sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Dark Black

Tämä viikonloppu on mennyt mökillä totaalisessa Digital Detoxissa. Kännykkä pois päältä, eikä koko ajan Facebookin ja Instagramin selaamista. Vastailen myös kaikkiin blogikommentteihin heti huomenna maanantaina, koska käsky kävi, että myös kone saa luvan pysyä nyt kiinni. 

Olen kyllä niin mökki-ihminen! Keli on kehno, mutta mitäs sitten. Ei ole mitään niin rentouttavaa, kun käpertyä kullan kainaloon villasukat jalassa takkatulen ääreen.

Ensi viikolla blogissa tukkajuttuja (miten esimerkiksi näissä kuvissa olevat kiharat ovat tehty) ja lisää hyvinvointiin ja erityisesti hyvään ihoon liittyviä vinkkejä.

Biisilinkitys ei kuvasta tällä kertaa ollenkaan olotilaani, päinvastoin olen todella iloinen ja onnellinen, koska uusia juttuja on tekeillä, mistä kerron teille myös ensi viikon puolella! Biisi on mielestäni vain yksinkertaisesti todella kaunis.

Enjoy your sunday <3 

Kristina Train - Dark Black




Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style
Knitwear: Cubus
Shirt: Bikbok 
Shorts: Bikbok 
Shoes: Acne
Bag: Chanel
Jacket: Day Birker et Mikkelsen

12 kommenttia:

  1. Loistava kuva tuo viimeinen! Hiuksesi ovat kyllä todellla kauniit ja hyvinvoivan näköiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Itsellä hiustenlaatua on parantanut huomattavasti Moroccanoilin - hoitoöljy. Tein siitä postauksenkin, jonka voit lukeä tästä http://blondrivets.blogspot.fi/2013/08/moroccanoil.html

      Poista
  2. Kauniin yksinkertainen asu! Tykkään hirveästi vaatteista, joissa on simppeleitä leikkauksia eikä liikaa yksityiskohtia. Olen hirveän kateellinen laukustasi ;) Ihanaa sunnuntaita!

    http://minna-rose.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna Rose! Samaa mieltä siitä, että usein less is more. Koska asussa villkkuu vähän keskivartaloa, niin isot asusteet jätin kokonaan pois :)

      Poista
  3. Persoonallisen näkönen outfit sulla! Tuu ihmeessä katsomaan mun outfitit!

    www.zerrova.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ihana asu! Itsekin himoitsen meiltä bik bokista saman tyylistä pitkää neuletta, jossa myös angoraa ja siksi aivan ihana päällä! Oikea turva vaate! Lyhyen pituuteni takia, muistutan kuitenkin neuletakki päällä enemmänkin halloween noitaa tai tylpahkasta karannutta velhoa :D Sun päällä kuitenkin upean näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana! Itse juuri toivoisin, että löydän ihan nilkkoihin asti olevan neuleen! Just magee. Ehkä pitää tulla katsomaan BikBokiin, jos kyseinen neule olisi vielä pidempi kuin tämä Cubuksen :)

      Poista
  5. Ihana mies kun osaa oikein vaatia huomiota! Siis sanomalla että konekin saa luvan pysyä kiinni ;) Pysyikö? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sain mm. uhkauksen että kotiin tulee kohta Grand Theft Auto 5 jos blogihommia ei saada kuriin :D

      Poista
  6. Ihanan värinen tuo sun tukka! Onko onnistunu liukuväri vai ootko kasvattanu omaa väriä ulos?

    VastaaPoista
  7. Molemmat! Oma väri korviin saakka ja siitä eteenpäin todella onnistunut liukuvärjäus. Raidotin ennen paljon tukkaani, mutta kyllä tämä liukuvärjäys taitaa olla pysyvä lookkini vaikka olisikin vain nyt ns. "muodissa".

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana tuo neule!! Näytät pitkissä säärissäsi kuin jostain muotilehdestä repäistyltä.

    VastaaPoista