tiistai 17. syyskuuta 2013

Krog Madame

Kävimme viime viikolla Krog Madamessa lounaalla ystäväni Netan synttäreiden kunniaksi. Krog Madame on Välimerellinen ravintola, joka sijaitsee Lapinlahdenkadulla Kampissa. Ravintola tarjoilee a la carte menun lisäksi aivan mielettömän lounaan. Vain 9,70 euroa maksava lounas sisältää todella kattavan tapas-salaattibuffetin ja valinnaisen pääruoan pöytiintarjoiltuna sekä kahvin tai teen. 

Paikan omistavat mahtavat Tuukka ja Jamppa. Näin asiakaskeskeisiä omistajia saa kyllä hakea. Jätkillä  on huumorintaju kohdallaan ja ammattitaitoa Helsingin kovaan ravintola-alan kilpailuun. 

Jos asut Helsingissä etkä ole vielä käynyt testaamassa kyseistä ravintolaa niin suosittelen sitä lämpimästi. Lounasruokailijoille kuitenkin vinkki, kannattaa tulla heti klo 11, koska paikka täyttyy välittömästi.








Ruokailun jälkeen voi nauttia lounaaseen kuuluvan kahvin tai teen ravintolan etupihalla. Upean syyskuun ansiosta pystyimme istahtamaan Marinan kanssa terassille vielä ilman rotseja. Netta joutui kiiruhtamaan tapaamiseen enkä ehtinyt synttärisankarista räpsiä kuvia ollenkaan! Juhlia juhlittiin vielä hieman perinteisemmän kaavan mukaisesti lauantaina. ;)

6 kommenttia:

  1. Herkullisennäköistä ruokaa, täytyypä kokeilla joskus, eikä ole hinnallakaan pilattu. Kiitti vinkistä. Sun hiukset ovat muuten todella hyvänväriset ja kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Jos kaipaat lisäkosteutusvinkkejä hiuksille niin käy kurkkaamassa tuo mun Moroccanoil -postaus :)

      Poista
  2. Kävimme viime perjantaina perheen kanssa läksiäisdinnerillä kyseisessä ravintolassa ja voin suositella myös illallista siellä. Tapakset jäivät testaamatta sillä seurueemme löysi pääruoka valikoimasta herkulliset annokset but luckily there's always a next time :)

    Iltasella paikassa vallitsee mahtava tunnelma, semmoinen täydellinen chillout paikka jonne voisi kokoontua ystävien kanssa aloittamaan iltaa. Ravintolan puolelta voi helposti siirtyä sisäpihan terassille jonne kurkkasimme pikaisesti lähtiessämme; voi kun saisimme vielä muutaman lämpimän syysillan niin en kahta kertaa miettisi minne istahtaisin lasilliselle vilttiin kääriytyneenä :)

    P.s Olen seurannut blogiasi ensimmäisestä postauksesta lähtien mutta kommentointi on jäänyt minulta. Olen lukenut useita vuosia upean siskosi kirjoituksia joten on mahtavaa kun olet liittynyt blogimaailmaan. Upeita kuvia ja inspiroivaa tyyliäsi on innostavaa seurata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Lora!

      Vastaaminen on kestänyt työtahdin takia :) Itsekkin rakastan myös sitä sisäpihan terassia ja ajattelin omistaa sille ihan oman postauksen lähiaikoina jos vain ilmat suosivat vielä sen verran. Ihanaa, että olen saanut sinut myös tänne seurailemaan. Kiitos paljon kommentistasi.

      Poista
  3. Kiitos hyvästä vinkistä!! :D

    VastaaPoista