lauantai 10. elokuuta 2013

How to follow me

On ollut aivan mieletön ensimmäinen viikko täällä blogimaailmassa. Haluan kiittää kaikkia huikeasta kannustuksesta ja positiivisesta asenteesta uutta blogiani kohtaan! Olen ollut aivan super yllättynyt kaikkien kauniista sanoista. Tämä todella tsemppaa paljon jatkamaan samalla tahdilla!

Ensi viikolla lisään vielä viimeiset kuvat Ranskan lomalta ja muutama kosmetiikka postauskin on luvassa. Tänään pitäisi illalla lähteä tsekkaamaan Flow- festivaalin antia, joten ehkä sieltäkin saan makeita festarifiiliskuvia ja hetken kuumia trendejä skautattua.

Blogiani pystyt seuraamaan ajankohtaisesti helposti seuraavista kanavista:

Facebook                Bloglovin'                Blogilista               Instagram




Kun tykkäät Blond Rivets -sivustani Facebookissa saat aina suoraan news feediin tiedotteen julkaistuani uuden postauksen. Bloglovin' ja Blogilista ovat myös erittäin käteviä blogien seurantakanavia, johon kävin liittymässä.

Instagramissa jaan aina hetken tilannekuvia elämästäni. Sinne päätyy paljon kuvia, joita en välttämättä lisää blogiin laisinkaan kamerakännykkän heikomman kuvalaadun vuoksi. Itse olen jäänyt totaalisen koukkuun Instagramin maailmaan ja seuraan siellä jatkuvasti omia tyyli-ikoneitani ja haen insipiraatiota.

Instagram: @blond_rivets 



Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Blond Rivets -blogia jatkossakin. Mahtavaa viikonloppua kaikille!

-Kira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti