perjantai 27. syyskuuta 2013

Rotsi hakusessa

*Yhteistyössä Boozt.comin kanssa


Kaikki parhaat takit viedään rekeiltä yleensä jo elokuun aikana. Itse tulen välillä vähän jälkijunassa näiden asioiden kanssa ja kaupungilla pyöriessä olen huomannut, että kaikki elokuussa hiplaamani rotsit ovat tietty jo tipotiessään. Lumileopardirotsikaan ei enään kauheasti lämmitä! Takin elinaika tänä vuonna huimat kaksi viikkoa. Jotenkin elokuun helteillä ei vaan huvittanut vielä keskittyä tarpeeksi tarvittaviin lämmikkeisiin. Nyt sitten mittari näyttää huimaa 4 astetta ja huulipyöreenä tuijotan takkivarastoani. Koska en ole kaupungilta löytänyt mitään erityisen houkuttelevaa, niin turvauduin nettikauppojen antimiin. Sieltä itseasiassa yleensä parhaat löydöt teenkin. Tässä omat lempirotsini Boozt.comin sivustolta. 


1. EDC By Esprit  2. Day Birger Et Mikkelsen- Day Wool Outing  3. Whiite - Manuella Jacket  4. Blend She - Abbelin


1. ICHI - Timi-Ja  2. Day Birger Et Mikkelsen - Day Prospect  3. PBO - Martina  4. RODEBJER - Odessa1. Day Birger Et Mikkelsen  2. Esprit Casual - Coats Woven  3. Filippa K - Esther Belt Coat   4. ICHI - Tarh-Lja

Rakastuin näihin Day Birger Et Mikkelsenin takkeihin. Brändi on tanskalaisten muotisuunnittelijoiden Malene Birgerin ja Keld Mikkelsenin käsialaa. Voin sen verran paljastaa, että yksi näistä rotseista oli oma valintani. Hakusessa oli tällä kertaa perinteinen, kaikkien asujen kaveri hyisevään syksyyn. 

7 kommenttia:

 1. enää, ei enääN!:)

  VastaaPoista
 2. Mulle kelpaisi tuo Filippa K :)

  VastaaPoista
 3. Arvaus: filippa k? Siinä on klassiset linjat.

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän kyllä miksi mainokset, mutta tämäkin blogi oli ihana ja raikas ilman näitä kollaaseja. Silti, tykkään tyylistäsi ja mielelläni seuraan sitä.

  VastaaPoista
 5. Kiva, että seuraat silti :) Kirjoitan pian blogissa lisää mainostamisesta ja miksi sitä on välillä tehtävä ainakin omalla kohdallani. Haluan olla tästä todella avoin!

  VastaaPoista