perjantai 20. syyskuuta 2013

Music Sounds Better With You


Kuvasimme toissapäivänä rankkasateen vuoksi sillan alla. Kotona huomasin kuvien olevan kuitenkin aikamoista pikselimössöä! Päivän look oli kuitenkin myös yhtä rosoinen, joten ajattelin että what the hell, kuvat sopii hyvin teemaan. Tarvitsen vielä erillisen salaman, jotta pääsen samaan tarkkuuteen, kuin päivänvalossa otetuissa kuvissa. 


Näiden kuvien myötä voisin pohjustaa tulevia musapostauksia. Musiikki on minulle fiilisjuttu. Kuuntelen eri musagenrejä laidasta laitaan. Minulle uppoo räppi, r&b, techno, house, rokki, indie, chillout.. oikeastaan ihan mikä vaan. Kyse on aina enemmän itse biisistä ja siitä mitä se minussa herättää. Musiikki laukaisee muistoja, luo endorfiinejä ja aiheuttaa tunnetiloja ilosta suruun.  Rakastan käydä festareilla fiilistelemässä bändejä, klubeilla kuuntelemassa DJ:itä ja kotona soitan sellaista hyvänmielen fiilistelymusaa. Toisaalta meiltä löytyy kotoa myös mieheni dekit ja vinyylit, joten välillä kajareista kuuluu kaikkea muuta kuin rentouttavaa sunnuntaimusaa. 

Tulevaisuudessa voisin hyvin aina kirjoittaa keikoista joilla käyn ja vinkata tulevista jutuista jos niihin on kiinnostusta. Kommenttiboksiin on tullut erityisesti toiveita biisilistoista, joten voisin ehkä lisäillä tänne niitä juuri genreittäin. Näin kaikki pystyisivät poimimaan vinkkejä juuri omaan musamakuunsa. 

Näihin tunnelmiin onkin loistava päättää postaus ja aloittaa viikonloppu. Hyvää perjantaita kaikille!

15 kommenttia:

 1. Näihin kuviin toi kohina kyllä sopii mainiosti. Makee asu! Mua niin harmittaa, etten aikoinaan ostanut noita Zaran kiilakorkoja, ihastelin niitä moneen kertaan kaupassa. eBay-etsinnät jatkukoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo kiilat ovat olleet aivan luottokengät ostoshetkestä saakka! Toivottavasti löydät vielä samat.. Tosi paljon on kyllä ihan samantyyppisiä... vinkkaan heti jos tulee vastaan!

   Poista
 2. Ihana asu! Musta tuntuu että kaikki asut, ruutupaita lanteilla kietastuna näyttää hyvältä! :D

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Wau, mitä kuvia! Pidän varsinkin tuosta ensimmäisestä. Keikkavinkit kiinnostavat, joten laita ihmeessä niistä juttua tulemaan. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Tänään esimerkiksi Tavastialla esiintyy Jutty Ranx!

   Poista
 4. Hyviä kuvia minusta, joten elä huoli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo kyllähän näistä kaikki oleellinen käy selville, kun sentään valotuksen sain kivasti korjattua.

   Poista
 5. Hei,
  Mikä onkaan tuo mahtavan värinen huulipuna? Se iski jotenkin erityisesti silmiin tuosta ensimmäisestä kuvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin ihan uus! Yves Rocherin sävy 33 Rouge Gourmand. Siitä ja punasista kynsistä tulossa tarkempi postaus ensi viikolla :)

   Poista
 6. Upeita kuvia kyllä! Ja kuten tuossa yllä mainittiinkin, tähän asuun ja tunnelmaan rosoisuus todella sopii ja tuo toisenlaista särmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varsinkin vikaan kuvaan se jotenkin sopi. Voi oikein tuntea junaraiteiden kolinan yläpuolella ;)

   Poista
 7. Niin upea asu:) mun mielestä valaistus näissä kuvissa on just kiva!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, kiva kuulla että muidenkin mielestä sopi kuitenkin hyvin!

  VastaaPoista
 9. Osaat poseerata niin hyvin, että kaikki näyttää hyvältä sun päällä :)

  VastaaPoista