lauantai 17. elokuuta 2013

Coco Feet

Jes lauantai! Kiran vinkkinurkassa tänään oiva juttu kaikille illalla juhliin suunnistaville.

Remmikorkkarit ovat olleet omalla kohdalla ykköskengät koko kesän ajan ja varsinkin hologrammiset Zaran korot, jotka vilkkuivat Lollipop asupostauksessa.

Nämä korot ovat kuitenkin tehty muovista ja materiaali hankaa ihoa. Rakkojahan näistä on tullut koko kesän ajan, kunnes muistin kookosöljyn! Sitähän voi käyttää ihan mihin vaan.. ruoan paistamiseen, kauneuden hoitoon, smootheihin.. kaikkeen. No kekkasin hyödyntää kookosöljyä levittämällä sitä remmien kohdalla olevalle iholle. Works like a charm! Iho pysyy pehmeänä ja joustavana eikä rakkoja pääse muodostumaan. Tämän ansioista selvisin samoilla kengillä hääjuhlissa 10 tuntia. Tätä kikkaa voi hyödyntää myös uusien kenkien kohdalla silloin kun kengät pitää ns. "ajaa sisään".

Gotta love that coconut.





Loppuun hauska keskustelu ylläolevista kuvista siskoni kanssa:



13 kommenttia:

  1. Tulipas täydellinen ajoitus tälle postaukselle, uudet kengät huomenna jalkaan ja " rakkopuikko " kateissa. Kookosöljyä siis jalkoihin ja menoksi! Ja hymynaama teidän keskustelulle siskon kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon myös aikaisemmin käyttänyt rakkopuikkoja, mutta kyllä tämä luonnontuote vei nyt voiton!

      Poista
  2. Mä oon kuullu myös sellasen vinkin, että suihkuttaa jalkaan niihin kohtiin mistä kengät hankaa hiuslakkaa, en ole itse vielä joutunut kokeilemaan kikkaa mutta ilmeisesti tekee ihon pintaan jonkun kerroksen joka sitten estää hankauksen :D pitäisi joskus testata toimivuus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon kuullu ton jostain! En oo kokeillu vielä!

      Poista
  3. Eikä, miten tää ei oo tullut itselle mieleen! Olisin selvinnyt niiiin paljon vähemmällä monien kenkien kanssa. :D Siispä kauppaan ja kookosöljyostoksille. Kiitos vinkistä Kira ja hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  4. Hei tosi hyvä vinkki! Oon meinaan ihan kyllästynyt niihin kalliisiin ja mureneviin rakkopuikkoihin...

    VastaaPoista
  5. Ah tietenkin, miksi en oo tätä tajunnut! Kiitos siis vinkistä, ihan turhaan kärsinyt ja säätänyt rakkolaastarien kanssa!!

    Tykkään muutenkin ihan hurjana tästä blogistasi, olen lukenut aika kauan (enemmän tai vähemmän) siskosi blogia ja ihaillut siellä ja instagrammissa kuviasi. Sun tyylissä on on semmosta särmää, mikä iskee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos oli jotain hyötyä tästä! Mahtava kuulla kiitos kohteliaisuudesta Henje :))

      Poista
  6. Aivan älyttömän hyvä vinkki - kiitos tästä! :) Itselläni on tapana ajaa kengät sisään väkipakolla pari päivää ennen kengille tarkoitettua tilaisuutta. Siinä sitä sitten tepastellaan tuskaisesti ympäri taloa 24/7, jotta tailaisuus kuin tilaisuus ei menisi niin tuskaisesti. Tämä kookosvinkki menee kuitenkin ehdottomasti kokeiluun! :)

    Maria / Petite Living

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva jos oli avuksi vinkki! Mulla ei meinaan koskaan ole ollut tollaista kärsivällisyyttä kotona kuluttaa kenkiä :D

      Poista
  7. Mahtava vinkki, kiitos! :) Tätä on pakko kokeilla, kokeilen yleensä kookosöljyä vähän kaikkeen, mutta tätä en ollut keksinytkään. Turhaan ostin siis sen rakonestopuikonkin, höh.
    Pitää vaan varoa, ettei kookosta joudu kengän päällypuolelle, ainakaan nahkakengän. Yritin tässä taannoin poistaa yhden kengän nahkaisesta sisäpohjasta hintalapun jättämää liimatahraa kookosöljyllä (toimii muovisille kengänpohjille tosi hyvin!) ja nyt siinä on kookosöljytahra myös. :D

    VastaaPoista