keskiviikko 4. syyskuuta 2013

My Luxury Beauty Products


Toissapäivänä esittelin teille jokapäiväistä luottokosmetiikkaani, mutta niinkuin jo silloin paljastin, panostan minäkin muutamaan hintavampaan luksustuotteeseen

Tämä viha-rakkaussuhde alkoi eräänä tavallisena päivänä kun erehdyin Stockmannin meikkiosastolla juttelemaan ehkä maailman mukavimman meikkirouvan kanssa. Hänen kanssaan kävin pitkät keskustelut ihostani ja siitä, miten vaikea on löytää oikeita meikkejä. Tarvitsen peittävyyttä pintaverisuonien takia, mutta vihaan samalla liiallista pakkeliefektiä. Meikkien suosittelemisen sijaan rouva kehotti minua mieluummin parantamaan itse ihon sävyä ja tasaisuutta. Tästä keskustelumme ohjautui Estee Lauderin hoitoseerumeihin.Estee Lauderin Idealist Even Skintone Illuminator on luotu vähentämään ihon sävyn epätasaisuuksia, jotka johtuvat muunmuassa värieroavaisuuksista, maksaläiskistä ja arvista. Omalla kohdallani tuote toimii nimenomaan punaisen pigmentin tasaamisessa.

Tuotetta kehoitetaan levittämään aamuin ja illoin puhdistetulle iholle ennen kosteusvoidetta, mutta itse käytän seerumia ainoastaan aamuisin. Hamstraan tätä tuotetta samalla tavalla kuin haaksirikkoutunut merenkulkija autiolla saarella hamstraa viimeisiä vesipisaroitaan. On tuote kuitenkin sen verran tyyris, ettei sitä läträä samalla tavalla kun muita rasvoja. Estee Lauderin Advanced Night Repair on hoitoseerumi, joka on luotu edistämään ihon uusiutumisprosessia yöunien aikana (kauneusuniteoria). Tuote syväkosteuttaa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Itse sain tämän seerumin lahjaksi, kun innostuin hoitoseerumi Idealistista. Käytän tätä hoitoseerumia enimmäkseen kesällä ja aurinkomatkoilla, kun kasvojen iho tarvitsee oikein turbokosteutusta ja samalla huijaan itseäni, että seerumi korjaa myös auringon aiheuttamia mahdollisia vaurioita. What ever makes you sleep better at night right.Uusin Estee Lauder villitykeni on ollut DayWear Sheer Tint Release Moisturizer, jonka värikapselit aktivoituvat ihon lämmöstä ja näin tuo iholle luonnollisen päivettyneen ilmeen. Loistava kesätuote, mutta taas talvea kohti se ei omalle iholle ole ehkä tarpeeksi kosteuttava. 

Onko sinulla jotain luksuskosmetiikkaa, johon panostat? 

P.S Hauskasti toimi palanut nuotio rekvisiittana kosmetiikkakuvaukselle! 

5 kommenttia:

 1. Chanelin kosmetiikka.. 18v ostin ekat purkit, nyt ikää 23v ja edelleen samat purkit ja muutamat uudetkin.

  VastaaPoista
 2. Ihania purnukoita :) Itse käytän enimmäkseen Chanelia ja Dioria, nämä kun olen hyväksi todennut omalle kuivahkolle iholleni. Tuollainen seerumi kiinnostaisi tulevaisuudessa hyvinkin paljon, joten kiitos vinkistä! :)  Maria / Petite Living

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuolla Night Repairilla jotain tehoa on. Poltin yhdellä Thaimaan lomalla niskani todella pahasti ja sivelin tuota NR voidetta niskaan muutaman päivän ajan -> iho parani todella nopeasti eikä ole palanut sen jälkeen lainkaan, enkä ole sitä ihmeemmin varonut. Olen ollut joskus Estee Lauderin konsulttina lentokentällä ja mieluisin merkki oli kyllä myydä. Meikitkin ihan kivoja, mutta voiteet ovat ihan huippuja.

  VastaaPoista
 4. Käytän tuota daywear sheer tint kasvorasvaa ympäri vuoden, monivuotinen suosikki! talvella laitan lisäksi alle seerumin ja välillä kesällä myös. Ja kunnon talvipakkasilla seerumin lisäksi vielä saman merkin "tavallista" daywear moisturizer lotionia ja päälle hehkua tuomaan "sheer tinttia". Ja minun kuivalle sekä herkälle iholle ei yhtään liikaa. Iho sanoo slurps vaan ja pysyy kauniina ja kosteutettuna talvellakin. Tosin sitä on kiittäminen seerumien lisääminen ihonhoitorutiineihin neljä vuotta sitten. MErkittävä ero!!
  Blogisi on tosi kiva ja tämmöiset postaukset mukavia ja hyödyllisiä :)
  -Liisa

  VastaaPoista
 5. Nuo kaikki löytyvät myös itseltäni, jo useamman vuoden käytössä olleet. Lisäksi olen nyt ottanut käyttöön EL Global Antiage kasvovoiteen ja silmänympärysvoiteen joita käytän öisin, sen avulla pärjään myös talvet tuolla Daywearilla, kun iho saa riittävästi kosteutta.

  -h

  VastaaPoista