maanantai 26. elokuuta 2013

Sushijengi

Yrititkö eilen mennä syömään Fredan Sushibar+Wineen, mutta se olikin kiinni?! Tässä teille syy. Oli Sushibar Restaurantsin virkistyspäivä! 

Vaikka tulee tehtyä paljon hommia nykyään muualla, niin on tämä lafka minulle aina toinen koti. Työskentelin lähes koko kouluajan kyseisen yrityksen ravintoloissa ja päätoimistolla milloin missäkin tehtävissä. Edelleen olen yrityksen riveissä ja tuskin lähden koskaan ihan kokonaan pois.

Kuinka moni voi sanoa, että on ilo mennä töihin työkavereiden takia? Olen vasta kuluneena vuonna ymmärtänyt, miten paljon työympäristö voi vaikuttaakkaan ihmisen hyvinvointiin.

Eilen tätä ahkeraa porukkaa hemmoteltiin oikein kunnolla. Matka kulki veneellä Itä-Helsingin saaristossa sijaitsevaan upeaan Villa Villingenäsiin Villinkiin. Aivan mahtava paikka! Suosittelen lämpimästi, jos suunnitteilla on esimerkiksi erityiset juhlat. 

Onneksi lähdin mukaan nautiskelemaan loistavasta ilmasta, ihanista ystävistä, hyvästä ruoasta ja viinistä. Ai että. Toivottavasti nämä kuvat välittävät edes hivenen eilisen päivän tunnelmasta.


















P.S Pääsin kuin pääsinkin lähtemään sinne Tampereen Blockfesteille lauantaina! Tulin sieltä melkein suoraan virkistyspäivän viettoon. Pikkasen nyt väsyttää, mutta oli kyllä täysin sen arvoista. Muutamia kuvia Blockfesteiltä coming soon ;)

23 kommenttia:

  1. MIKÄ FIILIS WOW!!! Hienosti tunnelma välittyy kuvistasi, aivan loistavia. Itsellekin tuli hyvä fiilis niistä :D. Upea tuo kuva missä nostat jalkaasi tosi korkealle. Oletko harrastanut balettia tai telinevoimistelua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harrastin molempia joskus viisivuotiaana, mutta en usko siitä olevan enään kovin paljon hyötyä! :D

      Poista
  2. Toka kuvan tyttö näyttää aivan Pippa Middletonilta!! :) Ihania kuvia! tunnelma kyllä välittyy tänne ruudun toiselle puolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten näyttääkin! :) Eipä ole aikaisemmin tullut mieleen!

      Poista
  3. Aivan ihana blogi sinulla Kira:)! Pidän oikein kovasti vaatetyylistäsi, koska tykkään itsekkin pukeutua hieman samalla tavalla. Inspiroit ihmisiä asukuvillasi. Tällaista sivustoa on blogimaailma odottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Donatte! Onko sinulla omaa blogia? Jos tykkäät samasta tyylistä niin ehkä saisin myös vastapallona sinulta inspistä ;)

      Poista
  4. Ihanat kuvat! Tunnelma todellakin välittyi.

    VastaaPoista
  5. "Kuinka moni voi sanoa, että on ilo mennä töihin työkavereiden takia? Olen vasta kuluneena vuonna ymmärtänyt, miten paljon työympäristö voi vaikuttaakkaan ihmisen hyvinvointiin".

    Tuo on niiiiin totta!

    VastaaPoista
  6. Ihan mielettömiä kuvia!! Tätä on todellakin kaivattu blogimaailmaan. Ihanan maanläheistä. Olisi kiva lukea ravintotottumuksistasi & liikunnasta. Ylipäätään kuinka hoidat itseäsi, vai oletko vain luonnonoikku nätin kroppasi kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vitsi tätä postausta on kysytty nyt paljon ja se onkin työn alla!! Olen nyt pahassa flunssassa ja TAAS saliohjelman päivittäminen venyy.. argh. Tykkään kyllä syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti, mutta en ota niistä liikaa stressiä ;)

      Poista
  7. Hyvin välittyi tunnelma kuvista, tosi nättejä. :) Hyvä työporukka tosiaan vaikuttaa ihan älyttömän paljon. Auttaa jaksamaan ei niin kivassa työssäkin ihan eri tavalla. :)

    VastaaPoista
  8. hienosti otettuja kuvia! muokkauksesta kuitenkin sen verran, että voisitko edes joskus olla laittamatta kuviin tummennettuja reunoja?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen niiiin tykästynyt taas siihen :D tälläistä aloittelijan huumaa!

      Poista
  9. Siis mun mielestä sushibaarissa on maailman parhaat sushit voittaa kaikki ihan 6-0 :D! Tiedätkö mikä heidän soijasta tekee niin makeaa? Olen monesti miettinyt kun se on tosi erikoisen makuista, hyvällä tavalla siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi tiedän, mutta se on yksi ravintolan erikoisuus mitä en viitsi paljastaa!

      Poista
  10. Allekirjoitan täysin tuon ekan anonyymin kommentin; näistä kuvista välittyy ihanan rento tunnelma, oli kiva päästä kurkistamaan teidän virkistyspäivään! :)
    Ja tuolla ylempänä yksi kommentoija kyseli ravintotottumus-/liikuntapostausta, niin niistä minäkin lukisin mielelläni, mutta myös kosmetiikkapostaus(mikä on hyvän ihosi salaisuus), olisi milenkiintoista luettavaa. :)
    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti postailen näistä aiheista! Ovat minulle kuitenkin niin arkipäivää.. Ensimmäinen neuvo hyvään ihoon on vesi. Juo sitä enemmän kuin jaksat ;)

      Poista
  11. Kunnon hyvänfiiliksen kuvia oli tämä postaus täynnä! Ja totta se pointti hyvistä työkavereista, itse olen sattumalta ollut huippuporukoissa mukana, mutta aina vähän jänskättää käykö niin hyvä tuuri tulevaisuudessakin. :)

    VastaaPoista
  12. Hei tiedätkö pitäisikö sen estee lauderin "ruskeen" seerumin päälle laittaa Viel kosteusvoide jos sitä käyttää yöllä? Oon kuullut kahdenlaista ohjetta.. Olisko sulla vinkata joku hyvä silmänympärys voide päiväkäyttöön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse käytän siihen päälle aina vielä kostetuttavaa yövoidetta! Odotan aina vaan, että seerumi ehtii kunnolla imeytyä ja siksi pesen hampaat välissä :D

      Päiväkäyttöön suosittelen Lumenen radiant touc -sarjan turvotusta vähentävää silmänympärysvoidetta! Virkistää ihanasti aamulla väsyneitä silmiä!

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta :-)

      Poista
  13. Upeita kuvia, mikä kamera/putki sulla on vai tapahtuuko kaikki taika photoshopin kautta?

    VastaaPoista
  14. Kyllä tarvitaan hyvä kamera, että photoshopista olisi mitään hyötyä.. Käytän Nikonin D3500 kameraa erillisellä linssillä. Linssi on Nikonin 35mm 1:1.8G. Photoshopissa yleensä vaan kirkastan värejä ja korjaan valoitusta jos on kuvaustilanteessa mennyt pieleen!

    VastaaPoista