perjantai 23. elokuuta 2013

Ravintolapäivä

Blogissa on näkynyt jo paljon asukuvia ja muutamia kosmetiikkapostauksia, mutta entäs ne tosielämän hetket? Tässä kuvia aika perinteisestä sunnuntaista.. ystävien kanssa kaupungilla ruokaa metsästäessä :D Viime sunnuntaina metsästys jäi kuitenkin vähäiseksi, koska oli Helsingin Ravintolapäivä! Ravintolapäivä on ruokakarnevaali, jolloin kuka tahansa voi perustaa ravintolan päiväksi. Nerokas idea. Kojuja oli laitettu enimmäkseen pystyyn Iso-Roballe, Koffin puistoon, Ruttopuistoon ja Espalle. Olen joskus kuullut, että Ravintolapäivänä ihmiset pitävät ravintoloita myös kotonaan ja kutsuvat ihmisiä sisään kadulta syömään! Jostain syystä meidän porukka ei kuitenkaan tälläisiä kutsuja saanut.


Uuuuu blinejä! Uuuuu hamppareita! Uuuuuu lettuja! Näitä lauseita sinkoili ympäriinsä milloin kenenkin suusta.

Tässä kuvassa rakkaat ystäväni tukkajumala ja meikkijumalatar. Ei laisinkaan huono sattuma, että näin hyvät ystävät ovat alansa huippuja, mitä tulee hiustenlaittoon ja meikkiin. Heidän vinkkejään ja luomuksia saatte varmasti nähdä pian lisää täällä blogin puolella!

Muutaman tunnin kävelyn ja syömisen jälkeen porukkamme lösähti loppu iltapäiväksi MBar-terassin sohville. Ei laisinkaan huono sunnuntai, jos kysytään multa.
7 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Ihania kuvia elämästä :)
  -Fiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että on aika kurkistaa ihan sinne perus elämän puolelle :)

   Poista
 2. Ihana tikkutyttö <3 ja mikä fiilis tässä postauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootas kun huomenna postaan meidän Skiffer kuvat! Niissä vasta tunnelmaa onkin <3

   Poista
  2. Tunnelmallinen pullantuoksuinen ilta :D

   Poista
 3. Löysin tieni tänne blogiisi siskosi blogin kautta ja täytyy sanoa, että arvostan kovin paljon sitä, että blogistasi näkee, että haluat tähän panostaa(hyvälaatuiset kuvat yms.). En tarkoita tällä sitä, että kuvien laatu tai ulkoasu olisi pääsyy siihen, mikä blogi valikoituu luettavakseni, sillä seuraan milelläni monia "kotikutoisempiakin" blogeja, joissa pääpaino on jossain muualla kuin muodissa, päivän asuissa yms.. Minusta on kuitenkin hienoa, että olet valinnut itsellesi sopivan tavan blogata ja on hienoa, että olet asettanut riman jo alusta asti korkealle. Kuvista tulee kyllä mieleen lähinnä lehtien muotikuvat ja on hienoa nähdä niin hyvälaatuisia kuvia blogissasi. Asun lisäksi niistä välittyy kulloinenkin tunnelma.

  Ja sitten ihan toisenlaiseen asiaan; oletko ajatellut meikki-/kosmetiikkapostausta tehdä? Kiinnitin joissakin Instagram- kasvokuvissasi huomiota kauniisiin kulmakarvoihisi, ne ovat jotenkin Cara Delevingnemaiset. Ovatko ne lunnostaan noin tummat ja tuuheat vai värjäätkö/meikkaatko niitä miten?
  -K

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi! Ihanaa, että panostukseni huomataan :)

  Meikkipostauksia tulee varmasti tulevaisuudessa paljon ehkä myös yhteistyössä muutaman ammattilaisystäväni kanssa! Kulmakarvatkin voin toki esitellä erikseen :D Värjään ne kotona aina noin 2 kertaa kuussa, mutta luonnostaan ovat kyllä noin tuuheat!

  VastaaPoista