5 kengät!!! No huh huh! Kateellinen :D Varmasti niistäkin jo saat luotua upeita kokonaisuuksia! <3 Kiitos todella paljon ihanasta kommentistasi :)

  VastaaPoista