torstai 17. lokakuuta 2013

VIN-VIN

Viime viikolla Bik Bokin pressitilaisuuden jälkeen kävimme vielä muutaman ystävän kanssa Vin-Vin  -viinibaarissa lasillisilla. Vin-Vinin viinivalikoima koostuu pääsääntöisesti pienten viinitilojen orgaanisista tuotteista. Itse hyvän viinin ja ruoan ystävänä, on tämä kunnon mesta minulle. Itselleni uusi iloinen yllätys oli, että viinibaariin oli tullut viinien lisäksi mahdollisuus pieneen syötävään juusto/lihavitriinin myötä. Mikäs sen parempaa kuin pimeänä syysiltana istua ystävien kanssa ravintolan nurkassa, juoden punaviiniä ja mutustellen Manchego-juustoa. Arjen luksusta sanoisin. Mahtavaa, että myös Suomesta löytyy tälläistä barcelonamaista meininkiä. 

Makuaistien hemmottelun lisäksi viinibaarissa oli sattumalta live-laulantaa! Lahjakas daami nimeltä Elisabeth. Oikein tunnelmallinen illan jatkumo.

Olen huomannut, että isot yökerhot ja kova hässäkkä baareissa ei enään viehätä samalla tavalla kuin joskus aikaisemmin. Ehkä sitä on jollain tapaa aikuistumassa, kun mieluummin istuu hyvän viinilasin kanssa aidosti ja oikesti keskustellen ystävien kanssa. Vin-Vin
Kalevankatu 6
Helsinki

AUKI
ma-pe 16-
la 14-


14 kommenttia:

 1. Miten tunnelmallisia kuvia! Näyttää aikas ihanalta paikalta :-)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia = kaunis objekti + hyvä kuvaaja (siskosi), mutta tekstisi vilisee nk. 9 pukin virheitä (ylioppilastutkinnon suomen kielinen termi)!!!
  Joten ryhtiä suomenkielen ulkoasuun, ei siis enään vaan enää jne.
  Ja aina voi laittaa oikolukijan päälle, josko ei itsellä osaaamista

  Rakentavasti kritisoija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskoni ottaa minusta suurimmaksi osaksi kaikki asukuvat, aivan kuten minä otan hänestä suurimmaksi osaksi hänen asukuvansa :) Muuten kaikki kuvat ovat omaa jälkeäni. Itse kuitenkin esimerkiksi käsittelen itse ihan kaikki kuvani.

   Kieliopissani on paljon petraamista ja virheitä tulee varsinkin yön pikkutunneilla tekstejä kirjoittaessa. Tämä on kuitenkin vain blogi. Yritetään tsempata!

   Poista
 3. Sulla on tuolla pieni kirjoitusvirhe, enään= enää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän välttämättä ole edes tarkoitus kirjottaa kirjakielellä jolloin enään on ihan ok. Kuka noita jaksaa syynätä.

   Poista
 4. Voi vitsit, kiitos vinkistä! Tuon tyylistä 'aikuismaiseen' istuskeluun sopivaa paikkaa olen etsinyt, sopivasti huomenna onkin perjantai ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva jos oli hyödyllinen vinkki! :)

  VastaaPoista
 6. Elä ota yhtään stressiä täydellisestä kieliopista ja tekstistä. Tärkeintä kun Se ei ole ollenkaan. Kuvat, persoonallisuus ja tekstin sisältö ratkaisevat. Kirjoitat hyvin ja otat selvästi oppi blogin pidosta koko ajan muilta, persoonaasi unohtamatta!! Jatka samalla tyylillä! :)

  VastaaPoista
 7. oooh Elisabeth!! <3 nnnniin upea nainen!

  VastaaPoista
 8. Kysymyspostauksessa taisi ohimennen tulla ilmi, että olet ollut Kathmandussa vapaaehtoistöissä. Olisi ihan hurjan mielenkiintoista kuulla kokemuksestasi ja Nepalista enemmänkin, itse olen totaalisen rakastunut maahan <3 Uskon, että täältäkin löytyy monia lukijoita, joita vapaaehtoistyö ulkomailla kiinnostaisi :) Ja kiitos ihanasta blogista, tästä huokuu mielettömän hyvä energia!

  VastaaPoista
 9. Kyllä varmasti kerron tästä vielä blogissa :) Pitää vaan kaivaa esille Nepalin kuva-arkistot ja tekstit.. Niin paljon sieltä asiaa, ettei edes tiedä mistä aloittaa!

  VastaaPoista