sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Blind









Make-up and hair: Marina Lavenius
Photography: Hanna Väyrynen

39 kommenttia:

  1. Upeita kuvia ja upeat saapikkaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Saapikkaat ovat jo pari vuotta vanhat ja ihan luottokengät :)

      Poista
  2. Tosi upeita kuvia jälleen kerran... Vaikka tyylisi eroaa kovasti omastani, niin tykkään lukea blogiasi, joka on taidolla toteutettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Iina! Itsekkin seuraan useita blogeja joissa tyyli ihan eri, mutta tunnelma tai jokin muu kiehtoo :)

      Poista
  3. Wow! Sun blogissa on aivan upeita kuvia ja oot tosi nätti :)
    Mistä noi sun saappaat on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät ovat ostettu pari vuotta sitten Zio -kenkäkaupasta, joka on Aleksin ja Mikonkadun kulmassa. Merkki on Wonders! Kiitos!!

      Poista
  4. Noi musiikkilinkit on sitten kivoja! :)
    Ja ihan huippukuvia jälleen kerran!
    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekki tykkään niistä! Tuo aina lisätunnelmaa :D

      Poista
  5. Wau! En oo aiemmin kommentoinut sun blogia, mut nyt oli kyllä pakko tulla sanomaan et nää kuvat on ihan mielettömiä! Sun kaveri osaa asiansa - upee look! Ja toi asu on jotain ihan täydellistä, rento, mut silti tosi tyylikäs. Ja noi saappaat! Oikeastaan joka osasen toivottaisin enemmän ku mielelläni tervetulleeksi omaanki vaatekaappiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Ja kyllä ystäväni on ihan mieletön! Huomasi heti kuvia käsitellessä millainen ero on ammattimeikillä kun kasvonpiirteet vaan pomppaa esiin varjostuksien myötä :)

      Poista
  6. Voi upeus! Hiukset, meikki, asu, sinä. Koko tyyli aivan hurjan mahtava, ja kuvat myös!

    -eeeja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eeeja! Näissä oli todellakin sitä ominta juttua niin ihanaa, että pidit!

      Poista
  7. Nämä kuvat ovat ihan kuin ammattitiimin aikaansaannoksia! Todella hienoja, melkeinpä mykistäviä näin blogikuviksi. Teette todella hyvää työtä siskosi kanssa. Olette molemmat myös näyttäviä ja kauniita malleja. Hyvää syksyä Sinulle ja kiitos upeasta blogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mieletön kommentti! Kiitos! On ilo tehdä töitä tän eteen kun saa näin paljon myös kiitosta <3

      Poista
  8. Huikeita kuvia, toivottavasti tämä linja jatkuu. Huonolaatuiset puhelimella otetut kyyristelykuvat vaan ovat niin nähty! Harmillisesti tästä puuttui tiedot mistä päälläsi olevat vaatteet/kengät ovat. Olisipa kiva jos viitit jakaa tämän tiedon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä hommaa aloittaessa päätin, että jos hommaan ryhdytään niin ryhdytään sitten kunnolla! :) Asudetailit ovat tuon viimeisen kuvan ylänurkassa! Ne taisi jäädä hieman pimentoon, pahoittelut!

      Poista
  9. Aivan upeita kuvia! Blogisi on noussut ehdottomasti yhdeksi lempiblogeistani. Huomaa että todella panostat postauksiin!:) Eikä tämmöisenä rokkimimminä yhtään haittaa tee se että sinun tyylistäsi saa hyvää inspiraatioita omiinkin asuihin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa Jenita! Rokkimimmit rules ;) Myös tännepäin saa aina vinkata esimerkiksi linkeillä jotain siistejä tyylejä, joita voisi toteuttaa!

      Poista
  10. Mahtava asu! Heti kun näin nämä kuvat tuli mieleen, että omasta vaatevarastostani puuttuu tuollainen pitkä neule/mekko. Tällainen vilukissa kun olen niin pukisin kaveriksi tuohon vielä lyhyen takin ja paksut sukkahousut, mutta täytyypä käydä metsästämässä jotain kivaa mekkoa lähiaikoina.. Eipä tarvitsisi sitten aina miettiä ikuisuuksia minkä hameen yhdistäisi mihinkin paitaan saappaiden kaveriksi, melko kätevää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Neuleet + legginssit ovat vaan niin täyellinen yhdistelmä.. varsinkin tälläiselle mukavuudenhaluiselle ihmiselle!

      Poista
  11. Anonyymille vinkki, vaatteiden tiedot on kaikki viimeisessä kuvassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa hyvä, että ne on kuitenkin huomattu! Jää ehkä vähän piiloon tonne tiilien sekaan :)

      Poista
  12. Näissä kuvissa oli hyvät raamit onnistumiseen kun oli niin loistava tiimi messissä!! :))

    VastaaPoista
  13. Hei miten sä oot saanu ton letin noin kuohkeeks? Mulla on aika samanlainen tukka kun sulla, ja se on aina sellanen pliisu jos laitan sen tolleen letille... Onko siihen käytetty pidennyksiä?

    -Iida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusten tyvi on eka käyty läpi kuivashampoolla (antamaan volyymia ja vähentämään ylimääräistä rasvoitusta), minkä jälkeen hiukset tupeerattiin tyvestä lähes kauttaaltaan. Sen jälkeen hiukset nostettiin rennolle ponnarille, minkä jälkeen poninhäntä vaan letitettiin. Letistä saa kuohkean näköisen litistämällä leti levittämällä letin ulko-osia. Lopuksi iso pläjäys hiuslakkaa ja voila! Ei ole siis pidennykisä tässä mukana! Itsella sama juttu jos letin tekee perinteisesti niin tulee suht. pliisu.

      Poista
  14. Hei miten sä oot saanu ton letin noin kuohkeeks, onko siihen käytetty pidennyksiä? Mulla on aika samanlainen tukka kun sulla kuvien perusteella ja mun letistä tulee aina pliisu...

    Kivoja kuvia!! Aloin vasta seuraa sun blogia ja tykkään jo!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli näköjään tuplat :) mutta kiitos tuosta vikasta lisäyksestä! <3

      Poista
    2. oho, niimpä tuli sori :D

      Poista
  15. Oi, miten kauniita kuvia! Asukin on täysi napakymppi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika! Koko mustalla mennään harvoin metsään... ellei tässä olisi ollut vaikka nämä bootsit minari ja napapaita :D Silloin kokomustakaan ei ehkä olisi pelastanut!

      Poista
  16. Sun ja siskosi kuvat ovat kyllä aina niin upeita!:)

    VastaaPoista
  17. Ihania kuvia! Voisit kyllä oikeasti olla malli :) Katsoin nää moneen kertaan läpi ja ihailin!

    Emmi L.

    VastaaPoista
  18. Näytän kuvissa paljon pidemmältä, mitä olen oikeasti! Kaverit usein kutsuvat Raaja-Kososeksi. Nämä raajat kuitenkin toimivat ihan kivasti kuvissa, vaikka luonnossa olen vain noin 168cm pitkä :)

    Kiitos Emmi!

    VastaaPoista
  19. Moi!

    Siis aivan kertakaikkisen upea blogi!!! Ja aivan mieletön sinä! Uskomattoman hienona kuvia, taidokkaasti otettuja, ja aivan kuin saisi katsella maailmanluokan mallia näissä kuvissa.
    Yhden pikkuriikkisen kritiikin jättäisin, eli aika monessa kuvassa (niin tässä sinun kuin siskosikin blogissa) asetelma on niin että seisotte ihan keskellä kuvaa. Eli varsinkin yleensä kun kuva on otettu ihan suoraan edestä. Se häiritsee jonkun verran. Tuntuu, että mallin olisi hyvä olla vähän enemmän joko vasemmassa tai oikeassa reunassa. Tämä voi olla täysin mielipide asia.. :)
    Joka tapauksessa, kiitos blogistasi!! Tämä antaa valtavasti inspiraatiota.
    T. enni

    VastaaPoista
  20. Niin kaunis! Tykkään blogista ja tyylistäsi niin!

    VastaaPoista