tiistai 10. syyskuuta 2013

Behind Bars






Olen todella otettu palautteiden määrästä Feedback time -postauksen myötä. Kiitos kaikille upeille aktiivisille lukijoille! Niinhän se menee, että ilman palautetta ja ohjausta on vaikea kehittyä. Sain paljon kannustusta ja hieman osviittaa siitä, mitä haluatte täällä nähdä. Olen muutenkin vielä ihan ymmälläni siitä, miten avosydämisesti blogini on otettu vastaan. Vastailen myöhemmin tänään vielä loppuihinkin palautteisiin. 

Tällä viikolla on luvassa todella hullu työviikko, mutta yritän parhaimpani mukaan pitää aktiivisen postaustahdin yllä. Huomaa, että tosissaan tätä hommaa tehdään kun herää pari tuntia aikaisemmin laatimaan postausta! 

Kaiken lisäksi saan tänään ekaa kertaa siskon 1-vuotiaan pojan yökylään hoitoon. Tädin silmäterä on enemmän kuin tervetullut. Mahtavaa alkanutta viikkoa everybody!

18 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, sinussa on todella huippumalliainesta. Upeaa viikon jatkoa ja nauti pienestä yövieraasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kauniista kohteliaisuudesta! Kohta pikkuinen jo onkin täällä <3

      Poista
  2. Ihanaa lukea blogia, jossa kuvat on laadukkaita ja niihin on todella panostettu! Silmä lepää.

    VastaaPoista
  3. Ihana asu ja upeita kuvia jälleen :) Oi varmasti upea saada pikkuinen yöksi hoitoon! Itse olen innoissani kun loppukuusta pääsen vahtimaan 7kk kummityttöäni koko päiväksi <3
    -Haidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi parhautta!! Ainakin vielä tässä vaiheessa kun voi sitten parin päivän jälkeen antaa takaisin :D No ei.. <3

      Poista
  4. Nää kuvat on kyllä ihan mahtavia! :) Tsemppiä pikkupojan yökyläilyyn. Tulee varmasti kivaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kirjoitan tänne sitten miten meni eka yökylä ;)

      Poista
  5. Ihanat houst!! onko noi ostettu kauankin aikaa sitten?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keväällä ostettu Gina Tricotista, mutta satavarmasti löytyy samantyylisä vielä tänä syksynä! Vinkkaan heti kun tulee vastaan!

      Poista
    2. Voi ois kiva jos viittit on kyllä niin kivan näköset ja just tollaset tosi kapeet !:)

      Poista
  6. Kuvasi ovat aina niin ammattitaidolla otettuja, niitä on ilo katsella! :) Ja muutenkin aivan mahtava ja inspiroiva tämä blogisi!

    http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Camilla! Upeata jos pystyn jakamaan edes hivenen inspiraatiota :)

      Poista
  7. Upeita kuvia jälleen kerran + myös sinun olemuksesi blogin kuvissa on tosi mahtava. On aina "jännää" tulla tänne katsomaan jo ihan siksikin, että tosiaan kuvat on täysin jonkun InStyle, Elle jne. editorialien tasoa :) Vaatteet on silti hyvinkin "affordable"-kategoriaa ja saatavilla. Toki sulla on näissä kuvissa Chanelin laukku, joka ei ole ihan jokatytön saatavilla, mutta ei nyt takerruta pikkuseikkoihin ;-). Tämä yhdistelmä huikeita laatukuvia ja Gina, H&M jne. vaatteita tekee blogistasi erityisen ja erottuvan. Olet kyllä aika kova mainoskasvo blogisi kautta jo nyt näille vaatemerkeille - saat ne näyttämään arvokkaammilta ja must have:ltä!!!!. :) Minäkin odotan innolla, milloinka noita housuja olis Ginassa saatavilla taas :)


    Pikkupojan yökyläilystä vielä; Olet kullanarvoinen täti ja varmasti siskosi osaakin arvostaa, mutta pakko oli tulla äitinä kannustamaan ja antamaan "palautetta" tästä. :) Omilla lapsillani ei valitettavasti ole sukulaistätiä lainkaan, mutta onneksi vanhempani sillointällöin ottavat nakerot yökylään. Se pieni kahdenkeskinen aika äidille ja isille on NIIIIIIN tärkeää, eikä se olisi mitenkään mahdollista ilman turvallisia apujoukkoja, joille voi kullannuput antaa hoitoon. Itsekin olen sukulaisten pieniä lapsia joskus nuorempana hoitanut, enkä todellakaan silloin palveluksen suurta arvokkuutta ymmärtänyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli Jaana yksi lempikommenteistani.. Niin ihanan kannustava, lämmin ja empaattinen. Kiitos sinulle todella paljon, että jaksoit jakaa mielipiteesi kanssani. Et ehkä tiedäkkään, miten välillä tälläiset kommentit saattavat tuodakkaan itselle uskoa, siitä että tekee jotain oikein.

      Mitä tulee siskonpoikaani, niin yökylä meni erittäin loistavasti ja puolestani pallero saa tulla koska vaan uudestaan. En tiedä miten te äidit pystytte tuohon joka päivä toisensa jälkeen! Olette kyllä totisia arjen supersankareita! Jos pystyy edes hivenen auttamaan niin teen sen mielelläni. Onneksi sinulla on vanhempasi, koska esimerkiksi oma äitimme asuu taas ulkomailla ja siksi tädin pitääkin olla ehkä hieman enemmän paikalla auttamassa. Perheessä kuitenkin 1 for all, all for 1 eikö niin.

      Upeata viikonloppua sinulle ja omalle silmäterällesi.

      Kiitos todella paljon kommentistasi <3

      Poista
  8. Kira oot mieletön, Niinkuin jo toissapäivänä kasvotusten sanoinkin! Tää on Suomen paras muotiblogi jo alkumetreillään :) Tsemppiä jatkoon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elisa oot ihana!! Kiitos!! Ja niinkuin sanoin olen itse vieläkin käynyt kuolailee sitä sun sadetakkia :D Kiitos myös sportsetter vinkistä!!

      Käykää kaikki muutkin katsomassa tämä Elisan blogista http://startlivingyourbestlife.fitfashion.fi

      Poista
  9. Vastaat Kira todella ihanasti kommentteihin!!! 3) Uskon että blogistasi tulee huippusuosittu, tässä on palaset kohdallaan! ROCK ON!!!! ja bonareita vielä blogin nimestä, se on kerrassaan nerokas! :D Jään seuraamaan <3

    VastaaPoista