perjantai 4. lokakuuta 2013

ACNE Boots

Ne, ketkä seuraavat minua Instagramissa varmasti huomasivat, että kävin keskiviikkona pyörimässä vähän kaupoilla pitkästä aikaa. Haussa ovat tällä hetkellä täydelliset mustat nilkkurit.

Edelliset nilkkurini ovat olleet luottokenkäni jo muutaman vuoden ajan. Nämä kyseiset Spiritstoren mustat kiilakorkonilkkurit ovat olleet mukana kaiken maailman reissuilla ulkomailla, Suomessa festareilla, töissä ja ihan kaikkialla. Niistä luopuminen ei ole helppoa, mutta kengissä ei pysy pohjat enään kiinni, vuori kupruilee ja ne ei pidä enää edes vettä. Mieheni monesti huomauttaakin, että olisko jo vihdoin aika laittaa ne vaihtoon.

Moni tuttu vinkkasi käymään Fredrikinkadun Gaudetessa, jos haluaisin löytää itselleni kestonilkkurit. Sinne marssinkin viime keskiviikkona ja rakastuin palavasti näihin tunnettuihin ACNEN nilkkureihin. Varsinkin nuo Track Blackit istuivat jalkaan, kuin Tuhkimolla konsanaan. Seuraavaksi pitääkin miettiä  olenko valmis panostamaan näihin, koska kyseessä ei ole mikään halvin kenkäpari. Toisaalta jos kävelin niillä edellisillä Spiritstoren nillkureilla melkein 3 vuotta, niin kyllä näidenkin pitäisi kestää ainakin tuplasti sen verran! Mitä olette mieltä? Pihistää vai panostaa?






25 kommenttia:

  1. Acnen Pistol Bootsit on maailman parhaat. Ostin omani käytettynä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin olen kuullut ja siksi haluankin ne nyt itselleni! :)

      Poista
  2. Ehdottomasti panostaa! :) Ostin itse juuri Pistolsit Gaudetesta, ja niiden istuvuus on ihan omaa luokkaansa! Ihminen on jalkojen päällä niin paljon, ja me täällä suomessa talvikengissä ison osan vuodesta, niin panosta ihmeessä! Näin mä ainakin sen itselleni järkeilin, hahaa ;)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Toivoinkin tällästä kannustusta ja perusteluja :D Itse juoksen kyllä kans niin paljon paikasta paikkaan, että tartten tukevat ja istuvat kengät. Ja hyvä pointti myös tuo, että tosiaan näillä kengillä vedetäänkin se 80% vuodesta.

      Poista
  3. Itse olen aika päättäväisesti hankkimassa nuo Acnen Pistolit. Olisi pitänyt tehdä niin jo pari vuotta takaperin. Odottelen enään vain soittoa Harvey Nicholssilta niiden saapumisesta :)

    Mielummin panostan sellaiseen, jota käytän päivittäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Näiden vastausten myötä juoksen kohta Gaudeteen :D

      Poista
  4. Panosta! ;-) Suosittelen tsekkaamaan myos Rag & Bonen bootsitarjonta (shopbop) jos etsii taydellisia joka paivan bootseja tossa Acnen hintaluokassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä Minna! Käyn ehdottomasti tsekkaamassa!

      Poista
  5. Kävin juuri hakemassa noi viimeiset nilkkurit ;) ne on ihanat! Helppo yhdistää eri asujen kanssa, sekä sopii niin arkeen kuin juhlaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kateellinen ilmoittautuu! Haluan haluan haluan.

      Poista
  6. Ihanat! Eli panosta ihmeessä! :) Itse myös kävin tässä yhtenä päivänä ihailemassa Rag & Bonen tarjontaa, mutta mitään ei vielä lähtenyt mukaan, vaikka mietinnässä onkin muutama pari. Kantsii tosiaan tutustua kuten Minna mainitsikin! Mutta kyllä nämä Acnet vain ovat upeat! ;)


    Maria / Petite Living

    VastaaPoista
  7. Joo pakko käydä kurkkaa jos useampikin jo kehuu!! Kiitos Maria :)

    VastaaPoista
  8. Kaikki ihania! Oon lukenut vähän sekalaista tietoa noiden Trackien koosta, eli olivatko ne sun jalkaan vähän normaalia pienempää kokoa, mitä olen tähän mennessä niistä kuullut? Suunnittelen vähän noiden tilaamista :)
    Kiitos jos ehdit vastailemaan :)

    VastaaPoista
  9. Mulla normaalisti koko 39, mutta noista sopi paremmin 38 jalkaan! Eli suosittelisin tilaamaan pienemmän koon. :)

    VastaaPoista
  10. Mitäs hintaluokkaa nää sitten on? Saako netistä tilaamalla halvemmalla? Onko sellaset, joilla jaksaa kävellä koko päivän? Tai siis vaikka shoppailukierros keskustassa? Mikä olis sitten Se Pihistä versio??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki parit reilu 400€, joka toisaalta laadukkaista nahkakengistä ei ole ole mikään kauhea hinta. Ovat kuulemma todella koko päivän kengät ja siksi ne tarvitsisinkin. Tarpeeksi korkoa ryhdikkääseen lookkiin, mutta samalla kengissä mukavuus, joka itselle ainakin todella olennainen. Loistavia pihistä versioita olen löytänyt mm. Biancon syksyn kenkämallistosta!

      Poista
    2. Vagabondilla on myös tosi laadukkaita nahkakenkiä ja saa noin satasella tai vähän reilulla hyvät kengät:) Ja uskoisin, että kestäävät kyllä yhtä hyvin kuin nämä...

      Poista
  11. En ymmärrä noiden Acnen nilkkureiden hehkutusta. Olisiko blogiyhteistyöllä jotain osuutta asiaan? Olen kokeillut niitä Stockmannilla ja ovat todella jäykät jalassa ja jalkapohjaa vasten. Toki vaikuttavat erinomaisen kestäviltä ja laadukkailta siinä mielessä.

    VastaaPoista
  12. Ei ole blogiyhteistyö :) Ihan vaan itse tuttujen kommenttien perusteella olen kuullut paljon hehkutusta kenkien kestävyydestä ja sopivuudesta jalkaan. Itselläni ne tuntuivat jalassa myös todella hyvältä! Aito nahkahan muokkautuu ajan myötä oman jalan mukaan ja siksi hetkellisen käytön jälkeen tuntuvat varmasti vielä paremmilta!

    VastaaPoista
  13. Mulla on kahdet Pistolit ja mustat versiot ovat varmaan kasvaneet kiinni jalkoihin. Muistan että hiersivät ensin jalkaan mutta kun muokkautuivat omaan jalkaan sopiviksi niin ovat nyt mun parhaat kävelykengät. Ja eivät kyllä tosiaan olleet mitkään blogiyhteistyökengät, haha :D
    Love, Irene / Mademoiselle Pigalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen kuullut samaa, että pienen käytön jälkeen ovat kuin omaan jalkaan räätälöidyt :)

      Poista
  14. Suomen ilmastossa mitkään kengät ei kestä kuutta vuotta. Ihan hyvännäköiset nuo acnet.

    VastaaPoista
  15. Pistolit tai Starit on musta parhaat:)

    VastaaPoista
  16. Haha ei varmaan ei. Se nyt oli heitto, koska tosiaan noilla tekonahka versioilla vetänyt jo näinkin pitkään ;)

    VastaaPoista
  17. Melko saman tyylinen halpisversio (kuitenkin nahkaa ja hyvät jalassa) löytyy Mangolta: http://shop.mango.com/FI/p0/mango/shoes/wooden-heel-leather-ankle-boots/?id=13060047_02&n=1&s=zapatos.Boots_Booties&ident=0__1_0_1381141381923

    Mutta omaa luokkaansahan nuo Acnet on :)

    VastaaPoista