keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Adios Summer

Olemme saaneet nauttia aivan upeasta kesästä ja alkavasta syksystä. Iltakävelyillä kuitenkin tuntee jo tuulen viiman ja kädet hapuavat pikkuhiljaa kauluksia korkeammalle. On aika kaivaa kaulahuivit esiin ja hakea paksummat takit vintiltä alas.

Tämä ei kuitenkaan haittaa minua. Rakastan juuri tätä aikaa vuodesta. Kesän hulinat ja pakkopullat on nyt suoritettu, ja on taas ihan okei jäädä viikonloppuna vaan kotiin. Kesällä sitä ei vaan raaski jäädä neljän seinän sisälle jos ulkona paistaa aurinko. Se tuntuu niin paheelliselta. Vaikka useat tuttuni tituleeraisivat minut sosiaaliperhoseksi, niin lähimmäiseni tietävät miten hyvin viihdyn myös vaan kotona. Jos olisin eläin, olisin varmasti karhu, joka nukkuu talven yli ja herää keväällä kesän koitoksiin. 

Yksi asia minua kuitenkin talvessa jännittää. Miten käy blogikuvien? Kuvaamisen tärkein elementti on valo. Valo, joka riistetään meiltä taas pian. Miten bloggaajat ottavat kiinnostavia asukuvia, kun täällä arktisessa pimeässä pohjoisessa pärjää vaan Uggeilla ja ylipitkillä untuvatakeilla! Ei kukaan jaksa katsoa South Parkin Kenny -tyyppisiä hahmoja postauksissa joka päivä. Tällainen minä kuitenkin olen aina talvisin tuolla ratikkapysäkillä. 

Mielenkiinnolla haastan oman luovuuteni tulevana talvena tämän blogin myötä. Nyt kuitenkin kesän viimeiset asukuvat. Top Asos / Skirt Gina Tricot / Jacket Sisley / Shoes Zara / Sunglasses Versace / Bag Chanel

8 kommenttia:

 1. Samaa olen kovasti miettinyt, vaikka jo kaksi talvea olen käynyt läpi bloggaajana. Luonnonvalo on mulle ainakin ihan must juttu ja sitten ollaan kyllä aika pulassa, kun sitä on saatavissa vain muutama tunti päivästä..

  VastaaPoista
 2. Samaa valo-ongelmaa pohditaan täälläkin! Siinäpä sitten punnitaan oma motivaatio bloggaamiseen ja kuvaamiseen.. :)

  VastaaPoista
 3. Hei vähänkö upee sun haba! Haluun kans :)

  Love, Irene / Mademoiselle Pigalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyh pah tuossa vielä mitään habaa ole! :DTarvitsee lisää lihasmassaa kipeästi :)

   Poista
 4. Tähän on kyllä pakko vain todeta, että onneksi asun Lontoossa. Täällä on kuitenkin aina valoa jonkin verran (okei, ei silloin kun täällä tihkuttaa, mutta se ei oikeasti ole niin usein kuin luullaan) eikä täällä ole koskaan niin kylmä, etteikö voisi laittaa edes jotain kivaa päälle. En tosin odota sitä kylmässä seisomista ja asukuvien ottoa, kun pitäisi tareta ilman takkia. Uskon kyllä, että kehittelet jotain kivaa talvenkin varalle. Ainakin toivon niin, sillä asukuviasi on aina kiva katsella. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuvakulma tuossa ekassa kuvassa ja tuo rento nutturakin sopii sulle tosi hyvin. Saat aivan tavallisetkin vaatteet näyttämään tosi cooleilta.

  VastaaPoista
 6. Tuo "rento nuttura" on aika useinkin päässä :D Aina ei vaan jaksa!"

  Kiitos kohteliaisuudesta!

  VastaaPoista