torstai 15. elokuuta 2013

Chanel vs. Maybelline

Paljon on ollut puhetta merensävyisistä kynsilakoista ja varsinkin Chanelin sävy 531 Azure on näkynyt lukemattomissa naistenlehdissä kesän ja tulevan syksyn ykköskynsilakkana.

Henkilökohtaisesti en kuitenkaan raaski sijoittaa 30 euroa kynsilakkaan. Eräänä kauniina päivänä kaupoilla pyöriessäni silmääni pisti kuitenkin Maybellinen Color Show -sarjan väri Northern Lights. Tämähän näytti aivan samalta kui Azure, joten pakko se oli testata.. ja onneksi testasin!Ihastuin kynsilakan monisävyiseen vivahteeseen. Sen väri muuttuu eri valossa sinisen sävyistä vihertävään turkoosiin (niinkuin Azurekin lupaa). Lakka myös levittyy helposti ja on todella kestävä. Ylläolevassa kuvassa kynsilakka on viihtynyt kynsilläni jo lähes 5 päivää ilman pahempia lohkeiluja.
Tässä vertauskuvassa tulee loistavasti esille kynsilakkojen yhteneväisyydet. Oikeanpuolimmainen kuva on haettu suoraan googlesta, joten pahoittelen kuvan tarkkuutta. Halusin vain demonstroida vertauskuvan myötä samankaltaisuuden.

Olen saanut niin paljon kauniita kommentteja tästä väristä koko kesän ajan, että halusin jakaa salaisuuden myös teidän kanssanne. Eräs läheinen ystäväni itseasiassa kommentoi minulle toissa viikonloppuna yhteisen ystävämme häissä "Ai sulla on tota Chanelin kynsilakkaa".. Ei muuten ole vaan..  It's Maybelline! 

Photos by: Me

Jalkamallina toimi poikaystäväni ihana sisko Camilla, koska omat varpaani aiheuttaisi kaikkea muuta kuin ihastuksen huokauksia.


16 kommenttia:

 1. JES! oon ihaillut tuota kallista chanelia ja tuloksetta löytänyt vastaavaa, joten kipaisenkin samantien ostoksille. Kiitos vinkistä! :)

  -Roosa

  VastaaPoista
 2. Minulla on ollut tuo Chanelin kysilakka ostoslistalla, mutta nyt se vaihtuu kyllä Maybellineen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Jos kynsilakka on kaunis, kestävä ja supertrendikäs niin ei voi mennä pieleen :)

   Poista
 3. Kiitos kun jaoit salaisuuden myös meille muille:) Minäkään en raaski laittaa 30 euroa kynsilakkaan, mutta onneksi löytyy edullisempia merkkejä, joissa on hyvä hinta-laatu suhde. Kiitokset myös kivasta blogista! Olen seurannut siskosi blogia jo jonkun aikaa ja sitä kautta löysin tieni tännekin. Blogisi sujahti saman tien suosikkien joukkoon..

  VastaaPoista
 4. Oooo pakko ostaa!

  Ja pakko myös sanoa että oon jotenkin aivan seonnut tästä blogistasi. Iski heti kuin leka otsaan. Niin että hyvin menee, meikä tykkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla! Yritän koko ajan kehittyä ja miettiä mitä kaikkee voisin täällä tehdä :) Ajatuksia tulee ikkunoista ja ovista!

   Poista
 5. Kiitti vinkistä! Sävy on tosi kaunis, mutta en oo ollenkaan vakuuttunut noiden Chanel-lakkojen kestävyydestä.. Ainakin omalla kohdalla se lähtee paljon nopeammin ja helpommin kulumaan kuin muut lakat. :/ Kiva saada siis edullisempi vaihtoehto rinnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En siis itsekään tiedä paremmin Chanelin lakkojen kestävyydestä, mutta nimenomaan tämä Maybellinen versio on osoittanut todella hyväksi hankinnaksi kestävyyden kannalta. Nim.merk. taas sama sävy kynsissä jo viikon verran :D pikkasen kynnepäistä lähtenyt, mutta ei sen kummempaa!

   Poista
 6. Tällaset postaukset on todella hyödykkäitä- kiitos paljon vinkistä, pitääpä kynsilakkafriikkinä testata itsekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kosmetiikka postauksetkin uppoo!

   Poista
  2. Samaa mieltä!:) Mavalan kynsilakoissa on muuten myös loistava hinta-laatusuhde, ainakin mun mielestä!

   Poista
 7. Kiitos tästä vinkistä! Tämä kaunistakin kauniinpi (ja lompakolle ystävällisempi kuin Chanel) kynsilakka menee ehdottomasti hankintaan! :)


  Maria / petitelivingmaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Ihanan väriset kynnet!:) Ostin keväällä Diorin kahden lakan paketin, jossa toinen lakka oli nimeltään Samba ja se näyttää olevan ihan samanvärinen tämän kanssa. En olekaan käyttänyt sitä kuin pari kertaa, mutta näiden kuvien myötä taidan kaivaa lakan esille ja laittaa kynnet kauniiksi. Kiitos siis inspiraatiosta!:)

  VastaaPoista
 9. Ihanan väristä lakkaa. Mistä tuota voisi ostaa Helsingissä? Olen jo monessa kaupassa käynyt Helsingissä ja Jumbossa etsimässä tuota halvempaa versiota mutta turhaan, ei ole ollut.

  VastaaPoista