lauantai 14. syyskuuta 2013

Make-up by Marina

Joskus aiemmin blogissa kerroinkin, että hyvä ystäväni on loistava meikkitaitelija. Marina saapui juuri työreissulta Tukholman muotiviikoilta ja Pariisista, joten hetki meni että pääsimme vihdoin toteuttamaan meikkiä tänne blogin puolelle. 

Olen melkein kaikessa luonnollisuuden puolestapuhuja, ja siksi tukka ja meikkikin ovat yleensä aina samalla tutulla tyylillä tehty. Minun pitäisi oppia irrottelemaan enemmän ja luottaa naamani useammin muiden käsiin. Noh, Marinaan minä luotan. Nainen on aivan upea työssään. Ei ihme, että yhä usemmat kuvaajat ja muotilehdet haluavat tehdä hänen kanssaan yhteistyötä. 

Marina tuntee tyylini ja siksi halusi säilyttää luonnollisuuden ihomeikissä, mutta tuoda meikkiin särmää kovilla rajauksilla. Rajauksien teräviä kulmia tehdessään hän käytti apunaan laastarin teippiosaa leikkaamalla sopivan palan silmäkulmaan rajauksen ajaksi. Marina viimeisteli lookin tekemellä "hivenen" likaisiin hiuksiini rosoisen letin. Rakastuin koko lookkiin ja muikeana suunnistin ottamaan asukuvia. Nämä kuvat julkaisenkin huomenna blogissa. 

Marinan nettisivut tästä. Marinaa voit seurata myös Instagramissa @marinalavenius.
Meikin lopputulos!

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo huomaa heti milloin on ammattilainen asialla :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Meikistä tuli juuri sopivan särmikäs omaan makuun.

   Poista
 3. Tosi kaunis meikki!
  Jäin ehkä kuitenkin hieman vielä kaipaamaan tähän jotain tuotevinkkejä, tai siis jäin vain itsekseni miettimään, että millä tuotteilla meikkipohja tehtiin ja meikattiinko kulmiasi jollakin tuotteella. En tiedä, olisiko tuo edes ollut mahdollista tähän postaukseen toteuttaa(olisiko tullut liian pitkä postaus tms.), mutta tuota jäin vain miettimään.
  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olisi tullut tosi pitkä postaus kun ammattilaisen repertuaari koostuu kaikista maailman merkeistä, voiteista, kikoista ja ties mistä muusta! En itsekkään tilanteessa pysynyt perässä, mitä kaikkea naamaan tupruteltiin :D Puhuttiin kuitenkin Marinan kanssa, että tehdään jatkossa sellaisia tutorial meikkejä, jossa käydään vaikka vaihe vaiheelta meikin teko läpi (tuotteineen), tähän tarvitsemme kuitenkin kolmannen osapuolen ottamaan kuvat kaikista vaiheista. Tällä kertaa kolmas ystävämme ennätti vasta meikin puolivälissä apuun ottamaan muutamat kuvat :)

   Poista
 4. Huh kuinka upea oletkaan! Ja hienoa että aloitit kirjoittamaan tätä blogia.. Varmasti moni voi inspiroitua tyylistäsi, minä mukaan lukien :) jatka samaan malliin!
  -Nelli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli! Mahtavaa jos pystyy jakaa jotain inspistä.. pyrin tekemään sitä ehdottomasti jatkossakin! Kiitos kommentistasi.

   Poista
 5. Ihana luusto sulla kasvoissasi! Olen myös todella tykästynyt tyyliisi!

  VastaaPoista