sunnuntai 18. elokuuta 2013

Comme des Fu*kdown

Muistatteko miten viime viikonloppuna kirjoitin, että olen menossa Flow -festivaaleille? No se reissu ei mennyt aivan putkeen...

Suuntasin festivaalialueelle Suvilahteen lauantaina yksin koska ystäväni olivat menossa jo edeltä. Soitin ennen kotoa lähtöä klassisen puhelun "mä lähen nyt, niin soitan ku olen siellä!". Ei siinä vaiheessa käynyt mielessä, että alueella on noin 60 000 muutakin ihmistä ja puhelimien toimivuus alueella täysi nolla.

Festivaaliporteilla odotin yksin eka noin puoli tuntia, että saisin edes jonkun tekstiviestitse kiinni. Turhaan. Odottelun jälkeen ajattelin, että äsh kyllä mä ne löydän tuolta.. illan toinen virhe! Enhän mä ketään löytänyt, niin yksin siellä pyörin ja ihmettelin maailmanmenoa. Yhdessä vaiheessa vain istuin penkillä ja ihastelin ohikulkevia ihmisiä ja ajattelin, että onneksi voin ottaa kuvia kunnes.. TADAA! kameran akku loppu.

Muutama kirosana taisi henkisesti päästä (ei tietenkään ääneen äiti) siinä puisella penkillä istuessa.

Onneksi nälkä iski ja lähin kävelemään ruokakojuille päin ja törmäsin hyviin miespuolisiin ystäviini. Kundit otti mut siiven alle ja Flow lauantaista tulikin poikien ilta. Loppupeleissä oli aivan mielettömän hauskaa ja yksi tämän kesän kohokohdista on nyt ehdottomasti se kun Tensnake Berliinistä soitti hittinsä Coma Cat. Siinä vaiheessa aiemmat kohellukset painuivat unholaan ja oli vain täydellinen kesäilta.

Fiilistele biisi tästä





P.S Sama asukokonaisuus oli festareilla päällä kun näissä kuvissa!  Hame on ihan kokomekko Cubuksesta, mutta omaan makuun liian kiree ja kimalteleva yksinään. Rento svetari päälle ja voilá.

Photos by: Hanna Väyrynen 

19 kommenttia:

  1. Teillä siskoksilla on käsittämättömän hyvä ja taiteellinen silmä ottaa kuvia, en voi kuin ihailla!!! Jälleen kerran huippu hieno postaus ja niin rehellisen ja aidon tuntuinen. Toka vika kuva on aivan fantastinen, kuin suoraa jostain johtavasta muotilehdestä. Upea blogi! (hienoa myös, ettet kiroile ääneen :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! Kameran käyttöä ja kuvien käsittelyä haluan treenata vielä paljon, mutta onni on kyllä silmä kuviin varsinkin siskollani, joka on minua valovuosia edellä tässä hommassa ;)

      Poista
  2. Vau mitä kuvia taas! olisi kiva muuten, jos jossain vaiheessa kokoaisit meille vaikka omaa soittolistaa kuunneltavaksi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva idea! Laitetaan ehdottomasti muistilistalle! :)

      Poista
  3. Cool asu ja mahtava tuo Choon laukku! Nämä asukuvat ovat kyllä tosi hienoja, wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo laukku keikkuu mun olalla enemmän kuin paljon :D Jo varmaan kolmatta vuotta itseasiassa. Kiitos!

      Poista
  4. Aivan ihana asu! Taas nappaa ihan kympillä ja voisin hyvinkin kuvitella pukevani kokonaisuudessaan tuon asun päälleni :)

    Mua on kiinnostanut että minkä näköstä sun asunnossa on, eli voisitko siis tehdä asuntopostausta, jos se ei liian yksityinen asia sinulle ole? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Luulen kyllä, että rauhan mekkani haluan pitää yksityisenä ;) Ehkä jotain pieniä sistuselementtejä saatan paljastaa!

      Poista
  5. Ei vitsi Hanna osaa ottaa hienoja kuvia, WAU upeita!! Tästä uusi ura Hannalle :)

    VastaaPoista
  6. Eikö olekkin! Samaa mieltä.. ehdottomasti hommaa eteenpäin ja Hanna vaan enemmän kameran taakse ;)

    VastaaPoista
  7. Upeita kuvia! Mun suosikki on tuo viimeinen, siinä on todella fiilis kohdillaan. Peukutan myös soittolista postaukselle; ne biisit jotka olet blogiin linkittänyt, ovat olleet mulle uusia tuttavuuksia mutta todella hyviä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vika on myös oma lemppari ;) Kunnon festarifiilistä kun ei saa kyytiä kaupunkiin ja pitää kävellä jalat rakoille asti :D

      Poista
  8. Aivan mahtavan hienoja ja inspiroivia asukuvia :)
    -SannaN

    VastaaPoista
  9. Mistä tuo paita on? Hyvä postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen ettikauppa kuin www.asos.com

      Tässä suora linkki samoihin paitoihin! http://www.asos.com/search/comme-des-f-down?hrd=1&q=comme+des+f+down&SearchSuggestUsed=true

      Kiitos :)

      Poista
  10. Upea asu, mielettömiä kuvia. Tämä blogi koukuttaa kerralla, aplodit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiitoksia <3 Toivottavasti pystyn jatkamaan samalla linjalla!

      Poista
  11. Voi itku! Onneksi kuitenkin kaikki meni lopujenlopuksi hyvin :)

    VastaaPoista