lauantai 28. syyskuuta 2013

Wildest Moments
Photos by: Hanna Väyrynen

Näitä kuvia katsellessanne, makaan mökillä verkkareissa saunanraikkaana. Viikonloppu-getaway tuli nyt kyllä tarpeeseen! Tyttöjengin puheensorina, hyvä ruoka, viini, lautapelit ja saunominen taikovat varmasti tästä tytöstä uudenveroisen. Huomenna blogissa vähän biisilistausta rentoon sunnuntaitunnelmaan sopien. 

xxx 

13 kommenttia:

 1. Olisi mukavaa nähdä enemmän kuvia asukokonaisuuksista, joita oikeasti käytät. Nämä stailatut kuvat ovat toki hienoja, mutta eivät kaikki asut selvästikään ole sellaisia, jotka ovat olleet päivän aikana oikeasti päälläsi. Eli real deal ootd kuvia lisää, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki asut ovat aina sellaisia, mitkä ovat olleet ihan oikeasti päällä :) Jotkut asut ovat "viikonloppuasuja" ja kuvaan ne vaan uudestaan päivänvalossa paremman kuvalaadun takia.

   Poista
 2. Oi upea upea asu (taas) !!:) <3

  VastaaPoista
 3. En ole turkisten vastustaja mutta tämä ei kyllä voi olla feikki... Tekoturkiksen tunnistaa kyllä jo kaukaa.. kiva asu.

  VastaaPoista
 4. Ostin liivin Ranskasta kirppikseltä muutama vuosi sitten ja maksoin siitä muistaakseni noin 15 euroa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä löytö siis jokatapauksessa. :-)

   Poista
 5. Olet niin upea ilmestys ! Olen tosi iloinen että aloit kirjoittaa omaa blogia, ennen aina vaan ihastelin tyyliäsi Strictly Stylesta. :) Huippuhyvää syksyä sinulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Ihanaa, että seuraat myös täällä! Mahtia syksyä myös sinne :)

   Poista
 6. Tosi kiva liivi. Thumbs up girl!

  VastaaPoista
 7. Onks toi ihan oikeaa turkista? Mitä mieltä olet tarhauksesta? Itse tuomitsen tarhauksen

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Ihana blogi. :) P.S. liivi on ihan oikeaa turkista (pupua). Ei sillein, että minulla olis turkisia vastaan vaan omasta kokemuksesta tiedän. :)

  VastaaPoista