torstai 10. lokakuuta 2013

Acne Track Blacks

Pahoittelut, että tämänpäiväinen postaus tulee taas näin iltamyöhään! Paljon juttuja on tekeillä, niin blogin kautta, kuin muutenkin. Kiirettä pitää, mutta kivaa sellaista! Eilen oltiin koko päivä siskon kanssa kaupungilla kuvaamassa matskua ja illalla riensin vielä pariin tapahtumaan. Kamera oli siis koko päivän naamassa kiinni. Nyt pitää vaan saada postaukset jonoon ja teille nähtäväksi. 

Viikko on hurahtanut ihan ennätysvauhtia enkä voi käsittää, että huomenna on jo perjantai. Viikonloppuna saan istua kotona yksin läppärini kanssa, kun mieheni lähtee mökille kalaan. Houkuttelisi minuakin, mutta töitä on tekemättä, joten lepäilyt jääköön vielä odottamaan. Huomenillalla saan kuitenkin ilokseni parhaat ystäväni meille istumaan iltaa. Tyttöterapiaa taas siis luvassa ja Vain Elämää -sarjan tuijottelua. 

Sillä välin kun käsittelen uusia asukuvia, niin tässä nämä nyt ovat; Acnen nilkkurit, joihin oli sitten pakko panostaa. Ovat aivan omaa mukavuusluokkaansa ja uskon tehneeni oikean päätöksen. Joku kommentoi aikaisempaan kenkäpostaukseen, että ihminen on niin paljon jalkojensa päällä, että kenkiin on aina hyvä satsata. Itse en edes tee istumatöitä, vaan juoksen paikasta toiseen, niin perustelin juuri tällä hankintani. Hyvä lesti ja korko tuovat ryhtiä asuun, kuitenkaan tinkimättä mukavuudesta. Nappi löytö.


10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Oliko minkä hintaset...? Oon nimittäin metsästäny tontapasia kenkiä mutten oo löytäny niitä "oikeita". Nämä vois olla Ne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Acnen nilkkurit ovat kaikki sellaista 400€ luokkaa, mutta nykypäivänä laadukkaista, monta sesonkia kestävistä tuotteista, saakin maksaa. Itse olen oppinut siskoltani ja äidiltäni, että luottojuttuihin voi panostaa ja näin ei tule koko ajan ostettua turhia lisiä vaatekaappiin! Nahkakengät esimerkiksi vaan parantuvat iän myötä :)

   Poista
 2. Ihanat! Tuota paria olen ihastellut nettikaupoissa, mutta sovittelemaan asti en ole vielä ehtinyt. - Toivottavasti kokoja vielä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä (38) löytyy ainakin Gaudetesta ja Stockmannilta Helsingissä! Toivottavasti kohtaat omasi :))

   Poista
 3. Upeat, istuu varmasti hyvin sun tyyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä ovat olleet rehellisesti nyt joka päivä jalassa oston jälkeen! Menee ihan kaiken kanssa ja pitkätkään päivät ei tuota ongelmia vaikka on korkoa. Ihan paras ostos kyllä.

   Poista
 4. Upeat! Acnen kengät ovat kyllä kaikki niin ihania. Itse haaveilen Pistoleista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pähkäilin niin pitkään Pistoleiden ja Trackien välillä, mutta loppupeleissä tulin siihen tulokseen, että nämä ovat enemmän minun näköiseni :)

   Poista
 5. Loisto valinta ja varmasti hyvä kenkäsijoitus! En tiedä miksi Acnen pistolit on minusta jotenkin tosi tylsät, mutta näissä taas on kaikki kohdallaan :)

  VastaaPoista
 6. Joo pähkäilin tosi pitkään kummat, mutta näissä enemmän jotain särmää! Saa myös itsellä jalat näyttämään paremmalta kuin Pistolit. Edestäpäin jalat ovat pitkät ja sivusta kapeat :D

  VastaaPoista