keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Follow me -painikkeet

Kiitos blogilistan, bloglovinin, instagramin ja muiden kanavien, olen saanut todella kivasti lisää uusia lukijoita! Suosittelen kaikkia muitakin aloittelevia bloggaajia hyödyntämään kaikkia näitä kanavia blogin näkyvyyttä edistäessä. 

Olen itse ennen seurannut enimmäkseen blogeja kirjoittamalla suoraan tietyn blogin nimi googlen hakukenttään, näin huomasin kuitenkin pyöriväni aina vaan samoissa blogeissa. Nyt vasta oman blogin myötä olen päässyt kunnolla blogikanavien makuun ja huomannut niiden hyödyt ja löytänyt myös lisää uusia itselleni mieluisia blogeja. Näistä tulossa vielä listausta!

Aina jos löydän jonkun hyvän blogin, haluan pystyä seuraamaan sitä helposti. Siksi on loistavaa, jos blogin etusivulla on valmiiksi linkatut seurantapainikkeet. Siskoni on minuakin näistä painikkeista muistutellut, joten nyt viimeyön pikkutunneilla sain ne vihdoin väsättyä tuohon oman blogin sivupalkkiin. Ohjeet näiden palkkien helppoon luomiseen löydät siskon blogista. Onnekseni Blogger on päivittynyt sen verran, että html- koodin saa omilta sivulta valmiina linkkausten tekemisen jälkeen. Jos minä pystyin nämä tekemään, niin aivan varmasti sinäkin.  Tee blogisi seuraamisesta helppoa.


Just klick to follow!
12 kommenttia:

 1. Hyvän näköiset nappulat olet saanut aikaiseksi, sopii mainiosti blogipohjaan! Pieni mutta kuitenkin.. eikös kun internetistä puhutaan, käytetä in-preposition sijasta on. esim Follow me on Instagram/Bloglovin etc? :)

  VastaaPoista
 2. No käytetään! Tajusin asian 01 yöllä kahden tunnin säätämisen jälkeen, enkä jaksanut enään aloittaa hommaa alusta :D Korjaan ne viikonlopun aikana kuntoon <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon, tästä on suuri hyöty! Oon miettiny pitkään et miten saisin ne tehtyä :D

  VastaaPoista
 4. Aloitin bloggaamaan samana päivänä kuin sinä, hehe.:D Olen laittanut sivupalkkiin myös nuo samat painikkeet, mutta silti blogiani ei ole blogilistalla edes huomioita. Siellä lukee edelleen, että päivitetty viimeksi 6.8 ja blogilla 0 lukijaa. (vaikka totuushan se ei ole) Hyvät linkkaukset on tärkeitä, mutta niitä on näin alkuun vaikea saada. :) Mutta tärkeintähän on, että bloggaaminen on mukavaa, eikä niinkään lukijoiden määrä. Silti kuitenkin hieman harmittaa tuo, miten blogilista huomioi uusia blogeja.

  Kiva kun laitoit blogin pystyyn! Mukavaa päivää sulle.

  Terkuin,
  Hilla
  http://cloudberryslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole päivittänyt ollenkaan?? Ompa outoa! Kävin lukemassa blogiasi ;) Aivan sika hyvä tuo ohjeita kampauksille! Olen itse niin huono tekemään mitään erikoista omalla tukalla, niin tuosta on varmasti paljonkin hyötyä jatkossa. Kiitos siitä!

   Poista
  2. Kiva!:) Itse tykkään laittaa hiuksiani ja tollasista ohjeista on paljon apua. Joo, edelleen blogilistalla lukee päivitetty 6.8.2013. Kuumuus nolla. :D hehe.

   Poista
 5. kohta säkin varmaan hankit happoa ylähuuleen? (might need it..)
  ja sit tituuleeraat ittes fanny lyckmaniks? (copying ain't gonna take you anywhere..)


  Eih.. en vaan jaksa enää tämmösiä tusinablondeja "omine tyyleineen" (ostin nellystä tän neuleen mikä kaikil on ja sit zarast nää shortsiiiit)


  Ei jatkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D haha tää oli kyl hyvä! EI JATKOON.

   Kiitos kommentistasi.

   Poista
  2. kaikkea ne ihmiset kirjottaa :D rupesin selaamaan tätä sun postausta uudestaan kun haluan kans nuo follow napit, mut joo menempä seukkina hannan blogiin:)

   Poista
 6. Kiitos todella paljon sinulle (ja siskollesi), kun vinkkasitte näistä follow me -nappuloista. En ollut tullut lainkaan ajatelleeksi, että noita voisi tehdä itsekin ja siten saada blogista heti mukavamman näköisen. Siskosi oli tehnyt myös ihanan selkeät ohjeet, että jopa minä osasin niitä lukemalla tuollaiset tehdä. :) Olisi jäänyt kyllä muuten tekemättä.

  Kiitos siis todella paljon! Muutenkin blogisi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja tulen varmasti lukemaan jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla! Itse olen ainakin niin tumpelo juuri kaikkien tälläisten asioiden kanssa, joten ajattelin että blogimaailmassa saattaa ollaa muutamia sieluntovereita ;) Ihanaa viikonloppua sulle!

   Poista