maanantai 28. lokakuuta 2013

Blond Rivets For Elle

Olen pitänyt tätä tietoa sisälläni jo jonkin aikaa, vaikka mieli on tehnyt huutaa se koko maailmalle. Blogini siirtyy tänään maanantaina 28.10 Elle -lehden alle!

Olen todella häkeltynyt siitä, miten nopeasti blogini on lähtenyt käyntiin ja tämä ylittää kyllä kaikki odotukseni siitä, mitä minulla oli tätä blogia aloittaessa. 

Elle.fi uudistuu ja uudet blogit ovat vasta ensiaskel! On sanomattakin selvää, että on aivan älyttömän iso kunnia olla osa tätä uudistusta. Tämä on  mahdollisuus, jota en voinut siivuuttaa. Suunnitteilla on mielettömiä juttuja ja nettisivut kokevat muutoksen uuteen upeampaan ja modernimpaan Elleen. 
Blogini siirtyy Ellelle juuri sellaisena kuin se on. Eli tulevaisuudessa Blond Rivets -blogissa luvassa tuttuun tapaan juttua muodista, tyylistä, ruoasta, hyvinvoinnista ja tapahtumista!

Suurin kiitos kuuluu isosiskolleni Hannalle, joka uskoi minuun alusta alkaen ja kannusti minua aloittamaan oman blogin. Ilman häntä ja hänen opastustaan en olisi mitenkään tässä. Sanat eivät edes riitä kuvailemaan sitä kiitollisuudentunnetta, jota häntä kohtaan tunnen. Kiitos, kiitos kaikesta. 

Olen myös mielettömän kiitollinen upeille kannustaville lukijoilleni, ketkä ovat tehneet pienestä unelmastani nyt totta. Kiitos kauniista sanoistanne ja rohkaisevista kommenteistanne. Te olette voi leipäni päällä, sokeri teessäni ja suola aamupuurossani. Toivon, että pysytte mukana uusien tuulien puhaltaessa! Muistakaa, että vain blogin osoite muuttuu.
Tänään julkaistussa  Elle- lehdessä on minusta ja blogistani esittely ja paljastan pian blogissa myös behind the scenes -materiaalia Ellen kuvauksista! Oli muuten aivan eri asia poseerata ammattikuvaajan edessä kuin esimerkiksi isosiskoni. Pieni jäätyminen tuli, mutta se on varmasi ihan normaalia. Toivottavasti ehditte katsastamaan jutun lehdestä!

Tästä päivästä lähtien blogini löytyy osoitteesta: http://www.elle.fi/blogit/blond-rivets

Tästähän se vasta oikeasti alkaa! 

65 kommenttia:

 1. Onnea, onnea ja vielä kerran paljon onnea! :) aivan mahtavaa, varmaan ekaa kertaa kommentoin, mutta alusta alkaen olenkin seurannut sun upeaa blogia. Ootte kyllä ihanat siskokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS! On kyllä nyt niiiin jännää. Kiva, että kommentoit ;)

   Poista
 2. ONNEKSI OLKOON!!!!! Upea juttu!!!! Jo ensimmäisen viikon jälkeen ajattelinkin, että kukakohan ehtii ensiksi sinut nappaamaan. Hienon lehden siipien suojaan pääsit. Onnittelut myös isosiskolle hienosta ohjauksesta. Jään ehdottomasti seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin minäkin, ja Elle ehti ensin - onnea sinne siis :D

   Onneksi olkoon Kira, ihan mahtavaa :)

   Poista
  2. Hei ootte ihan mielettömiä! KIITOS!!

   Poista
 3. Jihuuu!!! Onnea Kiikku!! <3

  Marika

  VastaaPoista
 4. Wau! Mieletön saavutus, vaikka toisaalta olisi ollutkin kumma ellei joku taho olisi ollut kiinnostunut blogistasi. Suuret onnittelut!

  t. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Itselle tuli nopea eteneminen kyllä ihan puskista, mutta hyvä näin! Nyt painetaan sitten kahta kauheemmin ;)

   Poista
 5. Niin huikeeta ihana Kira!!! <3 <3 Ihan mega paljon onnea ja hitto, että susta saa olla ylpeä;) You go girl!! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Toivottavasti kilistllään perjantaina Gloria Gaalassa?? <3

   Poista
 6. Mielettömästi onnea!! :)

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon! :) Odotinkin jo mihin suuntaan sinut napataan ;) Harva ehkä etenee yhtä nopeasti, mutta harva onkaan jo aloittaessaan yhtä valmis! Upea juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanaa, että tätä kohtaan on asennoitu näin ihanasti.. Pikkasen pelkäsin, että kokevatko ihmiset juuri nopean etenemisen huonona juttuna :) Kiitos!

   Poista
 8. Mahtavaa! Blogisi ja Elle sopivatkin hyvin yhteen. :) Pidän blogissasi siitä, että siinä on kohdallaan kuvat, tyyli ja kieliasu. Joistain blogeista kiinnostun kuvien perusteella, mutta maku menee samantien jos teksti on tökeröä ja täynnä kielioppivirheitä. Olet kirjoitustesi perusteella ilmeisen älykäs nainen! Jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä tuleman pitää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tunneälykäs jos jotain ;) Ihanaa, että pysyt mukana! <3

   Poista
 9. Onnea uuteen blogikotiin!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa, onneksi olkoon!!!

  -H

  VastaaPoista
 11. Hassua, samalla kun odottelin blogisi latautumista, mietin milloin joku isompi yhteisö ymmärtää tarjota sinulle bloggaajan paikkaa, koska tästä on vuoren varmasti tulossa jotain suurta (ellei ole jo!). Ja kappas, ilmoitat siirrostasi. ;) Mahtava homma! Jään innolla odottamaan tulevaa. :)

  Lämpöistä talven odotusta!
  terkuin J.E.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä!! Hauska yhteensattuma! Kiitos todella todella paljon kannustuksesta <3

   Poista
 12. Onneksi olkoon! Sovit kuin nenä päähän Elleen. :))

  VastaaPoista
 13. Wautsi wau, onnea ihan huikean paljon! En tosin ihmettele, että sut napattiin näin pian jonnekin, tää on selkeästi yksi Suomen parhaista blogeista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miss J! Toivottavasti pysyt ihanien kommenttiesi kera myös Ellen puolella <3

   Poista
 14. Hienoa! Onneksi olkoon! :) nyt ei aiheeseen liittyvä kysymys mutta milloin kuulemme tarinan blogin nimen takana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kai täällä jossain vaiheessa mainittu, mutta Blond Rivets tulee sanoista Vaalea & Muotiniitit. Tämä kuvastaa luonnollista lookkiani ja vaaleata pohjoismaista olemustani, mutta vaatetus ja tyyli ovat särmikästä ja rönsyilevää ;) Jotain tollaista! <3

   Poista
 15. Onneksi olkoon! :)

  Nyt ei aiheeseen liittyvä kysymys mutta milloin kuulemme tarinan blogin nimen takana? :) kun muistaaksen aikaisemmin jossain postauksessa kerroit että tarina olisi tulossa? Vai olenko vain missannut tämän tarinan?

  Ps. blogisi on yksi suosikeistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että pidät ja toivottavasti jatkat seurailua Ellen puolella Juuls!! <3

   Poista
 16. mahtavaa paljon onnea ! <3

  VastaaPoista
 17. Hyvä Kira!! :) <3
  -Anni

  VastaaPoista
 18. Niin ansaittu juttu! Onnea tuhannesti Kira! :) xx

  VastaaPoista
 19. Vau hienoa, onneksi olkoon!! Just mietinkin yks päivä, et hauska nähdä mikä porttaalin valitset :) elle on kyllä juuri sopiva koti tälle blogille! Olivia olisi myös ollut tyyliin sopiva, mutta kivaa että sait "oman jutun", niin ei tarvi isosiskon kanssa olla samassa ;) kiitos vielä ihanasta uutuudesta, blogisi on ihanan raikas, kuvat huippulaatua ja bloggaajan sydän kultaa. Tämmöiset blogit on harvassa. Ainoa miinus on ollut laadukkaitten kuvien kautta tuleva suht hidas lataus puhelimella luettaessa, mutta tähän tulee varmaan muutoksia uudella alustalla. -tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Musta tuntuu, että ihmiset ovat olleet ihan super paljon mua edellä näissä ajatuksissa! Mutta ihanaa, ihanaa huomata kuinka kannustavaa sakkia täällä oikeasti onkaan! Ei mitään jälkeäkään supisuomalaisesta manaamisesta ja mustamaalaamisesta vaan puhdasta iloa ja kannustusta, Huh, sanattomaksi vetää kyllä <3

   Toivottavasti Ellen koodaajat saavat parannuksen tuohon mobiiliversioon pian! Kiitos Tiina :)

   Poista
 20. Paljon onnea! Odottelinkin, että koska joku sut nappaa :) Olen seurannut alusta lähtien, mutta vähän huonosti kommentoinut. Mutta nyt siis seurailu jatkuu Ellen puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Mahtavaa Iduska! Eikä aina jaksa kommentoida tiedän sen itsekkin ;) Kuhan ainakin sanoo sitten jos on jotain rakentavaa palautetta, koska en halua yhtäkään ihanaa lukijaa menettää :)

   Poista
 21. Ai niin ja pointsit vielä itsevarmoista ja luonnollisen cooleista, ammattimaisista poseerauksista. En oo vielä nähny vastaavaa muissa suomalaisissa blogeissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Hyvä jos tykkäät, koska sellainen pepsodent smile pose ei toimi mulla yhtään :D

   Poista
 22. Onneksi olkoon! Sulla on mahtava blogi :)
  SannaN

  VastaaPoista
 23. Lämpimät onnittelut Kira ja hyvä Hanna -sisko, hienosti ohjattu ja opastettu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan! Olisi tämä tyttö ollut ihan pihalla monesta asiasta ilman isosiskon tukea ja turvaa <3 Kiitos Martina!

   Poista
 24. Todella paljon onnea, olet tämän ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt pystyn panostamaan vielä entistä enemmän blogiin ja toivottavasti se näkyy myös teille. :)

   Poista
 25. Tää lähti ku hauki rannasta...! :D
  Onneksi olkoon <3

  VastaaPoista
 26. Paljon paljon onnea! Elle saa kyllä aivan loistavan bloggaajan sinusta. :) Mahtavaa, että blogisi on jo näinkin nopeasti noussut tunnetuksi. Ansaitset sen upealla tyylilläsi ja kuvillasi, mutta kuitenkin jotenkin hyvin maanläheisellä asenteellasi. Keep going!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja minä saan ammattitaitoisen ja kokeneen muotitahon kodikseni. Uskon, että pystyn ammentamaan niin paljon siellä työskenteleviltä ihmisiltä :)

   Poista
 27. Vau!!! :) Hieno juttu, onnea!! Ihan mahtavaa!!

  -Kirsi

  VastaaPoista