lauantai 12. lokakuuta 2013

Olsen Twins/ Drop 2

Keskiviikkona suunnistimme tyttöjen kanssa Milttonin Showroomille, missä esiteltiin ennakkoon Mary-Kate ja Ashley Olsenin BikBokille laatiman malliston toinen osa. Kaikille, ketkä ovat seuranneet tyyliäni, ei varmaan tule yllätyksenä, että kyseisen kaksosduon boheeminen ja särmikäs tyyli iskee itselleni kuin nyrkki silmään. Siksi on mahtavaa, että he ovat lyöneet hynttyyt yhteen BikBokin kanssa, koska näin heidän luomuksiinsa pääse myös helpommin käsiksi. 

Nämäkin mallistot tytöt ovat suunnitelleet alusta loppuun jokaikistä stailausta ja hiussuortuvaa myöten. Kädenjälki kyllä näkyy ja ainakin itse en malta odottaa, että pääsen valikoimaan yksilöitä mallistosta repertuaariini. Allaolevista kuvista varsinkin tuo harmaa sivuilta auki oleva neule on tällä hetkellä ykkösvalintani. Mallistossa oli paljon mustaa, valkoista, merensinistä ja viininpunaista. Mallistossa ollaan tällä kertaa haluttu tuoda enemmän esille naisellisuutta ja siksi mukana on myös klassisia silkkikauluspaitoja ja korkeavyötäröisiä hameita. Materiaaleina mallistossa on käytetty mm. laadukkaita kankaita cashmeresta silkkiin ja oikeita nahkaa.  Ei siis mitään tusinatavaraa tiedossa.







Mukana olivat myös upeat MyCosmo tytöt  Vilma ja Julia.
  






Mallisto iskee kauppoihin 24.10

Kuvat: Omat / BikBok 

2 kommenttia:

  1. Sunnuntaiaamu piristyi huomattavasti sillä, että löysin äsken tämän blogin. Herranjumala, sä olet tyylikäs! t. uusi vakkarilukija :)

    VastaaPoista
  2. No minun sunnuntaipäiväni piristyi huomattavasti tämän kommentin myötä!! Kiitos <3

    VastaaPoista