perjantai 6. syyskuuta 2013

Helsinki Fashion Weekend #2


Viime lauantaina suunnistimme jälleen Helsinki Fashion Weekendin juhlateltalle Helsingin keskustaan. Vuorossa oli Gloria -lehden järjestämä High Fashion Day. Tila oli saatu upean näköiseksi! Spalt PR:n aina yhtä ihastuttava Elina täydessä työvauhdissa.Suvi Koponen. Nainen oli kerrassaan upea ilmestys Teemu Muurimäen luomuksessa.
Thing for the Blingin Teemu oli myös paikalla ikuistamassa kerrassaan mahtavaa muoti-iltaa. Teemu pääsi myös itse kaverikuvaan Koposen Suvin kanssa. Lisää kuvia Teemun blogissa. 


Dress: Zara  
Bag: Yves Saint Laurent
Shoes:Zara

10 kommenttia:

 1. Toi viimeinen kuva susta on kerrassaan UPEA, Wow mikä kaunotar olet!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Harmi, että kuvaaminen oli noissa valoissa hieman hankalaa ja emme saaneet parempia detaileja kuvattua. Onneksi saatiin edes kokoilme tallennettua :)

   Poista
 2. Upea asu sulla ollut! Kauniina liikenteessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin niin nuhasena lauantaina sängynpohjalla, että turvauduin kesän erääseen hääasuun. Yhdistin vaan vähän särmikkäämmät kengät, ettei kokonaisuus olisi liian hempeä :)

   Poista
 3. Mistä hiuslisäkkeesi on?

  VastaaPoista
 4. Äitille kiitos! Sillä vielä 5 kertaa paksumpi :D

  VastaaPoista
 5. Hei,millä värjäät sun hiukset, ne ob aivan upeat! :)

  VastaaPoista
 6. Hei millä värjäät sun hiukset? aivan upeat nimittäin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn huollattamassa niitä BOB nimisessä kampaamossa Eirassa! Sieltä sellainen kun Teemu on tämän värin takana. Oma väri on noin tyvestä 10cm ja sitten loput tehty liukuvärjäyksellä (vaalennus latvaa kohti) :)

   Poista