torstai 8. elokuuta 2013

Merry go round

Ranskan loma kului auringonpalvonnan ja syöpöttelyn merkeissä. Mielestäni loman ei tulekaan muodostua yhtään mistään muusta! Talvella ehtii sitten taas mussuttaa sitä rahkaa ja raejuustoa ihan riittävästi.

Vanhana perinteenä Ranskassa aina illallisen jälkeen menimme siskojen ja serkkujeni kera hakemaan jälkkärit talon läheiseltä laiturilta. Perinteitähän on noudatettava, joten jälleen illallisen jälkeen päivän hämärtyessä suunnistimme ihastuttavaan Le Moulleaun kylään. Ikuisena ongelmana on aina ollut valitseeko jälkkäriksi vohvelin ja jätskin. Nyt aikuisena voi ottaa vaikka molemmat! Jes!

Kuvien vierailevana tähtenä ylpeän tädin silmäterä. Vauvakuume tulee väkisinkin tämän herran seurassa.











Photos by:Strictly Style

14 kommenttia:

  1. Minkä merkin kynsilakkaa kynsissäsi on? Aivan mahtavan väristä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kynsilakka on oman postauksensa veroinen! Siitä todella pian lisää ;) Lakka on Maybellinen Color Show sarjasta väri Northern Lights!

      Poista
  2. Upeita kuvia. U-P-E-I-T-A!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa että olet aloittanut blogin pitämisen, sinulla on tosi inspiroiva tyyli!

    Pakko udella hiuksistasi, kun ovat niin kivan väriset. Onko tuo tyven tummempi osuus värjätty, vai ihan luonnollista juurikasvua? Haluaisin jotain vastaavaa omiin vaaleisiin hiuksiini. Jos tuo väri on kampaajan tekosia, niin saanko kysyä millä kampaajalla käyt?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimmu! Tyvikasvu on nyt ihan omaa, mutta muuten värjäys on tehty ombre liukuvärjäys tekniikalla :) Olen aina ollut vaalea, mutta iän myötä on tukka tummunut ja sitä sen mukaan vaalennettu. On ollut kaikennäköstä keltasta kypärää snm. tässä välissä kun oikeaa luonnollista väriä on haettu :D

      Poista
  4. Aivan ihana blogi. Ja mielettömän kauniita kuvia.

    VastaaPoista
  5. Upeissa maisemissa olette kuvia ottanut! Tuo asukin on niin ihana :)

    VastaaPoista
  6. Upeita kuvia ja ihana asu! Olen siskosi blogissa seuraillut tyyliäsi, menet kyllä niin laidasta laitaan joten aina saa jtn inspistä omaan pukeutumiseen, vaikka asut olisivat räväköitä ja jotkut asut taas voisi iskeä itse suoraan päälle :D

    VastaaPoista
  7. Vau mitä kuvia! :) Todella kiva blogi, jota ehdottomasti jään vastedeskin seurailemaan! Onnea matkaan! :)


    Maria / petitelivingmaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia! Nyt kun olet vasta aloittanut blogin niin haluaisitko tehdä postauksen, jossa kerrot vähän itsestäsi? Voit kertoa ihan mitä itse haluat, mutta olisi kiva tietää vähän enemmän kuka olet, mistä inspiroidut, mitä teet jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tulee tässä lähipäivinä joku Questions & Answers tyyppinen postaus, jossa aluksi ehkä kartoitan mitä yleisesti ihmeset haluavat tietää ja sitten vastailen parhaani mukaan! :)

      Poista
  9. Ymmärrän, että siskosi kanssa teillä on paljon "samaa kädenjälkeä", mutta osa näistä kuvista on jo nähty SS:n puolella, niin olisi kiva, jos et kuitenkaan toisi samoja kuvia tänne oman blogisi puolelle....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi jos tämä ärsytti sinua! Ajattelen aina enemmänkin postauksen kokonaisilmettä ja muutamat fiiliskuvat asukuvien väliin jotenkin mielestäni tekee postauksesista kiinnostavamman. Samat tiedostot reissusta kummankin koneella niin ei tullut mieleen tarkistaa mitä samoja fiiliskuvia meillä oli :D

      Poista