sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Falling

Haim - Falling

Useasti minulta kysytään, mistä saan inspiraatiota pukeutumiseeni. Rehellisesti vastattuna isosiskoni on yksi keskeisimmistä henkilöistä, ketä seuraan muodin saralla. Vaikka tyylimme ovat hieman poikkeavat, niin se ei poista faktaa, kuinka paljon arvostan siskoni tyylisilmää. Hänen bloginsa tuo mielestäni erittäin ajankohtaisesti aina esille hetken trendit eri kollaasien ja vertailujen myötä. Juuri näistä kollaaseista usein saankin inspiraation kipinän omaan pukeutumiseeni. Esimerkiksi hänen postauksensa Syksyn kuviot sai minut kaivamaan esille tämän 3 vuotta vanhan Michael Korsin army-laukun. Kollaasin asukokonaisuudessa army-kuosia oli piristetty ihanasti korallin värisellä detaililla, mutta en keksinyt mitään vastaavaa  asustetta, joten päätin vetää huulet korallin värisellä huulipunalla. Eihän tämän vuoden ruskaa myöskään voi olla hehkuttamatta. Olen useiden ihmisten kanssa keskustellut siitä, että onko tänä vuonna jotenkin poikkeuksellisen upean näköistä ulkona, vai onko sitä joka vuosi kulkenut laput silmillä syksyn tultua. Olemme siskoni kanssa saaneet huimasti inspiraatiota kuvaamiseen luonnon upeuden myötä. Nämä kuvat saattavatkin olla koko vuoden lempikuvani.

Kohta raahaan peppuni lenkille keskuspuistoon ja iltapäivästä on vuorossa taas perinteistä sunnuntaisafkaamista perheen kesken. Ihanaa päivää kaikille!

Photos: Hanna Väyrynen 

9 kommenttia:

 1. Sullahan on enemmänkin siskoja? Kuka teistä on vanhin ja kuka nuorin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meitä on kolme ja minä olen keskimmäinen :) Pikkusiskoni opiskelee Yhdysvalloissa.

   Poista
 2. Hei tuli mieleen, että musta ois ihana, jos tekisit postausta siitä miten teet ihanat kiharat mitkä on näkyny joissakin postauksissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä ehdottomasti! Tätä onkin pyydelty, mutta tarvitsen jonkun kuvaamaan prosessin, koska molemmat kädet vaaditaan minulta demonstroimiseen :) Pitää sopia siskon kanssa vaikka joku sopiva hetki tähän.

   Poista
 3. Tosi kaunis asu ja upeita kuvia! Tykkään kyllä hirveästi blogistasi ja etenkin ulkoasu on hieno. Itsekin oon yrittänyt opetella ulkoasun muokkailua, mutta siihen kuluu vaan niin paljon aikaa :D Liityin lukijaksesi, liity säkin mun, jos tykkäät blogistani :)

  http://minna-rose.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna Rose! On kyllä tosiaan todella aikaa vievää, mutta uskon että ahkera työ ja vaivannäkö palkitaan aina :)

   Poista
 4. Tyylisi on todella rock ja pidän siitä valtavasti. Olen saanut myös omaan pukeutumiseen inspiksiä ja saanut positiivista palautetta nuorekkaammasta tyylistä kokeilujen myötä. Ihana blogi, jatka samaan malliin:)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana kommentti kiitos! Tämä oli yksi isommista syistä, miksi aloin pitämään omaa blogia! Niin upeata jos olen pystynyt jakamaan inspiraatiota! Kiitos <3

  VastaaPoista
 6. Oon ite kans havahtunut melkein joka päivä kuinka nättiä ulkona on! Ehkä vanhemmiten kiinnittää enemmän huomiota ;)

  VastaaPoista