maanantai 2. syyskuuta 2013

My Basic Beauty Products

Paljon on tullut kysymyksiä kauneudenhoidostani ja siihen liittyvistä tuotteista. Vaikka pukeutumisessa tykkään olla särmikäs, niin kaiken sen alta löytyy kuitenkin se perussuomalainen Elovena-tyttö. Liputan aina luonnollisuuden puolesta, mitä tulee kauneudenhoitoon ja meikkeihin. Ehkä osittain tämän takia olen ihastunut supisuomalaiseen Lumeneen. Lumenen tuotteista olen löytänyt omalle herkälle pohjoismaiselle hipiälleni todella toimivia tuotteita. 


Lumenen Radiant Touch -sarjasta käytän raikastavaa puhdistusvoidetta ja kasvovettä aina aamuisin ja iltaisin. Nämä toimivat hellinä, mutta tehokkaina ihonpuhdistajina. Varsinkin kesällä nämä tuotteet ovat pitäneet ihoni loistavassa tasapainossa ja antaneet iholle sellaista kesänhehkua.



Radiant Touchin -sarjan kirkastava naamio & mikrokuorinta on tällä hetkellä ehkä eniten käytetyin kasvonaamioni. Mikrokuorinta on tarpeeksi hellävarainen omalle ihotyypilleni eikä ärsytä ihoa samalla tavalla kuin peruskuorintavoiteet. Teen naamion noin kerran viikossa ja saan näin tehostettua kirkkaan ja kuulan ihon ylläpitoa. Ihoa ei ole kuitenkaan missään nimessä tarkoitus ylihoitaa, joten jos naamiolle ei ole tarvetta jätän sen väliin.



Sensitive Touch -sarja oli alunperin se mikä minut sai koukuttumaan Lumenen tuotteisiin. Minulla on tosiaan herkkä couperosa-tyylinen iho. Pintaverisuonet ovat esillä poskissa ja nenänpielissä ja niitä varten tarvitsen oikeat rauhoittavat tuotteet. Pitkään kokeilin ja etsin oikeanlaisia tuotteita ennenkuin äitini osti minulle kyseisen sarjan perusvoiteet kokeiluun. Kuukauden päästä huomasin ihoni vahvistuneen ja punoituksen helpottuvan. Total comfort rauhoittava kosteusnaamio on loistava silloin kun ihoa kiristää ja tunnet tarvitsevasi hieman lisäkosteutusta.

Nyt talven tullessa käytän varmaan taas enemmän ja enemmän Sensitive Touchin -sarjan tuotteita, koska Suomen pakkaset ja tuulet aiheuttavat jos jonkinlaisia haasteita iholleni. Näistä tuotteista olen löytänyt oivia taisteluaseita kovaa talvea varten.



Tämä 5 min SOS cream on juurikin sitä, mitä sanoo. Life saver esimerkiksi saunan tai salitreenin jälkeen, kun naama muistuttaa puttepossun kuontaloa. Tehovoide tuo punoituksen alas, jolloin meikkaaminenkin sujuu ilman lapsenomaisia kiukunpuuskia. Voide on myös erinomainen suoja silloin kun lähtee ulkoilemaan talvipakkasilla. Muille herkkäihoisille vinkki: saunassa pidä kasvoilla märkää pyyhettä, niin verisuonet eivät pääse ärsyyntymään yhtä pahasti.



Tämä syväpuhdistava turvenaamio on yksi tuote rasvoittuvan ihon sarjasta, joka sopii myös itselleni. Naamio on loistava silloin kun stressi, hormonit, ruokavalio, vähäinen uni tai mikälie syy aiheuttaa kasvoille epäpuhtauksia. Herkkä ja kuivakin iho "kukkii". Tämä tuote saa viljapellot rauhoittumaan ;)

Kaikenkaikkiaan kauneudenhoidossa on tärkeätä löytää juuri omalle ihotyypille sopivat tuotteet. Monet kosmetologit pystyvät auttamaan tässä esimerkiksi ihoanalyysin avulla. Monesti näpyistä kärsivät ihmiset olettavat automaattisesti ihotyyppinsä olevan rasvainen, kun näpyt saattavat johtuakkin ihon pintakuvuudesta! Jos olet eri tuotteiden kierteessä ja et löydä ihollesi tasapainoa niin konsultoi ammattilaisia. 

Muutama nyrkkisääntö kauniiseen ihoon on kuitenkin kaikille aina sama, vesi, ravinto ja lepo. Juo vettä enemmän kuin jaksat. Itse pyrin juomaan aina noin 2-3 litraa vettä päivässä, enimmäkseen aina aterioiden välissä. Syö puhtaasti ja terveellisesti sekä muista levätä tarpeeksi. Yöllä ihosolut uudistuvat ja siksi "kauneusunet" eivät ole missään nimessä mikään myytti. 

Kommenttiboksiin voi esittää lisäkysymyksiä/toivepostauksia liittyen kaikkeen kauneudenhoitoon. Tällä viikolla tulee hieman ensimakua urheilutottumuksistani, ravintotottumuksistani sekä esittelen muutamat "luxus" kauneudenhoitotuotteet, joihin tykkään panostaa.

27 kommenttia:

  1. Tuo Sensitive Touch-sarjan SOS Cream on mun ehdoton luottotuote talvella! En millään suostu vaihtamaan sitä enää muuhun, sillä en usko minkään tuotteen olevan parempi hinta-laatu-suhteeltaan.

    Tuo turvenaamio ja mikrokuorinta/kirkastava naamio täytyykin laittaa testiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo SOS kaikessa merkityksessään! Kiva jos oli hyviä vinkkejä :) Kirjoita takas mitä tykkäsit!

      Poista
  2. Kiitos tästä postauksesta, tuli itselleni todella tarpeeseen, sillä omaan juurikin pintakuivan ihon, johon kuitenkin silloin tällöin näppyjä ilmaantuu. Ihoni on super herkkä ja helposti ärtyvä, joten olen melko arka kokeilemaan mm. naamioita tai kuorintavoiteita, mutta nyt suosituksestasi on kokeiltava näitä Lumenen tuotteita. Ymmärtääkseni hinta-laatusuhde on erittäin kohdallaan?!

    -H

    Ps. Kiitos upeasta blogista, se siirtyi heti suosikkilistalleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta-laatusuhde on juurikin se miksi nämä ovat luottotuotteeni.. sopi loistavasti myös opiskelijan lompakolle, mutta ovat kuitenkin niin hyviä omalle iholle ettei ole ollut tarvetta vaihtaa vaikka vaikea kouluaika onkin ohi!

      Ja kiiiitos <3

      Poista
  3. Oot kyl niin siskos siivellä bloggaaja. Kohta varmaan kolmaskin sisko, aloittaa bloggailu USAsta.
    Please. Noloa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En todellakaan ole samaa mieltä. Molemmat siskokset ovat omalla tyylillään mielenkiintoisia tyylitaitureita. Olisin kyllä utelias näkemään, onko kolmaskin sisko noin upea kaunotar. Hienoa BlondRivets jatka samalla tyylillä.

      Poista
    2. Noloa on lähinnä tulla anonyymina huutelemaan. Että please.
      Hyvä postaus, kiitos siitä. Itse olen vannoutunut Lumenen Bright Now Vitamin C kasvovoiteen käyttäjä :)

      Poista
    3. No ehkä niin, että useampi lukija löysi blogin heti alkuun helpommin (siskon tunnetun blogin myötä), mutta ei se määritä Kiran blogia mitenkään että hänen siskonsakin bloggaa. Itse oon ilonen että löysin SS:n kautta tänne! Mä itseasiassa en edes seuraa Kiran siskon blogia nykyään koska se menee elämäntilanteellisesti (ja jne) liian kauas musta- toisin ku Blond Rivets taas on tosi paljon mun makuun tyyliltä ja kosmetiikalta :)

      Kiitos Kira muuten turvenaamio -vinkistä, kuulostaa mulle sopivalta tuotteelta :)

      Poista
    4. Anonyymi 1: Harmi, että olet tuota mieltä.. mielestäni on enmmänkin rohkeata kuin noloa tuoda oma persoonansa esille ihmisten arvosteltavaksi ;)

      Anonyymi 2: Kiitos kannustuksesta <3

      Emmi: Oi olen kuullutkin tuosta Bright Nown voiteesta! Pitää varmaan ottaa testiin :) Ja kiitos.

      Ida: Kiva jos löyty hyvä vinkki! Mun eräs meikkitaitelija frendi kanssa vannoo ton turvenaamion nimeen niin laita ihmeessä kommenttia takas, mitä tykkäsit jos päädyt kokeilemaan!

      Poista
  4. Täällä myös Couperosa-puttepossu :)

    Olettehan kokeilleet myös Lumenen IHANAN CC-voiteen? Peittää punakkuutta ja iho tulee aivan ihanan tuntuiseksi ja näköiseksi. Sen päälle vähän Lumenen Valopuuteria ja menoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis harmikseni ostin tuosta CC voiteesta aivan liian vaalean sävyn! En ole raaskinut vielä ostaa toista :D Ottaa päähän, koska olen kuullut tuosta myös niin paljon hyvää, mutta tosiaan se Light sävy ei nyt tällä hetkellä sulaudu oman ihoni väriin ei sitten yhtään..

      Poista
  5. Kiva, että käytät tälläisiä tavallisia tuotteita, etkä "mainosta" jotain kalliita vaan, että lukijatkin kun saa vinkkejä, niin voi mennä ostamaan, eikä tarvitse vaan haikailla perään hinnan vuoksi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On minulla muutamia ns. luxustuotteita joihin panostan (ja säästelen niitä kuin vesipullon viimeisiä pisaroita saharalla) :D

      Mutta olen myös miettinyt, että jos sitä paalua olisi enemmän niin miksi edes mensisi vaihtamaan kun iho voi hyvin! :) Äitini on esimerkisi Lumenene Time Freeze -sarjan vannoutunut käyttäjä :)

      Poista
    2. Muruseni, pikkasen updeittaan tuota tämänhetkistä käyttämääni sarjaa :D Time Freeze oli ehdoton suosikkini, kun olitte pieniä :D. Nykyään turvaudun Complete Rewind sarjaan, joka on aivan loistava. Oikeassa olet, olen aina luottanut Lumeneen, eikä ole tarvinnut pettyä, kuten huomaat ;D Välillä aina kokeilen joitain kalliimpia sarjoja virkistykseksi, mutta palaan aina takaisin Lumeneen ja näin hyvää suomalaista tuotettahan on helppo suosia. Mamma

      Poista
  6. Voiko tämä SOS Cream oikeasti toimia? Terveisin joulukinkun värinen salilta tai saunasta tulleena... Meikkivoiteita en käytä juuri ollenkaan (tukkivat minulla naaman ja kuivattavat), joten treenin jälkeen olen tottunut vetämään lippiksen tavallista syvemmälle päähän vähintään seuraaviksi tunneiksi, haha! Ehdottomasti laitettava testiin, kiitos tästä ;)

    Iloista syksyn alkua!
    J.E.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan ajastnut tuota viiden minuutin lupausta, mutta minulla sama ongelma kuin sinulla ja ainakin kun salitreenin jälkeen levittää nassuun niin kotimatkalla on jo ihan normaalin ihmisen näköinen :D

      Mulle tuli hyvä mainosidea tosta lippisjutusta! Lumene voisi kuvata juuri tälläisen tilanteen ahdistuneesta treenaajasta ja sitten 5min SOS cream kehiin ja lippiksen voi salin pihassa heittää mäkeen ja kävellä pää pystyssä bussipysäkille! Hahaha. Meni nyt vähän sivuraiteille.

      Poista
  7. Tuo syväpuhdistava turvenaamio kuulostaa mahtavalta :) Kiitokset vinkistä ja ihanaa syksyn odotusta sinulle <3(tai ihanaa ja ihanaa...xD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja onhan tämä ihanaa! Villasukat jalkaan, kuumat kaakout tulille ja nauttimaan rauhan hetkistä ;)

      Poista
  8. Käytkö usein kosmetologilla? Missä hoidoissa?
    kiva, kun kerrot kauneidenhoitotuotteistasi näin alussa niin voi uskoa, että olet oikeasti sitä mieltä niistä, etkä vain mainosta ilmaiseksi saamiasi tuotteita. Kiinnostaa ne luksustuotteet :-)
    kiva blogi ja hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn aika harvoin kasvohoidoissa, mutta pyrin ainakin kerran vuodessa käymään sellaisessa syväpuhdistuksessa. Yleensä juuri kesän jälkeen, koska silloin iho eniten tukossa kaikista juhlista ;) Mutta jos saan lahjakortin johonkin hoitoon niin hypin kyllä tasajalkaa!

      Niistä muutamista luksustuotteista huomenna lisää! Ja kiitos kommentista :)

      Poista
  9. Ps.entä yövoide ja silmänympärysvoide? Käytätkö ja mitä?

    VastaaPoista
  10. Minä kärsin ennen juurikin noista pintakuivan ihon näpyistä, mutta ne ovat tätä myöten helpottuneet todella paljon. Olen huomannut, että liian vahvat puhdistusaineet vain pahensivat tilannetta (vaikka luulin että näpyt tarvitsevat kuritusta). Toivottavasti löydät tuotteista apua itsellesi!

    VastaaPoista
  11. Yövoiteena käytän tota Sensitive Touch -sarjan yövoidetta. Tällä hetkellä minulla on hakusessa hyvä silmänympärysvoide.. Minulla on niin ohut silmänympärysiho, että useat voiteet vain turvottavat silmänalusia entisestään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,

      Vinkkaan tähän väliin, Lumenelta löytyy ihan loistava silmänympärysvoide Arctic Aqua- sarjasta: http://www.lumene.com/fi/tuotteet/ihonhoito/silmat-ja-huulet/arctic-aqua-syvakosteuttava-silmanymparysgeeli-0

      Kosteuttaa hyvin, imeytyy nopeasti eikä turvota! :)

      - Susanna

      Poista
  12. Tykkään näistä kosmetiikkapostauksista, on kiva kurkkia, mitä tuotteita muut käyttävät ja jos oma ihotyyppi/iho-ongelmat vaikuttaa samanlaiselta, niin jotain samaa tuotetta voi joskus kokeillakin. :)
    Mua kiinnostaisi seuraavaksi kokeilla Lumenelta sitä uutta BB-voidetta(Bright now Vitamin C).

    Toivottavasti löydät hyvän ihollesi sopivan silmänympärysvoiteen. Olen itse käyttänyt Lumenelta Excellent Future Dual Boost- silmänympärysvoidetta ja mulle se on ollut toimiva. Ostin sen joskus joulun tienoilla ja vaihtelin sitä muiden voiteiden kanssa, mutta nyt kesällä otin sen uudestaan käyttöön ja huomasin, että se on jotenkin silottanut pieniä juonteita silmänympäryksissä eikä turvotusta ole ilmaantunut. Katsoin kyllä, että sitä suositellaan erityisesti yli 30-vuotiaille, mutta mulle se ainakin on sopinut, vaikka alle tuon iän olenkin.
    -K

    VastaaPoista
  13. Kun aloitin lukemaan postausta niin mietin, että mulle nämä tuotteet ei varmaan käy kun on todella kirjava couperosa iho, joka punastuu vähemmästäkin. Mutta tota sensitive touch sarjaa täytyy kyllä kokeilla!! :) Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  14. toi syväpuhdistava mutanaamio on kyllä niin legendaarinen tuote :D vanha mutta toimii!

    VastaaPoista