maanantai 23. syyskuuta 2013

Regatta

Tässä postauksessa haluan jakaa teille palan Helsingin sydäntä. Lempikahvilani Regatta, Hietsun rannassa, on yksi ihastuttavimmista paikoista kotikaupungissani. Tämä lämminhenkinen kahvila palvelee asiakkaita vuoden ympäri. Terassille on ihana pysähtyä kahville lenkin päätteeksi ja nauttia upeasta merinäköalasta. Talvella tämä pieni tupa hehkuu lämpöä ja usein tupa pursuaakin reippaita ulkoihmisiä nauttimassa kuumaa kaakaota kävelylenkin päätteeksi. Yksi ihana muisto on juuri viime talvelta, kun kävimme mieheni kanssa aurinkoisena pakkaspäivänä jääkävelemässä Seurasaaressa ja Hietsun rannassa, minkä jälkeen menimme lämmittelemään Regatta-kahvilan notskin äärelle. Kahvilasta pystyy ostamaan myös notskimakkarat vaikka kahvien kylkeen. Tälläisten asioiden takia talvikin on minulle odotettu vuodenaika, vaikka kauhea vilukissa olenkin.18 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava kahvila, itselläni on juurikin samanlaisia ajatuksia paikasta. Kahvilassa ei käy kortti, mutta jos käteinen unohtui, voit ostaa velaksi ja maksaa seuraavalla kerralla :) Ainakin kahvikupposen. Ja santsikupista kahvila maksaa sinulle, ei toisinpäin. Täytyykin joku päivä vaunutella tuolla ja nauttia maisemista ja humoristisesta tunnelmasta. -Taija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AI vitsi ihanaa, että muistit tuon santsi kahvikuppi jutun! Itse en muistanut :) Siellä on kyllä loisto porukkaa töissä.

   Poista
 2. Regatta on kyllä ihana <3 Siellä on tullut piipahdettua sekä kesäisin että talvisin, ja erityisesti keskellä talvea se tuntuu pieneltä lämpimältä keitaalta purevan pakkasen ja lumisen maiseman keskellä - täynnä tunnelmaa ja lämpöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Ai että miten ihana tunne tuli kun ajatteli taas pikku Regattaa kinosten keskellä <3

   Poista
 3. Sussa on samaa näköä kuin Faye Resnickissa! Toki oot paljon luonnollisemman näköinen kuin tämä Beverly Hillsin täykkäri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauhee! Siinä on meinaan.. erikoisen näköinen nainen :D

   Poista
 4. Jos asuisin Helsingissä, niin olisin varmasti kanssa vakioasiakas! Olen kuullut tästä paljon hyvää! Ei ketjupaikoissa on monesti sitä kaivattua tunnelmaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä asut? Olisi ihana kuulla muiden paikkakuntien vastaavanlaisista paikoista jos vaikka joskus eksyisi :)

   Poista
 5. Näillä kivoilla lempipaikoillasi kerrot kivasti myös siitä pehmeämmästä ja lämpöisemmästä puolesta itsessäsi :) Hieno blogi, jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän tuoda koko ajan enemmän persoonaa esille olematta liian päiväkirjamainen ;)

   Poista
 6. Voi että Helsingistä löytyy kyllä kauniita paikkoja! Joskus täytyisi kyllä ihan varta vasten suunnata Helsinkiin edes pidennetylle viikonloppureissulle täältä Tampereelta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse rakastuin kesällä Tampereen kauppahalliin! <3 Aivan mahti salaattibaari oli siellä!

   Poista
 7. Ei oo syksyä/talvea ilman Regattaa ja korvapuustia kera lämpimän juotavan :)

  Pakko muuten suositella Kalevankadun Kuppi ja muffini-kahvilaa jos ei ole jo sinulle tuttu paikka. Kodikas paikka jossa melkein tekisi mieli heittää kengät jalasta, istahtaa pienen takahuoneen keinutuoliin,kietoutua vilttiin ja tuijotella ulos ikkunasta ohikulkijoita ja elämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes!!! Uusi paikkavinkki! Kiitos käyn ehdottomasti testaamassa!!

   Poista
 8. Maailman söpöin paikka:) Aika usein tulee vaelleltua kotoota tonne kahville, ja tietty pullalle. Kesällä, ja talvella. Talvisin on niin maailman parasta lämmitellä tulen ääressä viltin alla hörppien kahvia. Kesällä kävi myös pikku accident, kun lokki vei mun korvapuustin, kävin ostamassa uutta ja sain sen ilmaiseksi! Lämmitti mieltä pieni ele:) Regatta 4-eva!
  -Noona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullat kyllä maistui sen verran hyvin meillekkin, että piti kaivaa kaikki itsehillinta kasaan etten hakenut santsi pullaa :D

   Poista
  2. Ymmärrän, oon kerran odotellut pullaa siellä n.15min kun ne oli loppu, mikään muuhun ei kelvannu! :D
   -Noona

   Poista
 9. Ompas kivannäköinen paikka! :)

  http://sinisofias.blogspot.fi/

  VastaaPoista