sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Feedback time

Olette nyt kurkistelleet blogiani reilu kuukauden ajan ja kehittyäkseni haluisinkin kuulla hieman palautetta teiltä kuluneesta kuukaudesta ja blogini sisällöstä!

Onko jotain postauksia, mitkä ovat olleet erityisesti mieleen? Aiheita, joita olisi kiva käydä läpi lisää? Aiheita, jotka vaikuttavat täysin turhilta? Ihan mitä vaan.

Tulossa on vielä toivepostauksia musiikkimaustani, ravintotottumuksistani ja ehkä muutenkin yleisesti jotain hyvinvointiin liittyviä juttuja. Näitä postauksia on kiva tehdä monipuolisuuden takia, vaikka aika reippaasti on blogi muodostunut muotiblogin suuntaan.

Kommenttiboksi on avoinna ruusuille ja risuille. Hit me!








62 kommenttia:

  1. Hirveesti oon tykänny lukee sun blogia. Se on ollu alusta asti mielenkiintoinen ja sun tyylistä saa paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Tää on persoonallinen blogi, ja aika erilainen muihin lukemiini blogeihin verrattuna, joten keep up the good work! Sussa on ihan talenttia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini palautteesta! :) Ilo on myös täälllä päässä ollut huomata ihanan aktiiviset lukijat!

      Poista
  2. Mä oon tykänny tosi paljon joten vaikeeta antaa rakentavaa palautetta mihinkään suuntaan ku aidosti oon nauttinu blogisi lukemisesta :)

    Mutta yleisesti, pidän päivän asu -tyyppisistä postauksista, tai tyyliin "syyskuun asut" -kollaaseista, koska niistä saa itselleen mukavasti inspiraatiota. Sitten taas erilaisista tapahtumista lukeminen ei niinkään oo mun juttu (esim missä kukanenkin on käynyt maistelemassa skumppaa tai pikkuleipiä eh). Nää on toki makuasioita, enkä koe että blogissasi ois kumpaakaan liian vähän/liikaa.

    Keep up the good work!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ida! Kiitos palautteesta :) Tuo syksyn asut -kollaasi onkin ollut mielessä! Vaatii vaan yllättävän paljon aikaa ja näperrystä niin yritän ensi viikonloppuna saada sitä aloitettua!

      Tapahtumista samaa mieltä, eikä tarkoitus olekkaan tuoda tänne liika tollasia coctail -tilaisuuksia, vaan ehkä enemmän tapahtumia, mitä kaupungilla tapahtuu.. kulttuuria, musiikkia, ruokaa jne. :)

      Poista
  3. Tyylitajuusi ihastuneena olisi kiva saada blogin sisältöön sellaisia asuinspiraatiokollaaseja. :) myös postauksia oman vaatekaappisi suosikeista olisi kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! Syksyn ykköselementit ja -asut voisi olla todella hauska postaus! Oman vaatekaapin syyssuosikkeja ovat pitkät bootsit, jättineuleet, ponchot ja pipot.. ;)

      Poista
  4. Lisää kauneus- ja hiusjuttuja! Myös päivän asut ovat kivoja, koska tyylisi on persoonallinen ja siitä saa huimasta inspiraatiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä viikolla tulee muuten eka postaus meikeistä! Hyvä ystäväni on alan ammattilainen ja lupasi jakaa syksyn meikkivinkkejä tänne :) Kiitos palautteesta Katri!

      Poista
  5. Mä tykkään sun blogissa ihan hirveesti nimenomaan kaikista kuvista, koska näkee että panostat niihin kunnolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pinja! Ihanaa, että vaivannäkö huomataan <3

      Poista
  6. Suuren suuri ruusukimppu upeista kuvista ja ahkerasta päivitystahdista! :) Tänne on aina ilo palata laadukkaita postauksiasi lueskelemaan! <3

    Aurinkoista syksyä sinulle & blogillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora!! Aurinkoista syksyä sinnekkin! :) <3

      Poista
  7. Blogisi on aivan mahtava!
    On hauska seurata sinun ja siskosi blogeja, sillä teidän tyylinne ovat aika erilaiset. Olen tykännyt blogisi jokaisesta postauksesta ja aina innolla odotan seuraavaa:)
    Jatka vaan samaan malliin!! Olet huippu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kannustusta :) Kiitos kommentista ja innolla siis tulevaa kohti!

      Poista
  8. Hyvältä blogi on vaikuttanut tähän asti!
    En tiedä, oletko tarkoituksella valinnut näin harkitun linjan, mutta ehkä blogi jättää lukijan aavistuksen verran vielä "kylmäksi". Kaikki kuvat ovat niin loppuun asti lavastettu ja tehty, ettei se jotenkaan tunnu aidolta.
    Ehkä välillä postaukset arjesta, kommelluksista, erilaisista tilanteista, ajatuksistasi jne. (tietysti säilyttäen haluttu yksityisyys), voisivat tehdä blogista enemmän sinunlaisen ja persoonallisemman. En oikein tiedä miten asian kirjoittaisin, toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan.:) Ja pahalla en tätä tarkoita, se on vain minun mielipiteeni ja kerron sen hyvässä hengessä! Ja ymmärrän kyllä, mikäli linjasi on täysin harkittu ja tarkoituksenmukainen. Silloin se saa kelvata lukijoille sellaisenaan!:)

    Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

    Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite oon ihan samaa mieltä, tosi siisti blogi mutta jättää hieman kylmäksi koska on niin cool;)

      Poista
    2. Kaikella ystävällisyydellä, voisin sanoa juurikin samoin kuin tässä yläpuolella kommentoineet: "Saaran" kuvaus osui omiin ajatuksiini blogistasi aika täydellisesti ja "pikku enkeli" tiivisti asian loistavasti ;)

      Poista
    3. Blogimaailma on pullollaan arkisempia kuvapostauksia, joten todella toivoisin, että jaksat jatkossakin panostaa näin tasokkaisiin kuviin :). Hyvää jatkoa Sinulle ja kiitos jo näistä postauksista, olen nauttinut niistä.

      Poista
    4. Pakko tähän kommentoida, olen edellisen anonyymin kanssa samaa mieltä. Tähän usein niin samankaltaiseen blogimaailmaan tuo ihanaa vaihtelua tämä laadukkaisiin kuviin panostaminen. Toivottavasti niitä nähdään jatkossakin! :)

      Poista
    5. Saara, Pikku Enekeli ja Anonyymi: Tämä on juuri yksi asia, jonka kanssa olen itsekkin paininut blogia kirjoittaessa. Yksi isoimmista neuvoista, mitä sain muilta bloggareilta tätä aloittaessa oli, että "älä paljasta itsestäsi liikaa.. ainakaan alussa". Blogimaailman varjopuolista puhutaan mielestäni aivan liian vähän ja olen ajatellutkin, että avaisin aihetta ihan omassa postauksessa.

      On niin vaikeaa tietää missä raja kulkee.. useasti alan kirjoittamaan ihan perus päivän kommelluksista, kunnes kumitan tekstin ja mietin, että haluanko paljastaa näinkin hölmöä juttua. Tästä seurauksena kylmä ja persoonaton efekti, joka itseänikin häiritsee!

      Blogista en tarkoituksella halua tehdä päiväkirjamaista, mutta yritän löytää tavan millä saan enemmän välitettyä persoonaani tänne <3 Olen toki aika varovainen vielä, varsinkin koska oma nahkani ei ole ehtinyt muodostua vielä niin paksuksi, että uskaltaisin heti kirjoittaa tänne tietyistä asioista. Jos ihmiset arvostelevet hieman "pinnallisempia" asioita kuten vaatteitani, ulkonäköäni tai muuta, niin se ei tunnu läheskään niin kamalalta, kun esimerkiksi jos arvostelut kohdistuisivat perheeseeni, suhteeseeni tai ystäviini. Tämä on ollut minulle ainoa syy, miksi olen pitänyt vielä tietynlaista "etäisyyttä".

      Ehkä sellainen "baby steps" lähestymistyyli vielä kirjoittamiseen ja muuhun. Toivottavasti jäätte kuitenkin seurailemaan, miten tästä alkuvaiheesta päästään vielä eteenpäin.

      xxx Kira

      Poista
    6. Kuviin tullaan varmasti panostamaan jatkossakin!! Kiitos kommenteista <3

      Poista
  9. Vaikutat niin mahtavalta persoonalta, että avaa vaan sitä lisää ! <3 Huumorintajusikin on kohdallaan, kuten esim tämänkin postauksen kuva kertoo :D. Kiitos upeista kuvista! Sinusta varmaan saadaan kuulla lisää muillakin foorumeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha.. Joo voisin tehdä esimerkiksi postauksen, missä ystäväni ja perheenjäseneni saavat kommentoida persoonani :D Itse on niin vaikea kertoa millainen muka on. Kaverit ainakin sanoisivat, että olen täyshullu :P Perus pelleilijä!

      Poista
  10. Hyvin on alkanut bloggaus, jatka samaan malliin! Ehkä kun aikaa kuluu enemmän ja opit tuntemaan oman bloggaustyylisi paremmin postauksistakin alkaa näkyä se. Kuvat ovat kauniita ja olet näyttänyt hyvin jo nyt monipuolisuutta. Jatka vain omalla tyylilläsi ja sillä tavalla joka tuntuu hyvältä :)Itselleni mieluisimpia postauksia ovat asu- ja kauneuspostaukset myös musiikkimakusi kiinnostaa. Onnea jatkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Meikkipostaus luvassa jo tällä viikolla ja samoin avaan enemmän rakkauttani musiikkiin!

      Poista
  11. Tykkään blogistasi todella paljon ja joka päivä käyn kurkkaamassa onko tullut päivitystä. Ilahduttavasti olet jaksanut lähes päivittäin tehdä postauksia ja aina mukana upeita kuvia. Pidän rock-henkisestä tyylistäsi ja olen saanut siitä vinkkejä omaankin pukeutumiseen. Musalinkeistä olen tykännyt myös paljon ja innolla odotan postausta siitä. En nyt keksi mitään parannettavaa, jatka samaan malliin. Blogiasi on todella ilo lukea. Ihania syyspäiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta Melisa! Ihania syyspäiviä sinnekkin! :)

      Poista
  12. Oon tykännyt ihan kamalasti:

    1. Kuvista. Selvästi panostat niihin (ja Hanna on hyvä kuvaaja ;) ), ei pelkästään laadukkailla fotoilla vaan myös ympäristöillä - esim. tämänpäiväiset "dyynikuvat" on ihan huippuja. Usein sulla on myös tiiliseinää jne teollista taustalla, mikä tekee kuvista rouheita. Thumbs up!

    2. Tyylistäsi. On kivaa kun on osaava bloggaaja joka ei ole niin "ladylike" mitä monet suosituimmat bloggaajat ovat. Asennetta, jes söör!

    3. Meiningistä. Sulla on mutkaton elämänasenne ja olet oma itsesi. Nostan hattua!

    Jos joskus tuntuu siltä, uskon että moni lukija tosiaan tykkäisi fiilispostauksista joissa puhutaan persoonastasi/elämästäsi enemmän, mutta ymmärrettävää jos haluat pitää sen maailman erillään tästä.

    Ja vielä: älä lähde ihan joka blogiportaalin ehdotuksiin, sua tullaan varmasti kysymään mukaan vaikka mihin. Sano "ei" jos tuntuu siltä :)

    Kiitos hyvästä blogista ja onnea matkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava palaute kiitos!! Samaa mieltä tosta ASENNETTA JES SÖÖR! :D Sitä vielä lisää yritän tänne koko ajan tuoda ;)

      Poista
  13. Olen tykännyt blogistasi kovasti, erityisesti laadukkaista kuvista. Mitään sen kummempaa parantamisen aihetta en osaa sanoa, sillä jos jokin ei itseä kiinnosta, jätän sen vain yleensä lukematta. Usein en meikkijuttuja lueskele sen kummemmin, mutta tiedän, että osa tykkää niistä kovasti ja saa niistä itsekin aina välillä vinkkiä jos jotain tiettyä juttua etsii. Eli jatka vain samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas Marika :) Itselläni on kanssa niin rutiininomaiset meikkipuuhat, että harvoin etsin mitään lisävinkkejä aktiivisesti!

      Poista
  14. tykkäisin hirveästi postauksesta, jossa kertoisit vähän, miten yhdistelet vaatteita!
    Myös vateekaapin suosikkeja olisi kiva nähdä.:)

    VastaaPoista
  15. KUVAT <3 - seuraavaksi junaraiteille tai metroasemalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JES! Lukijat ihan samalla sivulla, koska juuri sanoin tästä frendille! Haluan kuvaamaan myös metroasemien rullaportaisiin :) Mahtava idea kiitos tuhannesti! P.S jos tiedät jossain jotkut hylätyt junaraiteet niin laita vinkkiä. Olen niin tohelo, että korko jää kuitenkin jumiin sinne raiteiden väliin :D

      Poista
    2. Hylätyt junan raitet ainakin Viikissä, muuten maisema siellä ei oikein sovi sulle. EHkä joku hylätty ratikkareitti?

      Poista
    3. Niin ja rautatieasemalta, kun lähtee junalla (esim K-juna) Pasilaan päin niin siinä välissä on huikeita maisemia teille kuvapaikoiksi Hannan kanssa.. Ihan siellä junaraiteiden vieressä kävelytiellä, kalliolla ja siinä on makeita siltoja sekä niitä upeita vanhoja rakennuksia muutamat - mä niin nään teidät siellä :)

      Poista
  16. Blogin ulkoasu vaikuttaa hieman amatööri-maiselta. En halua kuulostaa ilkeältä,mutta tuo sivupalkkien väritys on hieman oudohko... Ehkä olen vaan tottunut muiden blogien neutraaleihin väreihin :)Sisältö on ihan mahtavaa ja postailet mukavaan tahtiin. Blogisi tulee luultavasti muovautumaan tulevaisuudessa omanlaisekseen,joten sitä odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amatööri täällä onkin! :D Tarkoitatko siis tuota musta-harmaata väritystä? Omasta mielestä se toi ulkoasuun tiettyä särmää, koska olen kaikkea muuta kuin neutraali ;)

      Poista
  17. Haluaisin lukea ruokatottumuksistasi, inhokit ja suosikit, ja millainen asenne sulla on ylipäätään treenaamiseen/syömiseen/ kauneusihanteisiin. Jotain ruokapäiväkirjaa olis kiva lukea, voisi olla jopa mielenkiintoisempaa kuin monella muulla bloggaajalla.

    Olis kiva lukea ihan sun omia henkilökohtaisia mielipiteitä erilaisiin asioihin joista sellainen on.

    Kuvista olen tykännyt paljon, ja tyylisi on niin paljon kivempi kuin monella toisiaan muistuttavalla suositulla bloggaajalla. Fiiliskuvat maisemista & muista ihmisistä on myös ihania ja niistä välittyy ei niin itsekeskeinen fiilis (vaikka haluan nähdä myös niitä asukuvia!)

    Blogissasi ihastuttaa rentous ja välittyy sellainen kiva kuva ettet stressaa joka kalorista ja hiussuortuvasta. Tai sitten osaat loistavasti ainakin antaa sellaisen kuvan ;)

    VastaaPoista
  18. Sun blogia odotettiin ja kauan ja odotus on kyllä myös palkittu! Tykkään hirmu paljon isoista ja mielikuvituksellisista kuvista!

    En edes keksi mitään negatiivista koska homma vaikuttaa aidolta ja monipuoliselta. Oot upea, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itseänikin nämä isot kuvat miellyttävät, koska niin monissa blogeissa sama kuvakoko.. Jotain erilaista :)

      Poista
  19. Ruokatottumuksista onkin tulossa varmasti postauksia. Mielipiteitä on kyllä kauneusihanteista ja hyvinvoinnista ja niitä voisinkin täällä ihan hyvin hieman avata.

    En tosiaan jaksa stressaa jokaisesta kalorista tai hiussuortuvasta, joten se on välittynyt ihan oikein blogista! Tämäkin tuli kyllä vasta iän myötä. Teininä olin ihan mahdoton.. hyvä jos kämpästä suostui poistumaan jos oli finni otsassa. ;)

    VastaaPoista
  20. Olen seurannut nyt koko tämän ajan mitä olet kirjoittanut. Täytyy sanoa että tykkään. Alkuun pienet sarvet nousivat otsalle, ja ajattelin että ärsyttävää että jotkut pääsee tässä hommassa niin paljon helpommalla kuin muut. Tarkoitan tietenkin että olet varmasti saanut paljon apua ja mainostusta siskoltasi, ja muilta bloggaajaystäviltäsi. Mutta, mitä sitten. Elämä on. Ja tottakai kannattaa ottaa kaikki ilo irti tällaisista asioista. Eniten blogissasi pidän tyylistäsi, joka on sopivan rock ja tyylikäs. Laadukkaat kuvat ovat ilman muuta yksi syy miksi blogi kiinnostaa. Minkälaisella kameralla muuten kuvaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti näkyvyys on tullut valovuosia nopeammin kuin monilla muilla blogeilla.. ja sitten taas toisaalta minulla oli kovemmat paineet aloittaa siskon huiman menestyksen takia ;) Paljon tätä harjoiteltiin, suunniteltiin ja väsättiin ennenkuin päätin laittaa julkiseksi! Helpolla en siis kuitenkaan ole päässyt muilla saroilla :)

      Kuvaan Nikonin D3100 kameralla jossa vielä erikoislinssi 35mm 1:1.8!

      Kiitos palautteesta Ansku

      Poista
  21. Minusta tuntuu, että tämä on aikalailla "valmis" blogi ja sinä puolestasi olet aika valmis bloggaaja. En tiedä, ymmärsitkö, mitä ajan tuolla takaa, kirjoittamalla kun on joskus vähän vaikeampi tuoda ajatuksia esille kuin puhumalla. Tai ainakin kirjoittamalla joutuu usein selittämään ajatuksiaan enemmän auki. Tarkoitin siis tuolla valmiilla vain sitä, että minusta on hyvä, että olet varmaan aika pitkälle miettinyt tämän blogisi linjan ennen kuin olet aloittanut sitä kirjoittamaan; eli että haluat panostaa hyviin kuviin yms. Tykkään kyllä tosi paljon noista asukuvistasi, ne on ihan mahtavia, ne kuvien tekstit ja kuvausympäristöt ja kaikki kuviin liittyvä on hienosti suunniteltu! Lisäksi olet tosi luonnollinen kuvissa ja tunnelma todella välittyy.

    Ymmärrän kyllä tosi hyvin, että et ole henkilökohtaisempia juttuja täällä kirjoitellut, niistä kun voi useimmin näissä blogeissa tulla sellainen "myrsky vesilasissa".

    Jos nyt jostain aiheista haluaisin täällä enemän lukea, niin varmaan perus meikkijutuista, mitä tuotteita käytät jne. Ja hiustenlaitosta, jos siitä pystyy jotain postausta tekemään(esim. miten yleensä laitat hiuksesi, käytätkö jotain muotoilurautoja tms.).
    Ja sitten varmaan ruokajutuistakin olisi kiva lukea, siis jos sinulla on jotain suosikkireseptejä tai jotain välipala/aamupala tms. vinkkejä. Niin ja ne postaukset, joissa on ollut musiikkilinkkejä ovat olleet tosi kivoja, eli musiikkiin littyvät postaukset ovat myös mielenkiintoisia. Ehkä nekin tavallaan ovat sellaisia henkilökohtaisempia juttuja eli avaavat persoonaasi tietyllä tavalla.

    Luulen kuitenkin, että kaikenlaisille postauksille löytyy lukijakuntaa tai tarkoitan sitä, että esim. nuo jutut mistä itse tykkäisin täältä lukea kuvastavat vain minun ajatuksiani(olen tumpelo meikkaaja ja hiustenlaittaja ja mielikuvitukseton ruoanlaittaja eli niistä lukisin mielelläni jotain vinkkejä). Toiset taas, jotka ovat enemmän kiinnostuneita tyylistä, lukevat varmaan mielellään enemmän näistä jutuista(esim. nuo kommenteissa mainitut asuinspiraatiokollaasit). Sitten taas, vaikka en kovin kiinnostunut vaatteista ja muodista ole, niin mielelläni kuitenkin katselen asukuviasi, eli ehkä ei kannta liikaa miettiä, mitä muut täältä haluavat lukea vaan toteuttaa sitä omaa linjaa.

    Tykkään myös blogeissa olevista videoista, mutta ymmärrän kyllä, että sellaisen tekeminen ei aina ole kovin luonnollista ja siinä vasta asettaakin oman persoonanansa esille, joten en nyt ala tähän "vaatia", että tännekin videoita haluaisin.

    Tuossa nyt oli ajatuksiani; eli tiivistettynä voisi sanoa, että panostuksesi hyviin kuviin ja tunnelman luomiseen on ihailtavaa ja tulen jatkossakin lukemaan postauksiasi! :)
    -Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtava palaute Katja! Kiitos. Ihanaa nähdä miten ihmiset jaksavat nähdä vaivaa <3 Olen kyllä kanssasi aika samalla sivulla tuosta "myrsky vesilasissa" kommentista.. Olen nähnyt aivan liikaa varoittavia esimerkkejä, mitä voi käydä jos laittaa itsensä liian esille julkisesti.

      Videopostaukset voisivat ollakkin ihan hauskoja, pitää laittaa harkintaan ;) Meikki ja hiusjuttuja on kuitenkin ihan satavarmasti tulossa sinulle myös omilta ammattilaiskavereilta, koska olen itsekkin aika tumpelo niiden kanssa :D

      Poista
  22. Moi Kira! Paljon ruusuja saat kuvista ja tiheästä postaustahdista! :) Vaikutat myös todella kivalta persoonalta juttuinesi! Mihin tahansa suuntaan blogiasi haluatkaan kehittää, meikä pysyy messissä:) -Lämpimin terkuin, Tiina

    VastaaPoista
  23. Ainiin! Ruusuja piti myös antaa siitä, että jaksat vastata kommentteihin! Se on oikeasti todella iso plussa :) -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana! Kiitos Tiina! Mahtavaa, että haluat pysyä messissä. Arvostan <3

      Poista
  24. Kuvat ovat tosiaan hyviä ja tyylisi on persoonallinen mutta tämänpäivän muodissa kiinni. Itse pukeudun ihan eri tavalla mutta silti olen huomannut, että sulla on jotain samoja vaatteita. Kiva katsoa miten niitä yhdistät.

    En lähtisi mukaa noihin kerro peroonastasi juttuihin muuten kuin tyyliin ja kauneeteen liittyen näin aluksi. Sulla on mitä ilmeisimmin visuaalista lahjakkutta ja ehkä se riittää? Mutta tietysi jos etsii blogista idolia niin silloin haluaa teitää toisesta kaiken mahdollisen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kanssasi samaa mieltä ja siksi olenkin pitänyt tiukempaa linjaa.. persoona saa ja pitää näkyä enemmän mutta ei kuitenkaan paljastamalla liikaa omaa yksityisyyttä :)

      Kiitos palautteesta! On hauska tietää, että myös erityyliset lukijat seuraavat täällä tätä menoa.

      Poista
  25. Itse olen myös samaa mieltä, ettei omaa persoonaa ja yksityiselämää kannata lähteä liiaksi tuomaan esiin. Välillä mietin, että joltakin bloggaajalta tiedän sukulaiset kummeja ja kaimoja myöten ja koen että siinä jo blogin lukeminen on jotain muuta kuin inspiraatiota ja "naistenlehtimäisyyttä". Postauksesi ovat olleet todella monipuolisia ja arvostan panostustani kuviin. :)t.Marianne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan. Ehkä minulta tulee ainakinn luonnollisemmin tämä naistenlehtimäisyys kuin sellainen päiväkirja blogi. Joillain on taas ihan täysin toisinpäin. Kiitos Marianne, että jaksoit kommentoida!

      Poista
  26. Tää blogi on ehdottomasti ykkösenä tällä hetkellä mun kirjanmerkkipalkissa! sä oot ollu tosi valmis alusta asti: kuvat on huippulaatua, tyyli persoonallinen ja jotenki tuntuu niinku sä oisit tehny tätä vuosikaudet! Mun mielestä on hyvä, ettet kerro niin paljon itsestäsi koska se luultavasti säästää sua itseä, ja myös ehkä pitää tätä blogia sellaisena positiivisena paikkana! (monet bloggaajat sortuu näiden paljastusten jälkeisten paskamyrskyjen rieputteluun...) että pidä tää linja! :)

    t. ahkera lukija!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla!! Ainakin blogeja olen seurannut vuosikaudet :D Itsekkin haluan pitää tämän hyvänä paikkana ja jopa ehkä pienenä pakohetkenä arjesta. Aivan kuten juuri naistenlehdet! Itse rentoudun aina kotona laittamalla kynnet ja lukemalla lehtiä.. tai blogeja ;)

      Kiitos, että seuraat!

      Poista
  27. Mä tykkään erityisesti siitä kuinka monipuolisia sun kuvauspaikat on! Ja sun blogisi on nimenomaan inspiraatioksi ja hömpäksi ja kaikeksi ihanaksi ja musta on hienoa että tämä on pysynyt juurikin sellaisena netin naisten lehtenä! Mielestäni voit vapaasti jatkaa ihan samaan malliin ;)

    http://ellysin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvauspaikkoja pitäisi alkaa etsiä nyt lisää!! Tuntuu että kaikki kotinurkat on kohta käytetty! Jos muuten tulee ikinä mieleen jotain siistejä lokaatioita niin saa laittaa vinkkiä!!

      Kiitos Ellysi kommentista!

      Poista
  28. Sun blogis inspiroi ihan valtavasti. Vaikka et niitä peruskuulumisia juurikaan kerro, tykkään blogistasi todella paljon. Tyylisi inspiroi. Asenteesi inspiroi.

    Olen inspiroitunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli yksi isoin tavoitteeni blogia aloittaessa... jakaa inspiraatiota eteenpäin jota itse imen muualta! Ihanaa, että olen saavuttanut tämän tavoitteen. Se on minulle niin upeata kuulla <3 Kiitos Camilla!

      Poista
  29. Oon tykännyt tosi paljon blogista, erityisesti asupostaukset on mahtavia!:) Tykkään myös kun kirjoitat eri tapahtumista, ravintoloista yms. missä käyt.. Kosmetiikkajutuista harvemmin jaksan missään blogissa lukea!

    VastaaPoista
  30. Asupostauksia tulossa aina vaan lisää ja lisää kun kerkee kuvata töiden ohella :) Mahtavaa, että pidät niistä! Kosmetiikkajuttuja tulee vielä varmasti, mutta ei liikaa. Skippaat ne vaan sitten yli ;)

    Kiitos palautteesta Lara!

    VastaaPoista