lauantai 5. lokakuuta 2013

Something Real


Välillä blogini kommenttiboksiin tulee palautetta siitä, että en näytä tarpeeksi persoonani blogissa. On todella vaikeata paljastaa oma itsensä, paljastamatta kuitenkaan mitään liikaa. Jokainen teksti, mitä tänne kirjoitan, myöskin jää tänne. Mielestäni netissä tulisi kaikkien pitää pientä varovaisuutta yllä. En usko, että kauhean moni nuori bloggaaja esimerkiksi miettii sitä, että haluaako omien paljastustensa olevan vielä kaikkien luettavissa myös 10 vuoden päästä. 

En missään nimessä halua kuitenkaan, että lukijoilleni välittyisi minusta kylmä ja tylsä kuva. Itsestään kertominen on kuitenkin aina vähän hölmöä, joten keksin ehkä tavan millä pääsette askeleen verran enemmän perille siitä, millainen oikeasti olen. 

Ajattelin esittää  5-6 samaa kysymystä lähimmäisilleni, jotka kuvaavat todellistä minääni. Kysymykset ajattelin esittää esimerkiksi miehelleni, isälleni, äidilleni, siskolleni, parhaalle ystävälleni ja pitkäaikaisimmalle työkaverilleni. He ovat nähneet minut myös vaikeissa tilanteissa ja osaavat varmasti paljastaa oikeat värini. Hyvässä tai huonossa ajattelin paljastaa tänne heidän vastauksensa juuri sellaisina, kuin ne tulevat. 

Nyt tarvitsenkin apua kysymysten laatimisessa. Mitkä kysymykset iskevät asian ytimeen? Eli jos haluaisit oikeasti tutustua johonkin ihmiseen, niin mitä kysyisit? 
Jacket: Ted Baker
Jeans: Carlings
Gloves: Secondhand
Shoes: Diesel
Bag: Jimmy Choo

27 kommenttia:

 1. en ole hirveästi vielä blogiasi seurannut, eli oletko siis jo naimisissa vai avoliitossa vai kuinka? :) "mies" kun voi tarkoittaa nykyään mitä vaan :D Tykkään todella paljon blogin kuvista, saan niistä paljon inspiraatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten, mutta juu en ole naimisissa :) Pitkäaikaisessa suhteessa! Ihanaa, jos pystyn inspiroimaan. Kiitos.

   Poista
 2. Kiva idea ja kaikella kunnioituksella sinusta löytyy kyllä persoonallisuutta. Mielestäni se kertoo paljon persoonasta miten kommentoi saatuja kommentteja, millä tavalla kirjoittaa ja millaisia vaatteita pitää ja kirjoittaako provosoinnin kautta mielipidekirjoituksia yms. Mielestäni blogisi on todella mielenkiintoinen ja lukemisen arvoinen. Mukavaa, että olet innostunut hommasta. Jos joskus haluat säväyttää, niin videpostaukset ovat aina mieluisia! Tosin moni bloggaaja ei tunne niitä mieluisaksi tavaksi toteuttaa itseään. Sinä päätät!

  PS. Mikä tukka!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivonkin, että näiden kautta välittyisi paljon palasia itestäni :) Videopostaukset eivät ole mikään mahdoton idea, mutta vaatii vielä hieman rohkaistumista ;) Kiitos kannustuksestasi!

   Poista
 3. Uusien bloggaajien kohdalla on usein se "ongelma", että lukijoiden mielestä blogin pitäjä voi vaikuttaa persoonattomalta, kun tämä ei ole tullut vielä tutuksi. Sun kohdalla tää saattaa korostua vielä entisestään, koska siskosi on blogannut niin kauan ja varmaan osa lukijoistasi on löytänyt tiensä tänne juuri hänen blogistaan. :) Ja on tietenkin bloggaajana tärkeää miettiä mitä ja miten paljon itsestään haluaa nettiin paljastaa. Itse en koe blogiasi tai sinua lainkaan persoonattomana, päin vastoin. Blogisi on oikein mainio lisä Suomen blogikartalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miss J! Totta tuokin, että uutukaisena pitää vaan totutella siihen, että menee hetki ennenkuin se tietty yhteys lukijoihin muodostuu :) Maltti on valttia!

   Poista
 4. Itse ole ainakin tähän asti tykännyt blogistasi todella paljon. Seuraan mielelläni blogeja, joissa ei avauduta yksityiselämästä liikaa. Olen lopettanut joidenkin blogien seuraamisen, koska niiden lukemisesta tulee vaivautunut olo, kun bloggaaja kertoo jo liikaa yksityiselämään ja menee liian henkilökohtaisiin asioihin. Tuntuu kuin lukisi jonkun päiväkirjaa blogin sijasta.. Mielestäni bloggaajilla on oikeus vetää tiukkaa linjaa yksityiselämänsä kanssa (ja jossain määrin se on todellakin suotavaa, jos lukijoita on paljon eikä blogia pidetä vain omalle ystävä- ja perhepiirille). Jokainen bloggaaja saa puolestani määrätä itse omat yksityiselämänsä rajat ja lukijoiden pitäisi kunnioittaa sitä, siskosi blogi on tästä oiva esimerkki. Tällä hetkellä blogiasi vallitseva linja on ainakin minulle aivan riittävä :) persoonasi kyllä näkyy kuvien, tekstien, ulkoasun ja kommenttien kautta

  P.S. toi Ted Bakerin takki on aivan ihana! Se on itselläkin syksyn himotuimmat listalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko törmännyt juuri tuohon Mathild takkimalliin tänä vuonna? Ihastuin nimittäin juuri tuon takin ihanaan kaulukseen, kietaisuvyöhön ja keveyteen. Tänä syksyllä löytämäni samantyylinen malli Ted Bakerilla tuolla kauluksella oli ainakin pitkänä versiona jotenkin painava ja myös karkeampi pinnaltaan. Siinä ei ollut myöskään ihanaa naisellista kietaisuvyötä vaan tilalle oli laitettu umpitylsä soljellinen vyö, joka teki takista muodottomamman ja jäykähkön. Peplum mallinen lyhyt takki heiltä myös löytyi ja on toki naisellinen, mutta siihen uskon kyllästyväni alta aikayksikön.

   Poista
  2. Anonyymi 1: Kiitos kommentistasti. Tulen varmasti tulevaisuudessa pitämää juuri tämän rajan, että henkilökohtaisuudet jäävät blogin ulkopuolelle. Se tuntuu vaan itselleni oikealta! <3

   Anonyymi 2: Takki on noin puolitoista vuotta vanha, joten vanhempaa mallistoa :/ Olen myös rakastunut takin naiselliseen linjaan ja isoon kaulukseen! Se on niin super chic! Olen ihan samaa mieltä, että uuden malliston solkivyöt eivät ole ehkä niin kauniita kuin nuo kietaisuvyöt.. mutta pidän taas enemmän tuon Adalya-mallin pituudesta todella paljon :)

   Poista
  3. Ihan kuin olisin nähnyt tämän takin jossain siskosi vanhassa postauksessa, jossa hän koosti inspiraatiomielessä jotain kollaasia syystakeista. Takki jäi mieleen ja valitettavasti myös kaupan hyllylle - harmittaa ettei tullut hankittua.. :)

   Poista
  4. Joo meillä exact sama Ted Bakerin rotsi! Siskoni takki oli juuri syy omaan hankintaani ;)

   Poista
  5. No ilmankos näytti niin tutulta! Eikä varmaan yhtään ees haittaa että on sama takki kun teidän tyylit on muutoin niin erilaiset :)

   Poista
 5. Tässäpä pari kysymys ehdotusta: millainen olen suuttuessani? Mitä arvostat eniten minussa? Mitä haluaisit sanoa minulle? Mikä luoteenpiirteeni on kaikista ärsyttävin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavia kysymyksiä :D Taidankin lisätä nämä suoraan listalle!

   Poista
 6. Minusta näistä postauksista on todellakin välittynyt persoona läpi. Tykkään siitä, ettet kirjoita täydellistä kirjakieltä, ja ajatukset sanojen takana myös näkyy.

  Tyylisi on tosi inspiroiva ja odotinkin pitkään, että aloitat oman blogin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina kannustuksesta ja siitä, että seuraat. Minulle isoin kohteliaisuus on juuri tuo, jos pystyn antamaan muille hivenen inspiraatiota <3

   Poista
 7. Minusta sun blogissa ei ole mitään persoonatonta. Tykkään siitä, ettet kirjoita täydellistä kirjakieltä, ja ajatus sanojen takana näkyy.

  Tyylisi on todella inspiroiva, ja odotinkin pitkään, että aloitat oman blogin ;)

  VastaaPoista
 8. Onko sinulla kuvissa siskosi takki vai teillä samanlaiset?

  VastaaPoista
 9. Olisi kivaa tietää millainen ihminen olet porukassa, äänekäs vai hiljaisempi? Tykkäätkö heittäytyä juttuihin mukaan vai oletko varautuneempi? Blogin perusteella susta on tullut rempseä kuva, mutta olisi kiva tietää miten läheisesi näkee asian :) Olen lukenut monta vuotta sun siskon blogia, ja odottanut kauan että alat kirjoittamaan blogia, koska sun tyyli on huikea!

  VastaaPoista
 10. Haha.. tiedän etä kaikki vastaisivat tähän, että äänekäs ;) Olen kunnon hölösuu. Rempseä on ehkä juuri oikea sana kuvaamaan minua! Hyvä, että blogista välittyy tämä aidosti. Kiitos kohteliaisuudesta ja ihanaa jos odotus ei ollut turhaan :)

  VastaaPoista
 11. Apua, ensimmäinen kommenttini mihinkään blogiin i k i n ä! :D Rohkaistuin kommentoimaan koska haluan tsempata sinua ; mielestäni blogisi on mielenkiintoinen ja persoonallinen, sinusta ei ole lainkaan jäänyt kylmä tai tylsä kuva. Ei kaikkea todellakaan tarvitse paljastaa, itsekin ehkä koen vaivaannuttavana liian henkilökohtaiset asiat. On myös ymmärrettävää ( ja ihan fiksuakin) suojella yksityisyyttään.

  Muotiblogeja, tai blogeja ylipäätänsä, olen alkanut lukea vasta vähän aikaa sitten, alkuinnostuksissani kuitenkin olen selannut melkoisen määrän blogeja (vähän kuin "tarjontaa kartoittaakseni") ja omasi on kuulunut alusta saakka top kolmoseen, joten hyvin olet mielestäni pärjännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin vastaa tähän rauhassa ajan kanssa, koska arvostan maailman eniten että pysähdyit ja päätit antaa osan omasta ajastasi minun rohkaisuun. Kiitos todella paljon sinulle siitä. Tälläisten kommenttien takia saa aina ihan mielettömän määrän energiaa blogin tekemiseen! Omasta mielestäni on myös välillä outoa, että tietää ventovieraan ihmisen serkun kaimat ja naapurit, vaikka toisaalta osa näistä blogeista onkin niitä mielenkiintoisimpia :) Itselle tämä linja ei vaan sovi ja ihana huomata, että se ei haittaa lukijoita.

   Mahtavaa viikkoa sinne ja kiitos vielä kommentistasi!

   Poista
 12. Ted Bakerin tämän syksyn takeista sen verran, että vaikka vyössä on solki, niin sen saa myös solmittua ihan samalla tavalla kuin noissa aiemmissa malleissa :) Ihan noin pitkä vyö ei tosin ole, mutta luulen, että siinä on haluttu yhdistää kaksi tapaa käyttää vyötä ja näin saada takkiin eri ilmettä tarvittaessa.

  VastaaPoista
 13. Hei kiitos vinkistä! En ole takkeja livenä mallaillut tänä vuonna, niin en tiennyt tästä lainkaan :)

  VastaaPoista