sunnuntai 25. elokuuta 2013

TallShip Races

Jatkaen eilisen postauksen meriteemaa, olin unohtanut valokuva-arkistoon asukuvat TallShip Races tapahtumasta! Mitä meriasu olisikaan ilman sinivalkoraidallista paitaa ;)
17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Näihin kuviin on hyvin taltioitu tuo hieman.. hassunkurinen puoleni ;)

   Poista
 2. Voi tuo second hand laukkusi on kertakaikkisen ihana! :) Myös nuo Uggin kiilakorot ovat kovasti mieleeni :)


  Maria / Petite Living

  VastaaPoista
 3. Haha, hauska sattuma, että mulla oli eilen just jalassa noi farkut, sinivalkoraidallinen teeppari ja nahkatakki. Hieno asu siis! ;)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Järjestän CaseApp nimiselle yritykselle arvonnan blogissani ja osallistumisaikaa on kaksi viikkoa. Tästä linkistä (http://thephotodiary-by-saralehtomaa.blogspot.fi/2013/08/caseapp-giveaway.html#comment-form) pääset osallistumaan jos kiinnostaa :) Onnea matkaan!
  -Sara

  VastaaPoista
 5. Millä kameralla kuvaat? Upeita kuvia! Käytät ilmeisesti käsisäätöasetuksia :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikon D3500! Manuaalilla mennään ja Raw -kuvalaadulla, jotta käsittelystä saa enemmän irti :)

   Poista
 6. Sinulla on kyllä upeat kuvat täällä blogissa! Muutenkin on sellainen ihana ja aito. Ei liian pinnallinen, ja niinkuin edellinenkin kirjoitti sinulla on kaunis tyyli, ja kaunis olet muutenkin:)) Miellyttävä lukea ja visuaalista taitoa löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tania K huikeista kannustussanoista! Minulle erittäin tärkeää, että blogista välittyy aitous ja hyvä fiilis. :)

   Poista
 7. Pidän kovasti blogistasi vaikka tyylini onkin enemmän siskosi Hannan kaltainen. Upeita ja laadukkaita kuvia sinulla ja tämä blogi on kiva lisä blogimaailmaan: hieman erilaisempi tyyli ja hieman vähemmän pintaliito mitä monet muut. Tsemmpiä urallesi!

  VastaaPoista