keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ain't Laurent Without Yves

Photos by:Hanna Väyrynen

Näiden Ranskan kuvien myötä voin hyvin pohjustaa tulevaa Questions & Answers postausta aiheesta Minä & Muoti.

Kaikessa rehellisyydessään en ole koskaan aikaisemmin ollut tarkkasilmäinen muotitalojen seuraaja. Olen poiminut omaan tyylini sopivat ilmiöt ja trendit kaduilta ja valtavirtojen vaateliikkeistä. Astunut johonkin liikkeeseen ja todennut "WAU – ton mä haluan" ja lukenut myöhemmin esimerkiksi naistenlehdistä, että juuri sellainen olisikin "pitänyt" hankkia.

Liiallinen trendien ja muodin seuraaminen hieman ahdistaa minua. Pitää olla aina rehellinen omalle lookilleen ja pomia omaan juttuun sopivia asioita. Ihmiset muuttuvat ja kasvavat ja sitä mukaan myös oma tyyli muuttuu ja kehittyy aikanaan. Ei pidä siis ottaa liikaa paineita siitä, onko juuri niin "Now in fashion" vaan mennä muodin aallonharjalla omalla surffaustyylillään.

Nykyään seuraan enemmän naistenlehtiä ja muotiblogeja (varmasti isoimpana syynä isosiskoni antaman insipiraation myötä), jonka ansiosta oma tietoisuus muodista on myös hieman kasvanut. Tietoisuus on auttanut ymmärtämään eri asioiden syy-seurassuhteita ja huomaamaan esimerkiksi valtavirtaliikkeiden kopionnit aikaisessa vaiheessa. Tietoisuus on kasvanut myös ainakin sen verran, että tiesin tämän paidan nähtyäni sen viittaavan välittömästi Yves Saint Laurent -muotitalon uuteen luovaan johtajaan Hedi Slimaneen, kuka pudotti klassisen brändin edestä Yves -sanan ja brändistä tuli pelkistetty Saint Laurent Paris. Ain't Laurent Without Yves!


13 kommenttia:

 1. I-ha-nat kengät<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Ehdottomat kesän ykköskengät ollu :)

   Poista
 2. Upea asu! vosiin kotiuttaa koko kokonaisuuden kenskiä lukuunottamatta omaan kaappiin ;D Kengän ovat upet, mutta omaan tyylini eivät vain uppoa! Liian räväkkä kultainen korko ;o tyydyn ihailemaan muiden päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssa aikaisemmin karttanut kultaa asusteissa, joten ymmärrän hyvin! Nämä kengät veivät kuitenkin mennessään :)

   Poista
 3. Pakko sanoa, että blogisi nousi muotiblogisuosikikseni heti! Upeita kuvia ja tyylisi on mieletön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kohteliaisuudesta Rosse!! Ihana kuulla :)

   Poista
 4. Kielioppi, oikeinkirjoitus ja lauserakentelu vaatii vielä työtä, mutta kuvat ja message yleisesti ihania. Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vaatii! Itse luen myös tekstejä jälkikäteen ja huokailen turhautuneena. Jotenkin vaikea kirjoittaa luontevasti kun tekstiä luukee ehkä joku muukin kuin äiti. Kiitos!

   Poista
 5. Ihania kuvia taas kerran! Mitä ohjelmaa käytät kuvien muokkaukseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Iitu! Käytän Photoshoppia. Kauheeta taistelua opetalla sitä käyttämään.. on ollut kova koulu!

   Poista
 6. Todella upeita kuvia ja hienosti sopivat asut ja kuvausmiljööt yhteen, ihan ammattilaistasoa! Varmaankin aluksi on vaikea kirjoittaa luontevaa tekstiä, mutta harjoitus tekee mestarin :)

  VastaaPoista
 7. Osaatko sanoa onko ylläsi olevan paidan koko suurta kokoluokkaa? Olen ollut kesän alusta tilaamassa myös Reasonin paitaa, mutta en tiedä miten koot menevät. Voiko luottaa omaan kokoonsa. :)

  VastaaPoista
 8. Se on S-kokoa ja ihan normaali kokoluokka mielestäni!! Luota ihmeessä, aina voi palauttaa jos ei istu ;)

  VastaaPoista