torstai 5. syyskuuta 2013

H&M 5.9

Aika on hurahtanut ihan ennätysvauhtia ja huomasin tosiaan, että 5.9 on jo täällä! Kävimme noin kuukausi takaperin Hannan kanssa H&M:n showroomilla Helsingissä katsastamassa ennakkoon syksyn mallistoa. Löysin itselleni mallistosta aivan liikaa kaikkea, mitä halusin. Tänään syksyn uutuudet ovat tosiaan saapuneet ja aion suunnistaa palaverien välissä Aleksanterinkadulle punnitsemaan hankittavia vaihtoehtoja. Syksyn mallistossa oli paljon nahkaa, tekoturkista, isoja neuleita, hattuja ja upeita kenkiä. Värimaailma koostuu pääsääntöisesti mustasta, harmaasta, rosasta, puhtaasta valkoisesta ja puuterin eri sävyistä.


Jos et vielä omista syksyn must have Over the knee -bootseja, niin nyt Henkka Maukalta löytyy useampikin nappivalinta.

 Love at first sight <3










Tilaisuudessa mukana olivat myös ihastuttavat bloggaajat Maj Magicpoks ja Ida 365 days with Ida.

14 kommenttia:

  1. Toivottavasti nuo mustat ylipolven saappaat on hyvät jalkaan, ne on aika nätit :)

    VastaaPoista
  2. Olet tosi kaunis tuossa kuvassa. Salitreenitkin näkyvät hyvin käsivarsissasi. Millä liikkeillä ne saadaan aikaiseksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Minulla on saliohjelmassa 2 eri käsisarjaa. Osaankohan edes liikkeiden oikeita termejä :D Varmaan pakko demonstroida kuvien kanssa!

      Poista
  3. Aivan ihanat noi ruskeat ylipolvensaappaat. <3 Täytyypä käydä H&M:llä tässä joku päivä katsomassa josko ne olisivat tulleet tänne Kuopioonkin asti. Harmi vain, että muutto takaisin Lontooseen on 1,5 viikon päästä käsillä ja mukaan lähtee vain yksi matkalaukku. Mutta saahan ne aina jalkaan, eikö? :D

    VastaaPoista
  4. Hih, näin sut äsken kaupungilla :) Olit ihan pikkuinen! Tai siis oon jotenki ajatellu, että oot jotain 180 pitkä :D Ja sit piti tietty käydä hakee stockalta se Lumenen SOS -voide.. oli muuten kantistarjouksessa ;)
    Eka kommenttini sulle :) Siskon blogista minäkin tänne tulin ja molemmista tykkään!
    -tintti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii olen vain noin 168cm pitkä :)) Ja hei mahtava vinkki tuosta kantistarjouksesta! Pitääkin kertoa muutamalle ystävälle, ketkä kyselivät voiteen perään tuon postauksen jälkeen.

      Kiitos kommentistasi!

      Poista
    2. Eikä! Mä oon 162 ja varmasti et ollu pidempi :D No ehkä se ne vaattet hämäs :)
      Tän päivän kyselyyn vastaisin samalla, että jatka vaan samaan malliin! Tätä on kiva lukea!!
      -tintti

      Poista
    3. Haha! Joo matalat kengät ja pitkä neule nilkkoihin saakka aiheuttaa kyllä sellasen pätkä efektin :D Kiitos <3

      Poista
  5. Ihania vaatteita! Nuo over the knee bootsit ovat kyllä ehdottomasti aivan must juttu tänä syksynä! :)


    Maria / Petite Living

    VastaaPoista
  6. Moi!
    Yksi aihe mikä melkein ansaitsis oman postauksen olis sun upeet hiukset! Kiinnostais tietää kuinka hoidat sun hiuksia ja missä kampaajalla käyt? :)
    Kivaa loppuviikkoa ja kiitos aivan ihanasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Jotain olenkin hiuksistani pohjustanut tuolla Moroccanoil -postauksessa, joka löytyy elokuun arkistosta! Luottokampaajani on Teemu Bob-kampaamosta (Kapteenikatu 3).

      Ihanaa loppuviikkoa sinnekkin!

      Poista
  7. Siis onko nuo tuotteet jo nyt kaupoissa? Ja aleksanterinkadun h&m?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ainakin tuo kyseinen Pariisin muotiviikoilla esiteltu Autumn collection 2013! Kokoelma löytyy Aleksanterinkadun liikkeestä, mutta ei se vanha lippulaiva liike vaan uudempi jossa myös sisustusosasto mukana. Hieman enemmän stokkan päädyssä kun lippulaiva H&M. Joitakin tuotteita ja hattuja tulee vielä ripotellen syyskuun aikana :)

      Poista
  8. Tuo kultainen käsikoru on aivan ihana !! mä oon yrittäny ettii sitä jo pari viikkoa, ei ole edes h&m nettisivuilla tiedätkö yhtää mistä voisin ehkä löytää sen ?:)

    VastaaPoista