torstai 29. elokuuta 2013

Des Petits Hauts

Heinäkuun Ranskan lomalla ei paljon tullut pyörittyä kaupoissa kovien helteiden takia, mutta viimeisenä päivänä tuliaisia hakiessa löysimme aivan ihanan pienen putiikin. Des Petits Hauts on paikallinen vaatemerkki, joka ainakin minulta on jäänyt kokonaan huomaamatta vaikka jonkin verran on Ranskassa tullut sukulaisten vuoksi pyörittyä. Vaikka olenkin tälläinen rokkimimmi, niin kyllä minultakin löytyy se tyttömäinen puoli, joka ihastelee pastellivärejä ja kauniita hempeitä vaatteita. Tämä DPH -neule on ollut ja tulee olemaan varmasti kovassa käytössä näin ilmojen viilentyessä.



Photos by: Hanna Väyrynen 

15 kommenttia:

  1. kaunis neule, mutta vielä ihanammat ovat nuo siniset sandaalit. Upea sävy!

    VastaaPoista
  2. Onko sulla oikeasti noin tummat kulmat? Mietin vain kun usein kulmakarvat on samanväriset kuin omat hiukset eikä sun tyvi näytä ihan noin tummilta kuin kulmasi. Olisi kiva kuulla miten meikkaat kulmasi, ne nimittäin näyttää tosi luonnollisilta, vaikka ilmeisesti meikkaatkin ne tummemmiksi? Itsekin haluaisin oppia miten saada kulmia vähän tummemmiksi ilman, että näyttää liian piirretyiltä tai laitetuilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värjään kulmakarvani noin 2 kertaa kuukaudessa kotona! Ripset ja kulmat ovat kyllä luonnostaakin aika tummat, mutta pienellä tummennukselle säästyn nimenomaan niiden meikkaukselta ja lopputulos on aina naturel :) (pitää vaan muistaa, ettei värjää liian tummaks..) Voisin tehdä tästä värjäysprosessista oman postauksen jos kiinnostaa?

      Poista
    2. Olisi tosi kiva, jos tekisit tästä postauksen! Itsekin olen blondi ja kaipaisin vähän eloa mun vaaleisiin kulmiin :D

      Poista
  3. Myös tuo hempeä puolesi näyttää tosi hyvältä ja jälleen kerran todella kauniita kuvia, joita on ilo katsella!

    VastaaPoista
  4. Siskoo!!!! You rock!! Upealta naytat <3 Terveisin sun pikkusisko taalta Amerikan mantereelta :)

    VastaaPoista
  5. Tosi upeita asukuvia taas kerran :) Piti oikein katsoa kaksi kertaa nuo kuvat, sen verran hienoja ne ovat!

    VastaaPoista
  6. Kiva neule, tykkään tuosta väristä, ei villatakin aina tarvitse olla harmaa tai musta. :)

    Huomasin tuolta yhden postauksen kommenteista, että käytät ilmeisesti sitä Estee Lauderin seerumia(Advanced night repair), niin kysyn nyt tyhmiä, mutta kysyn kuitenkin: Kuinka monta tippaa laitat sitä/kuinka paljon sitä kuuluu laittaa? Kun aloin sitä joskus talvella käyttämään, mutta välillä tuntui, että päälle laittamani kosteusvoide jotenkin rullaantui eli ei levittynyt kunnolla. Mietinkin, että joko laitoin seerumia liikaa tai sitten en antanut sen kuivua kunnolla. Tosin kai sen luulisi noin viidessä minuutissa kuivuvan, että ei kai sitä pidempään tarvitse odotella...
    Eli näin suuret murheet mulla(not), mutta kysyn nyt kuitenkin kun tuo jäi vaivaamaan...
    Kivaa viikonloppua!
    -K

    VastaaPoista
  7. Joo kyllä luit oikein! Käytän yleensä ihan vaan 1-2 pientä pisaraa, jotka levitän huolellisesti puhdistetulle iholle. Annan seerumin imeytyä hammaspesun ajan, jonka jälkeen laitan Lumenen Sensitive Touch -sarjan yövoidetta. Näin minulla ei aonakaan ole koskaan paakkuuntunut kosteusvoide. :)

    VastaaPoista
  8. Voi miten hienoja kuvia taas, niin ilo seurata!! Onko tämä
    laituri mahdollisesti Kaivopuostossa? Mattoleiturin lähellä? Tosi kivan näköinen paikka
    :) Kiitos paljon kivasta blogista ja vastauksesta jos ehdit kirjoitella :)

    VastaaPoista
  9. Voi kiitos! Laituri on kyllä Eiranrannassa, mutta hieman toisessa päässä kuin Mattolaituri! Carusel ravintolta pitää kävellä pitkälle oikealle (jos katsoo merta kohti) :)

    VastaaPoista
  10. Ihastuttavia ja laadukkaita kuvia! Mukava saada uutta luettavaa ja innolla jään seuraamaan! :)

    VastaaPoista