perjantai 16. elokuuta 2013

I'm in Miami Beach

Meinasiko joku muukin tukehtua aamupuuronsa kun luki uutisista, että ensi viikolle on luvattu lunta? Eihän tämä voi pitää paikkaansa.. Nyt on elokuu! Kesää on virallisesti kolme kuukautta. Kolme.

Hetken aikaa meni ennenkuin tajusin, että uutinen oli kaksi vuotta vanha.. pelkkää pilaa. No täydestä meni. Ei tästä Suomesta koskaan tiedä.

Rakastan kyllä kesän jälkeen rauhoittua syksyn tullessa, mutta en talveen ole vielä valmis en sitten yhtään. Suomen pimeä ja pitkä talvi vaatii kyllä totaalista survivor -henkeä positiivisemmaltakin henkilöltä. Tämän vuoksi pyrin aina asettamaan talven keskelle pienen pakohetken lämpimään mielenterveyteni takia. Viime talvena tähän ei ollut mahdollisuutta, joten hypin riemusta kun näin Lentodiilit.fi:n lentotarjouksen Helsinki-Miami-Curacao 490€/henkilö! Barcelonaankin maksaa lennot nykyään yli 300€, joten oli pakko tarttua tilaisuuteen.

Tule vaan syksy ja talvi. I'm prepared.









Kuvat ovat Ranskan lomalla otettuja, mutta sopivat loistavasti teemaan. Tässä taisi olla viimeiset lomakuvat tältä erää, mutta viimeistään sitten talvella pääsee taas pelleilemään kameran kanssa rannalle. Sillä välillä keskitytään arkeen, joka tuo tullessaan treenaamista, hyvää ravintoa ja toivottavasti makeita tapahtumia ettei mene täysin tylsäksi koko touhu.

Photos by: Hanna Väyrynen

18 kommenttia:

  1. Taas hienoja kuvia ja WOWWWW, mikä bikinivartalo HUHUH! Odotan innolla treenipostausta, miten tuollaiseen kuntoon pääsee. Oletko aina ollut noin timmissä kunnossa? Joudutko kiinnitämään paljon huomiota siihen mitä syöt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä aiheista heti ensi viikolla paljon lisää! Liikun kyllä säännöllisesti ja kiinnitän nimenomaan huomiota ruoan laatuun :)

      Poista
  2. Olen himoinnut noita Hipaneman rannekoruja jo pitkään, todella makeet! Ja liityn hehkutus-kööriin, todella kiva blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo bongattiin ne tuolta Arcachonin keskustasta ja ihastuminen oli taattu! Niin upeat ja helpot käsikorut kesällä kun ovat yhteen nidottu valmiiksi! Säästyy siltä 50 korun räpläämiseltä, että mikä nyt sopis minkäkin kaa tohon ranteeseen keikkumaan ;)

      Poista
    2. Totta, helpottaa kyllä kun ei tartte laittaa 10 erillistä värikästä käsikorua käteen joka aamu (ja pois kun menee suihkuun), niinkuin itse tein koko kesän ;) Katselin noita jo keväällä netissä, mut en sit koskaan vaan raaskinut ostaa kun maksoi jotain 100 €/koru.. Tuntui paljolta. Mutta olis ehkä silti ollut sen arvoista näin jälkeenpäin ajateltuna :P

      Poista
    3. Niin paljon?? Me maksettiin noista vaan joku 50-60€.. tosin sekin erittäin paljon käsikoruista, mutta oletan ainakin laadun olevan parempaa kun noissa perus katukoju koruissa :)

      Poista
    4. Kyllä! Saattaa tosin olla, että löytyy eri-hintaisia.. Ja noi mitä katoin oli ruotsalaisen nettikaupan kautta, joten olis ehkä muualta saanut halvemmalla..

      Poista
    5. Mitä kokoa Hipanemasi on? Itse arvon S ja M koon välillä, mutta kamalan vaikeaa arvioida...

      Poista
  3. Voi mitä kuvia! :) Ja voi että, aurnkoloma sysipimeässä talvessa onvarmasti parasta mitä on! Itse olen lähdössä tammikuussa kahden kuukauden mittaiselle kaukolomalle enkä kyllä millään mahtaisi odottaa ;)


    Maria / Petite Living

    VastaaPoista
  4. Ai jesta mikä rantatyyli. Kävisi kyllä meikäläisellekin! Nuo korut sen ehkä teki, love it!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korut tuo niin paljon ranta-asuihin. Käytännöllisyys ja rusketusrajat vaan hankaloittaa hommaa :D kiitos :)

      Poista
  5. Ohhmy...!! Taitaa täälläkin suunnalla olla matka tiedossa Miamiin ja Curacaoon ensi talvena! Mutta kiitos tuosta lentovinkistä! Olin jo suuntaamassa hieman erilaiselle lomalle mutta noin halpoja lentoja ei voi kyllä ohittaa, haha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin meinattiin eka taas tuttuun Aasiaan, mutta kyllä nämä lennot tosiaan veivät voiton tällä kertaa ;)

      Poista