lauantai 7. syyskuuta 2013

Geek4Chanel

Photography: Hanna Väyrynen 

27 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän upeita kuvia! Teillä siskoksilla on kyllä taiteellista silmää monen asian suhteen. ilo katsella näitä teidän otoksia. Toi sun asus on aivan ihana ja sinä upea!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista kommentistasi! Tuolla hiekan ja lian ympärärillä pari kertaa kyllä naurettiin itsellemme, että kaikkea sitä tekeekin kivojen kuvien toivossa :D Tämäkin asu lensi meinaan välittömästi pesukoneeseen kuvaussession jälkeen! Eikä tuo hylätty traktorikaan ollut yhtään sen puhtaampi.. hehe.

   Poista
 2. Upeita kuvia ja iso säkillinen ideaa! ... eikä ihan heti uskoisi, että tässä ollaan Eiranrannassa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI uskoisikaan!! Siksi heitinkin vitsiä Suomen "dyyneistä" :D

   Poista
 3. Tää on niin tehty tää sun blogi ja kuvat!! Missä on aitous.. lämpö.. tsemppiä kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hienosti tehty onkin!!!!! Bloggarin aitous ja lämpö välttyvät hyvin kommenttien vastauksissa. Upeeta, että panostat kuviin, niitä on ilo katsella. Jatka samaan malliin.

   Poista
  2. Anonyymi 1: Kaikki ei aina uppoo kaikille :/ Mutta kyllä todellakin tekemellä tehty! Tuntien panostus näihinkin kuviin ;)

   Poista
  3. Anonyymi 2: Kiitos kannustuksesta! Toki kaikki postaukset eivät ole kaikkien makuun ja se on enemmän kuin Ok :)

   Poista
 4. Tää on niin hieno tää sun blogi ja kuvat! Niin tyylikäs...kansainvälinen! Paljon muita suomalaisia edellä! Mitään ei tarvitse muuttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi ihana kuulla! Ainakin yritän juuri näissä "aukuvissa" tuoda jotain uuttaa särmää suomalaiseen turvalliseen tyyliin verrattuna. Se ei tosiaan ole kaikkien makuun, mutta juuri mielipiteitä herättävät asiat ovat niitä mielenkiintoisimpia ;)

   Poista
 5. Mä en ole ollut koskaan muodin seuraaja tai shoppailun ystävä, mutta sun blogiin oon jäänyt koukkuun. Kivoja vaatteita, upeita kuvia ja loistava malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkä en minäkään aikaisemmin! :D Itselleni kävi sama efekti muiden blogien seuraamisen jälkeen! Hassua <3

   Poista
 6. Ihania ja tyylikkäitä kuvia Kira! Blogisi on huippu ja juuri SINUN näköinen jota lukijana ja nuorena naisena arvostan :) Pidä oma linja ja tyyli jatkossakin. Tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kommentistasi! Näin reilu kuukauden jälkeen alkaakin olemaan hieman varmempi olo siitä, mitä tällä blogilla haluaakaan tehdä ;) Sen myötä myös lukijakuntakin varmasti muodostuu selkeämmäksi! Kiitos sinulle, että seuraat.

   Poista
 7. Wau, tosi makeita kuvia. Ihanat housut, onko GT:n uutta mallistoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi nää oli kevään mallistosta! Nyt syksyllä kuitenkin samantyyliset pöksyt kovassa huudossa niin aivan varmasti löytyy vastaavia. Vinkkaan tänne heti kun tulee jossain vastaan!

   Poista
 8. Näyttää tosi kivalta! Teillä on kyllä siskosi kanssa aina yhtä ihania taustoja ja laadukkaita kuvia. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Marika! Jaksat aina niin kannustaa meitä :)

   Poista
 9. Tyylikäs look näissä kuvissa.

  VastaaPoista
 10. Oot niin upea ! :)

  VastaaPoista
 11. Tosi hienoja kuvia, kiva että panostatte. Näitä on aina ilo katsella:). Ja aikas siistit housut, voisi tuollaiset itsekin hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on niiden perään kysellyt! Laitan blogiin linkkiä heti kun tulee samanlaiset vastaan! <3

   Poista
 12. Huomaa, että olet lukenut Angelica Blickin ja Fanny Lyckmanin blogeja ja saanut paljon inspiraatiota niistä. Angelica muokkaa usein kuvansa niin, että toinen kuva tulee toisen päälle. Ruotsalaiset bloggarit ovat todella edelläkävijöitä erityisesti asukuvissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat!! Seuraan juuri kaikkia IMNEXT blogeja ja sitten paljon myös jenkkiblogeja! Käyppä katsomassa sellaiset kuin http://sincerelyjules.com ja http://peaceloveshea.com, näistä blogeista voisi ruotsitytökin ottaa mielestäni mallia. Niin classy!

   Poista
 13. Blogisi on erittäin inspiroiva ja ehdottomasti suomalaisista blogeista suosikkini.
  Pidän siitä, että päivität blogiasi usein ja tyylisi on klassinen mutta samalla hyvin ajantasalla. Yhdistät taitavasti naisellisia vaatekappaleita androgyynisiin kokonaisuuksiin.
  Julesin blogia on tullut seurattua jo jonkin aikaa. Kiitos paljon blogivinkeistä.

  Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 14. http://www.fashiontoast.com/
  http://www.littleblackboots.com/

  Tässä vielä suosikkejani! :)

  VastaaPoista