perjantai 25. lokakuuta 2013

50 Shades Of Black & Blue

Näitä kuvia käsitellessäni tajusin, ettei tämä farkkukauluspaita ole näkynyt varmaan kertaakaan vielä blogissa, vaikka se on minulla varmaan joka toinen päivä päällä! Zarasta ostettu farkkupaita kultaisilla niittidetaileilla on luottovaatteeni, jonka voi heittää päälle tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Olen yhdistänyt sitä nyt enimmäkseen mustien nahkahousujen kanssa, mutta kesällä paita toimi ihanasti valkoisten shortisen ja sandaalien kanssa. Onko sinulla jokin luottovaate, jota käytät enemmän kuin laki sallii?

Kutsuttiin muuten näitä kuvia siskon kanssa Matrix -kuviksi. Kunnon salainen agentti Eirassa. Shirt / Zara
Knitwear / Cubus
Leggings / Esprit
Shoes / Acne
Backbag / Esprit
Jacket / Day Birker et Mikkelsen
Sunglasses / Rayban
Gloves / Secondhand

Photos: Hanna Väyrynen @Srictly Style

14 kommenttia:

 1. Todella upea kuvasarja jälleen kerran! Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva ja noi pikku detalikuvat! Olette tosi taitavia siskosi kanssa, kauneudesta puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos paljon! Koko ajan yritetään kehitellä hauskoja uusia juttuja yhdessä :)

   Poista
 2. Kolmanessa kuvassa näytät ihan Anna Abreulta, paitsi blondina versiona:D

  VastaaPoista
 3. Alan lämmetä sun tyylille vaan enemmän ja enemmän... Upeus olet<3

  VastaaPoista
 4. On kyllä todella upeaa nähdä Suomen blogirintamalla tällaista laatua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana huomata, että vaivannäkö laitetaan merkille! Kiitos Jenni :))

   Poista
 5. Kommentoin tänne ensimmäistä kertaa mutta pakko sanoa kiitos koska blogisi miellyttää suunnattomasti +30v. silmää ja sielua! Ei silmiinpistäviä tuotenostoja, liikoja sydämiä ja pumpulia (sori, mä oon vaan siihen jo liian vanha :)) vaan tosi stylejä kuvia ja asuja sekä reipasta, hyvin kirjoitettua tekstiä. Näitä ei oikeasti enää kovin helpolla löydä.

  t. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan täysin, joka sanan! :D

   Poista
  2. Hei Tiina! Kiitos mahtavasta palautteesta! Toivon aidosti, että blogistani välittyy juuri tämä aito rehti meininki vaikka paljon asuja ja tuotteita onkin mukana blogissa. Se puoli kun vaan tosiaan on pieni pala minua. Tyyli on jokaisen oma persoonallinen tapa ilmaista itseään.. joskus se vaan menee turhaksi materiaalin haippaamiseksi. Vastapainoksi pyrin tekemään postauksia juuri niistä arjen oikeista asioista :)

   Poista
 6. Jee! Pelkäsin, että nämä ovat taas liian "kovia" kuvia. En jotenkin osaa vaan yhtään olla se hymytyttö kameran takana ;)

  VastaaPoista
 7. "Hävettääkö" sinua ja siskoasi ottaa asukuvia julkisilla paikoiloa vai oletteko jo tottuneet siihen? Tai saatteko outoja katseita ohikulkijoilta? :)

  VastaaPoista