tiistai 22. lokakuuta 2013

Leather Loves Navy Blue

Olen joskus blogissa maininnut, että malli Erin Wasson on yksi isoimmista tyyli-ikoneistani. Hänen mainoskuvansa Espritin ikkunassa houkutteli minut liikkeeseen sisään muutama viikko sitten, ja ilokseni löysin tämän erittäin pitkään toivelistalla olleen tekonahkarepun ja upean tummansinisen rotsin nahka- ja kultadetaileilla. Olen tänä syksynä nähnyt paljon nahan ja tummansinisen yhdistelmiä, ja itsekkin hurahtanut kyseiseen komboon. Kultadetailit tuovat mielestäni raikkaan lisän koko lookkiin. Jos olisin vielä koulussa, kirmaisin uuden reppuni kanssa tunneille ponnari heiluen. Käsistä puuttuu vaan iso pino kirjoja, ja tyyli olisi täydellinen. 






Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

23 kommenttia:

  1. Voi toi takki on kyllä tosi kiva! :)

    http://larazonee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni jotenkin todella naisellinen ja tyylikäs :)

      Poista
  2. Hauskaa, että olet käynyt Espritillä :) - itse olen siellä visuna, mutta nyt äitiyslomalla ;)

    Kävin myös juuri Espritillä ja ostin alesta monta tummansinistä paitaa, yhdessä oli myös (teko)nahkasomistukset. Katsoithan siis alet myös? Ostin tälläisiä, kaikki alessa: http://sisuvoima.blogspot.fi/2013/10/esprit-viikko.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alet? EI olen missannut täysin!

      Poista
    2. Joo Espritin omissa myymälöissä eli Aleksi, Forum, Kamppi, Itis, Jumbo ja Lahti alkoi viimeviikolla väliale.. Noi mitä itse ostin, oli kaikki -50% - -70%, paitsi ehkä yksi paita oli -30% vaan :)

      Pienet koot menee ensin, mutta kassalta voi kysyä jos jossain muussa myymälässä on kokoja jäljellä. Itse kävin juuri hakemassa yhden paidan Itiksen Esprit-myymälästä, kun siellä oli yksi ainut pieni koko jäljellä :)

      Poista
  3. Ihana reppu! Paljonko sillä oli hintaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 69,90€! Juuri sellainen, mitä etsin koko kesän mutta en löytänyt mistään! Olisi ollut kesän riennoissa ja festareilla tarpeen, mutta täytyypi odottaa sitten ensi kesään :)

      Poista
  4. siskooo!!!! oot upean nakoinen ilmestys!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisko <3 Ei enään kauan ja pääsenkin jo halamaan sua <3

      Poista
  5. Tuossa toiseksi alimmaisessa kuvassa näytät ihan Anna Abreun blondiversiolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah, mietin aivan samaa! :)

      Poista
    2. Tämä on todella outoa, mutta muutama muukin on sanonnut, että meissä on jotain samaa :D Anna on kyllä ihana ja upea ilmestys niin otan pelkästään kohteliaisuutena!

      Poista
  6. Kiitos! Acne Tracks, jotka ostin Fredrikinkadun Gaudetesta pari viikkoa sitten. Panostuskengät.. ja ovatkin koko ajan kovassa käytössä, joten hyvä hankinta :)

    VastaaPoista
  7. Heii, minkä hintainen takki oli?

    VastaaPoista
  8. Mielettömät korvakorut, niissä on tosi kauniita sävyjä. Komppaan kyllä näitä Anna Abreu kommentteja, hyvä että otat kohteliaisuutena, sillä molemmat olette upeita naisia :) Ihanaa syksyä!

    -susann.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän todella vähän korvakoruja, mutta nämä ovat olleet ahkerassa käytössä :) Ihanaa syksyä sinnekkin!

      Poista
  9. Moikka, blogisi on suht tuore joten et oo varmaan vielä tehny beauty/make-up postausta? Pretty please kerro edes luomivärisävysi ja näpsäkän eyelinerin merkki, koska mun huomio tossa Anna Abreu-kuvassa kiinnitty nimenomaan niihin! :D (Oon muute samaa mieltä et kohteliaisuushan toi vertaus on..!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä ehtinyt! Luomilla on Maybellinen Big eyes -sarjan luomiväripaletista sekoitus eri ruskeita. Paletin nimi on Luminous Brown. Rajaus on myös Maybellinen Lasting Drama Gel Liner:illa tehty. Sävy Black, niinkuin varmaan näkyy ;)

      Poista
  10. Te voisitte Anna Abreun kanssa olla kaksosia, jos Anna olis vähän pidempi :)

    VastaaPoista
  11. Anna on upea! Ihana pieni pakkaus <3

    VastaaPoista
  12. I love your jacket !!
    Nice pics !

    VastaaPoista